Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кајгана,

Сакаш да мењаме улоги, ја да бидам форум а ти човек?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Кајги компјутерски практикум 202 поена од можни 200 :pos: Само јас го можам тоа :cuc:
Совршен колоквиум по физика направив денес, али во петок имам резултати од двата предмета кои најверојатно ќе отидат на испити :)
Ајде сега брзам пошто идам да го бодрам Тетекс. Јебига кога го нема Вардар нигде, ќе ги бодриме и браќата од Тетово :)
Тетово-Скопјеееееееееееееее :vozbud:
После тоа идам со љубовта :wub: Денот ми е исполнет до максимум и немам време за тебе. Чаос :back:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Драга!

Знаеш ли што?
Денес за џабе станување и трчање цел ден по школи и банки за на крај да те врати болниот тип кој е задолжен за финансиите и да ти рече врати се во Понеделник...ама знаеш ли што?3 часа скапав да дојдам на ред...
И сега се чуствувам ко да ме има прегазено камион...место сега да се прошетам на овој убав сончев ден јас треба да легнам и да се одморам зошто очиве ми се затвараат,а секој момент ке ми падне главата врз тастатура,а вечер што ке правам?ке дежурам...

Ах каков ден,па и згора на тоа немам ништо јадено.
Ајт:back:

2Pacalypse_Life

the crack seller around the block
Член од
12 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
4
Диир Кајгана :
(се извинувам на секакви дијалектизми)
Човек,да му ебум мајката веќе.:nerv::nerv:Биве ли за секоа работа мене да ме криват...Неспособни са сами да си воспостаат контрола и некој ко ќе погреше ради них,ти си им крив...Еебати народут ебати...:nerv: Крив си им шо си жив ,ебаго...Абе шо ги ебам,нек си средуват работте,курец веќе ај...Само на грешка да те чекат...курец веќе,ни помагум,ни одмагум,чим са дутолко способни сами нек са справуут,даа ебум стопанката...
Ин’че тии денуве ќе ме ебат на здраво на школии,писмени,испитувана, ... :ija::nesvest: ...Сретни кој ќе поздраваш,чао :pipi:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кајгана,

Сакаш да мењаме улоги, ја да бидам форум а ти човек?
Кајгана forget about it, да сум форум вечерва не би можела да се постелам на некој шанк. У некои бољи времиња драга, ок?

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
мила...

...дојде време кога почнаа и мене да ми бришат постови...мене ало...па знаат ли они кој сум јас нц нц цн:icon_lol:

И официјално од денес па натаму се декларирам како машко...Поубаво е...џабе лик женски кога хормони машки имам...
Ми е жал за либево...напати се прашува со кој оди, не со којА...ќе помисли дека е геј.
Епа брачко не си геј...ке си ги смениме улогите...од сега па натаму ја сум мажот у куќата. Така да си знајш...
И ако те задева некој мене да ми кажеш, а не да викаш дека модрицата ти е од шо си се удрил у кваката.
Мама е возбудена нешто...не знам што така ама ептен е расчистена...добро де мие садови оти мене не ми текнува. Па океј тоа е женска работа не се мешам ја таму.
Сам у соба уживанции у боја.
Тато на работа.
Брат ми на работа.
Ја џаболебарам.
Па уше се бунам се нешо не ми одговара.
Ај ќе биде.
Важно лето е.
Ќе се бањам.
Нема нервози у вода.
Сакам одмор...ајде нека иде јули.
Господичниов го нема да се јави.
Ја викам фудбалот му е поважен од мене он не ми верува.
Али океј нема веза.
Уживам.
:back:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Си имала вест од ведро небо,без никаков предзнак и во најдобри резултати кој дотогаш ги постигнала канцеларијата?
Верувам дека не.Епа драга моја,во оваа земја не вреди да си чесен,претставуваш закана.Ма кој ги ебе,јас секогаш застанувам на нозе.
Уф добро е виново :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Многу сум звер, се сликав со Балканскиот Џерард.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ЗОШТО НЕ ЛАЖАТ ДЕКА ЗАВРШИ ШКОЛОВО!
лажги со опашки...и матарки за вода, и печат на рачето...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Една од моите најдобри пријателки деновие ме замисли кажувајќи ми една случка.
Ми вика-Денес најдов стари фотогафии од една личност која не е веќе меѓу нас и какво чувство беше тоа да ги гледам.Гледав човек кој имал свој живот а веќе го нема.
Одамна си го немам пролистано својот албум,албумот на моите родители за да си го видам својот живот.Се она што прошло,се што е позади мене,мојот лик кој се менувал низ годините,од дете во црвена облека и бели кломпи прераснав во девојче во црвено сликано ден пред да оди во болница ,па во девојка во црвено сликана на апсолвенстко табло.
Црвено ,црвена...
Понекогаш сакам да го заштитам детето кое бев,да му кажам однапред да не се грижи,како да е некоја друга личност ,некој за кој треба да се грижам.
Низ сите овие ликови низ фотографиите многумина веќе не се тука.Човек не треба да заборави на нивните животи,но истовремено најмалку треба да заборави на својот.Низ фотографиите кон иднината се лизга нашиот живот,физиономијата,душата,искуството се не обликува од цврст човек во ранлив и обратно од атеист во верник,од огорчени во љубени,од измачени до одморени.
Зарем сликите треба да ме потсетат на човекот кој што сум?Каде ми летаат мисливе низ секојдневието за да не помислам ниту еднаш на такво нешто толку многу години.При она што мислев дека е поважно си се заборавив себе.И не не се работи за егоцентризам туку за потсетување.Онаа малечкана во црвено нешто се смешка.Ах малечка да можам да се проектирам за да те смирам како што отсекогаш сакав да го направам тоа кога бев поголема од тебе и помудра.Но за тоа служат деновите од човечкиот живот тие самите ќе ти кажат.
Драги мои ,сите вие кои сега ве гледам само по фотографиите,уживајте во глетката на ѕвездите......
Албум,толку малечок а собира еден цел живот.

M

Mussolini

Гостин
еее кајгана... си се дополнила за уште 50 страни од поселдниот пат коо бех тука... ама кајгана, зафатен бех... и сеуште сум зафатен.. само шо саа некак успеааме на професоро да го убедеме да не пушти да сурфаме на нет... галиба дожд ке да врне утре после тва... :pop: кајги мн смех се случува од последниот пат коо дојдех тука: на школо за прв пат професорите пробаа домашна и мн смех имаше... хахаха... имаше и такви шо се поднапијаа ама мн смех имаше... со типката? аа се е ок... само кајги, мн сум импулсивен... :( за ништо дигнах прашина... :( да се надевам оти се ке ми се среде у најскоро време ми останува.. ништо повеке...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Срам не срам,идам да си легнам ја уште малце,неам спиено ни 4 саата овие два дена
капнат сум :back:

T

theTinule

Гостин
Од мравка - слон.

Ми се крајува. Досадно ми е. Уште одозгора утре треба да идам у школо. И тоа на масовни часови од 12 до 6 !
Тоа ме потсети дека треба да праам проект -.-
Исто и дека имам испит у вторник, а прекрасно свирам -.-
Среќа имам кој да ме теши, оваа еднава зацапа у странство, ама и од таму ме теши бе! Вика дека времето плачело по мене <3
Оваа другава ми дава инспирација да зеам да пишувам роман на тема ...
Паа љубовта ја замислувам преку срце, преку љубовта <3 Колку романтично <3
Е сега се расположив! Арно ми текна на Џиџи и Ромео хахаха
Да се дружат да не се караат, пијаници наркомани...преку љубовта...многу мразам наркомани, пијаници...друго шо? клошариии...нема начин да се љубат... АХХАХАХАХАХАХА
Се понашав многу озбилно! хахаххахахахах
Бравос! Алал да ти е! Мора сеа така интервенција, честито!
Идам да си глеам к-15 малце и онака сум down цел ден (добро не баш цел xD)
Ај чао.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Драга

Да не поверуваш ...во теретана све жустри момци застанале Шехерезад да догледаат ...абе ајде:pos:. Да ми кажуваше некој нема да поверував ...Туку утре е d day за мене кајги за оваа сезона па држи ми среќа.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Пер, те баталив еј ... и убао ми е ! Хаха :)
... Кај си бе КимЌе? ..Одамна не сум те смарала. Многу глупости се дешаваа(т). :/
50 cent ослабе, Шеќерната заврши :sob: :sob: , Xzibit се врати... Maldito alcohol e закУн ! :)
Се.. затрескав? Во некој за кој никад не би помислила дека би можела. Се затрескав у личноста, во карактерот, во интересната личност :) Будала е. И знам дека не треба, ама факат е посилно од мене. Се понашам ко клинка, ебате.
А коа најмалку треба, се појави и некој трет.. или втор? Не знам. И шо да кажам ?
Се ми е хаварија. Не знам шо ми се дешава.
Седнав да учам за матура... немогуче е, ќе ми се скрати животот :(
Со братучетка ми дружњава деноиве ми е ломови (:) Се настроив на журки ко да не сум видела ..О.о
Ми се иде бре, home party - American pie style.. afterparty afterparty afterparty.. не треба загревање.
Лелееее у неделатааа ! 69 го превртевме наопаку ! Шо би рекол "некој" :) ..69 стана 96, датиам.
И го затворивме. :( Зимска сезона оувр. Али никад не сум играла толку.. А и имав одлична придружба :wub: агххммм ((:)
Ќе се самозапалам. Не можам да се понашам вака. Ама и го глеав него како... fuck it.
Blame it on the vodka! :)
Накратко тоа е, не се замарам, уживам, не се вртам многу низ дома..
АјдеЧао од прееска ми стои постов непостиран..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom