Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Додека другиве имаат сите петки и по една тројка ја иам ептем лоши оценки и кец во ракавот...или дневникот....

Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
Кајгано :(
Доста ми е веќе од маски и криења зад лажни насмевки.
Доста ми е од тешење и слушање на патетични цмиздрачки приказни од неизживеани личности.
Преку п*чка ми е од полнење со негативна енергија која ја шират одредени личности околу мене.
И да бесна сум и преку глава ми е од се, од него од сите околу него и од сите такви како него!
И да сеа пак плачам и пак си ја трескам главата и пак притисокот ми рипнал до плафон а вреди ли ?
- Рани куче да те лае .. така викаат.. точно е..
По милионити пат се разочарувам од човештвото кајгано... А знам пак ќе му верувам...
Има ли надеж за мене бе?

Walking through life unnoticed
Knowing that no one cares
Too consumed in their masquerade
No one sees her there
And still she sings...

Till everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Till everything burns.

....

Why do you play me like a game?
Always someone else to blame
Careless, helpless little man
Someday you might understand
There’s not much more to say
But I hope you find a way

:nerv::zid::cry:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
ay ay, WAIT ! What?! Шо ми е? Не е фер.
Не сакам вака. Сакам под итно да ми излезе од глава, од под кожа.. каде и да е.
Не треба да се деси ништо.. Омг, глеј ме шо праам на другиот tab.. Search > K..
гррр :zid:
Доброоо, значи.. I didn't mean it literally !. -.-
Најсериозно, sth stinks. И пак не си ќутев. Дебил сум.
И што му требаше сега ова? How da heck am I gonna stalk em na?
Не знам дали треба да се радувам или да плачам? Како и да е збунета сум, dats fasho.
Ваљда не очекуваше јас да му пишам :) Cuz he ain't gettin dat eva.
Oh well.. I guess I'll wait 2-3 weeks or months as usual to pass, so he can add me again.
Oh and HE WILL ! Репризи..always happen 2 us, rememba?
Ако ме чита случајно... yo da biggest pussy ive eva seen ..n i cant eva stop luvin u ...u asshole.
I miss u.. bastard. .!. screw you.
Најлошото од се е.... ти ќе бидеш таму. Петок навечер. И јас ќе бидам. И ќе те видам. И нема да биде ко пред една недела. Верувај и ти ќе ме видиш овојпат.
What am I suppose ta do den?
This ain't funny at all, mkay?!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тивко и мирно е, замина човекот кој што прави врева наоколу.
Аааааа уу аааа ууу што е викање аааааа уууууууу, не се уплаши од големиот лош чичко кој што го караше, од негова перспектива сигурно му изгледа како огромен џин, ама во неговиот живот јас сум најголем џин и затоа големината кај него не предизвикува страв.

Дадички мои како сте, сигурно не баш најдобро со оглед на ситуација....
Се сеќаввам кога Мрге имаше нешто против вас ама на сред реченица се сепна со прашањето и вас ви се братучеди? Го гледам јас така под око не си ја заврши човекот мислата, затоа што изгледа ми се гледаше на лице дека тоа што ќе го каже нема баш многу многу да го ценам :icon_lol:. Се надевам дека се снаоѓате добро.....

Заебан ден и тоа како нема камен мајку му :icon_lol:, криза стега ама ќе попушти :icon_lol:....

И на крај една песна со посвета јас си знам за која личност :icon_lol::

M

marsovka

Гостин
Драга

Денеска дојде последната капка у чашата во врска со тебе. Си ми мила но не толку мила.Она што го правам го правам за себе , доста беше , ако сакам асален муабет и дискусија тоа не е овде сигурно, досега се лажев а сеа више не се лажам. Времето ми стана прескапоцено :)

Кога дојдов кај тебе немав ниеден пријател кога си заминувам имам еден а мене ми е повеќе од доволно. Научив како функционира Македонија и дека ако си глуп, глув и слеп значи поштедување на многу нерви. Не е ни чудо што секој еден со два грама мозок заминува од државава а и богами и од форумов. Јбг не се важни аргументите важно е каков си ти, не се важни способностите твои туку е важна твојата брачна состојба.Забораив ќе ти го цитирам потписов мој пред да го снема: Teachers used to tell me hard work pays off, they forgot to mention being an idiot who write like he's retarded also pays off, and this tells a lot about the society as well

Фала ти за сите непријатни и пријатни моменти
фала ти за искуствата кои ги стекнав колку и да беа горчливи
фала ти што научив како да анализирам ради тебе
Фала ти за сите контакти

Доста беше и чувај ги сите тие што биле добри со мене без оглед на моите глупости.
П.С. Сите тие што сакале да ме запознаат еве им мсн јавно оставам тука marsovka@live.com
Пичка му матер не функционира ебаното бришење на членоство аааааааааааа

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Хеј Кајгиии
Денес нешо на татко м му е именден, па сеа нешо се сервира салати, месо такви работи...
Ајј уше малце ќе ми се напраи гужва низ дома па ќе морам овоа све да гасам, ќе дојдат малиШани некои а-у:tapp:
Те сакааам НАЈМНОгу али сеа морам да идам..:):):)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Зошто мора по слави да се иде?:kesa:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Абе.
Тапа.
Глаа ме боли и изедов четири пирамиди од чоколада.
Од 13 до 18 април ќе бидам штандерка на Саем на книга, бујрум, да ви акнам една литерарна инЈекција:pos2::pipi:
Друго, пенис. Нема.
Слушам Соник Јут и Перл Џем, ми текнува на касетите, старките за 1000 денари и шверцани од Белград преку Врање оп, Скопје.
Нема веќе рокенрол во мојава исповедна сесија.
Положив гаден колоквиум, а ме здоболе.
Дали значи тоа дека ми станало сеедно моето интелектуално свирче?
Оноа, што ти пушта знаци дека ти е жив мозокот.
Глеавме денес некој парадигматичен филм на час, и се што успеав да сконтам е дека едниот од професорите личи на С. Дали, со се колбасите на врат.
Спанаќ и мирис на зима имам во собава.
Денес ме фати блага паника и параноја, зошто не можев да се јавам онаму кај што требаше.
Женско глупо, ќе си страдам од срце на 35 години.:uvo:

Више ич не ми се праи мерак кога гледам дека проста раја го контаминира амбарот наречен Македонија. Жива слама и галама, и пак тука седиме.
При прва пара, си одам, Денчо ќе ми прати едно гарантно писмо, и трк во Бостон на џез и шеткање по улици.
Ако треба и бурек ќе продавам.
Мастилава е мојава глава, ќе се распрска и... Флека само.
Ни прва ни последна.
Ајт.
Медеа.:smir:

S

StereoLove

Гостин
Kики

Агеин пак
:pos: :pos: :pos:

Не можам да се соземам од смеење.
Не е можно не е можно:icon_lol:
Нервозата помина само заради тоа што еден твој форумџија успеа да ме насмее до солзи:back::back::back:
Сега сфатив и кои ми се вистински пријатели.Сето она беше лажно-уживаат да гледаат додека страдам ама нема да го имат тоа задоволство веке.
Ги елиминирав.:pipi:
А тек што доага не знаеш.
Нова епизода:tv:
Оф боже :pos: :pos: :pos:
Kутрата таа:pos2:

Ајде одам:pipi::back:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Драга,

интересна игра играме. Јасно е уште на старт кој е победник во играта а кој лузер. Така требало да биди, така сум дозволил да биди ...

И види интересно стихче :
„Od sto drugih nju sam hteo sklopiti...“

Ајде се најубо

†GODLIKE†

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кајгана,

rainbows & smiles, aко некој вечерва ме изнервира е Чак Норис/свемогучи (непотребно прецртати), али у секој случај на дотичната особа не и се пишува убава иднина. Ете така.

M

marsovka

Гостин
Кајгано работава испаѓа планираш самоубиство, праќаш проштално писмо, одиш со долги бавни чекори да си го свирнеш куршумот и стискаш на шкрапалото со замижани очи и... кврц не пука се заглавуе
Ебем ти човек не може ни да си го избрише профилот ебаго -.-
ебем ти код на активација, ебем ти се -.-

T

TaMчЕ

Гостин
Кајг...таман се враќам онаква хепи од играорна, се изнарипав онаква си се враќам супер се..седнувам гледам фудбал и манчестер не иде во полуфинале :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: ми скршија филм и се :nerv: :nerv: :nerv:

омг..што ми се дешава се напнав за фудбал бе :vozbud::tapp:
луда сум :nesum:
ај идам да спијам... најпаметно ќе да е :uvo:

:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom