Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Г

Господ

Гостин
Captains Log v2.5
EnTeја Th3 mOL3
We haz arrived to teh MID-SECTION of an age...
Such a boring and repetitive life I dont know if
I can find anything new to add up.
I really despise life in all of its forms.
Really,I mean what the fuck?!
Is this some kind of sick joke??!
Am I laughin for fucks sake??!
ExiT teh mOL3

p.s
Disciples,
Come Join With Me To Save A Failed Humanity.
Follow The God Of Cyanide Into The New Eternity.
Behold; A Sacrificial Rase A Cleansing Worshipping Of Pain.
The New Millenium Christ Here To Redeem All From Lies

I <3 Meshuggah

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Знаеш шо мрзам кајгано?
Кога некој после целосна реализација на одредена работа (своевремено еден од предлагачите и учесник во истата) ќе рече: Еј, абе глупо е ова вака, дај некоја идеја која е само моја да прифатиме.
И у тој момент ти иде да земеш и да го боксираш додека не му попаѓаат сите заби (мислам и на неизлезените 8ци).
Кај со сила тераш некого да земе и да продуцира нешто во општеството (да не чмае како грев) , кај ќути како муле за време на цел процес (освен за усвојување на идејата), на крај сè што слушаш е: бла бла бла.....јас.....бла бла бла....моето.... бла бла бла....јас мислам......
Е ме боли мене дали мислиш или не. Следен пат мисли на време.

И така кајги, се испукав јас.
Ај, идам да покажам на некои луѓе што всушност значи посветеност на една работа. Утре ќе им покажам де, сега само да сработам.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Не Кајгано,
ветувам дека веќе никогаш нема да правам испади, никогаш нема да покажам што мислам и осеќам, никогаш веќе нема да се искажам.
Ќе станам стоик. Тоа е судбината, ќе си се помирам со неа.
Поздрав.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Fine is just not good enough. I want extraordinary. И ќе биде така. Макар чекала цел живот.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...

Утре родителска, сите петки како и секогаш:pehar: ама нема кој да иде од моите..:ne_zboram

шмрк

Ај иди ти:smir: Плиииииз :kesa: :pos2::pos2:

Боже боже до кое дереџе стигнав:pos2:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Онадам цел ден, учам и шо? То треба да се убие!:pipi:Не бе Шенка, досаден ми е предметов, се надевам на јак препис ако дае Господ некој да научил нешо. Иначе, денес добив неочекуван телефонски повик и убо беше. Едвај чекам да дојде петок, више пукнав, више не знам кај да се обратам.

Отидов да онадам (спијам).:back:

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Тиња бе кајге.Сакам пак у Кавадарци.Сакам пак на Габи татко и да ме разбуди со Nirvana - You know you're right,да ми збори на кавадаречки дијалект за рандом игрици,да пиеме ладно лашко,да играме Панг на лаптоп и да глеаме Фајнал Дестинејшн 3.Сакам и да играме одбојка со Габи,и сабајле кога ке станам да ја видам неа пред мене,зошто многу сака да ме гледа додека спијам.Сакам и лименка ладен спрајт наместо кока колава моментално.И да не ме болеше волку ногава.Сакам и да пројде утре,без мајка ми да ми врши нужда за оцените пошо конечно реши да иде до школо.Сакам да дое петок и пола саат пред да треба да си иде Габи од кај мене,да заспиеме ко и секад,и да не можеме да се расониме.Ае отидов ја да играм малце CTR па да легнам.Еј забораив на Габи јајце да и дадам...

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

коа сум со него ми е најубаво на светов, а коа сум со нив ми е поубаво од најубаво на светов. Ги обожавам. Ми се подобри животот иако некои работи прават да не бидеш среќна ол д тајм.

:smir::smir::smir::smir:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Се гордеам со себе. Заспав со книга во рака пред саат и пол. И аш, времето за учење помина. Marvelous.
И да бидам толку среќен од 7 неиспрашани за трета оцена, филозофија да ме испраша мене за четврта оцена, мислам дека денов покрај грдото време нема да може да стане уште погрд!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Не е фер мора на слава да се иде вечер.:toe:

S

StereoLove

Гостин
Кики!

Денес турбо учење за утре МОРА!
Овде бабава на една другарка ми зборува за мртви луге а мене ми се врти во главата.
Нека си оди,само се жали за нешто.Не дека јас не се жалам ама она бе:uvo:
И сега се изнервирав од една личност.
Ех зошто сум толку наивна?
Зошто дозволувам да се случи тоа.
За момент се насмеав иако не траеше долго тоа.

Ајде одам.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга.
Кажи и на членкава над мене дека веќе нема да и ги трпиш срањата.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
сите ми се 5ки и само една 3ка :nesvest: каква иронија бреј. наместо да се нервирам и да барам да ја поправам јас се умирам од смеење :pos2::pos2: па смешно ми е :pos2::pos2::pos2: инаку денес е некојА слава или нешто и изгледа сум кај тета :nesum: ама ич неми се оди ја сакам да си излезам со друштво и да ги частам за 3ката :pos2::pos2: не можам да пишувам од смеење од дома ќе ме иселат мајке ми :pos2:

ае ча-0 :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom