Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ајде погледни го gif-ов и кажи ми дека не ти идат солзи на очи и тешки носталгии, м?

Тоа е тоа. Цело едно детство има на овој gif.
Фала многу, пријатно, одам да се скријам во некој ќош и да кенкам за детството!:place:

П

Пепси_

Гостин
Се запна ај мерак му направив име му е де.....фанав автобус вика ќе застаниш после споменикот :pos: за тоа се ставени кога нема сигнални знаци и остали патокази.
Ми ваде од тиа таквите малите пакувања,ме фана срам се осетив заостанат у пм....се ебат луѓето шо си мислиш ти басни само продават :D
А јас малер,за 3 поени, 3 години од животот да и се скратат шо не ме пуштила,и баш сеа кога треба да се издишам и сам сум нема на која :mad:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Драга,

Група на лажни азиланти е фатена на македонската граница, возилото кое што служело за транспорт пренесувало 118 лажни азилатни, скоро сите од нив биле пензионери. Полицијата истражува за овој настан, што ли ги поттикнало за да направат ваков чекор, истрагата е во тек и се очекува брз расплет на настаните, МВР вели дека ова е само почеток и дека наскоро може да прерасне во голем проблем за Македонија.

"Се врши секаква претрага и истрага за овој немил настан случен денеска на нашата граница, сите азиланти се приведени и ситуацијата не е аларманта, но очекуваме низа на вакви настани кои што можат да влијаат негативно врз ситуацијата на нашата земја, превземено е дополнително зацврстување на претрагите на границата, се очекува случајот да се разреши во наредниве 24 часа", изјави Иво Котевски за А1.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Кога би го вратил времето од почеток многу работи би ги проминил, само убаво во животот да гледам...

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.822
момент на слабост...се спуштив на тоа оговарачко ниво...оф мори мајко

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Драги

Мислев дека само нашиве политичари се улави. Еве го премиерот на Западна Австралија Колин Барнет планира да истребува ајкули (кои и така се во опаѓање во бројки таму и им се ближи лепенка загрозен вид), со мамки поставени повеќе од километар од крајбрежјето. И покрај многубројни петиции и поплаки, човеков е решен да го прави тоа. Изгледа не учел биологија како помал, ја прескокнал лекцијата екосистем, и што се случува кога клучен дел од екосистемот се наруши. Како со Грујо да имаат исто школување. Затоа драги, без плукање по нашиве политичари како да се најлоши на свет. Имаат колеги сегде.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Драга, многу мрзам кога онака, нема нема теми и за саат време ќе отворат 5-6, која од која поглупа.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Какво време дојде еј,нигде не си безбеден,да не моеш од дома да излезеш,а да не помислиш дали некој те демен у темница.И зошто секоаш им се случува тоа,на некој што не можат да се одбранат.Не дека сум ја кој знае што,ама искрено се молим да ме нападнат,некој копиљаци,па да видимо чива мајка ќе плаче.Дали ова го прае сиромаштијата,или не, не знам што,ама знам дека треба да се носи у себе нешто за одбрана,по цена и кривична пријава да јадеш.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Драга

Денес ми е годишнина од многу убава врска.
Знаев дека ќе го имам и покрај тоа што долго време ми велеа дека нема да бидеме заедно, ме убедуваа дека нема да биде таму, дека ќе мора да го чекам...
Не дека не се сомневав дали е вистинскиот за мене.
Имаше и многу други.
Практично можев да бирам кој ќе го имам.
Не бев сигурна дали тоа е тој кој ќе ги исполни сите мои потреби и барања.
Се распрашував за него наоколу, го пребарував на интернет, зјапав во неговата слика....
Ама кога конечно се одлучив дека го сакам - морав да го имам што е можно побрзо.
Не можев да дочекам да го видам да го допрам....

Беше искрена љубов на прво уклучување.
Јас и Acer E1 - 531 сме во врска точно една година...
HAPPY LAPTOPVERSARY!:pipi:

На сосема друга тема...

Денес си ја земав Полската лична карта и се осеќам веома Полски.
И покрај тоа што секоја пудра што ќе ја купам тука ми е многу темна! Што реално нема смисла пошо ја сум поизложена на сонце од овие тука, ама ете ти... глупости!
И неам плави очи и плава коса и презимето не знаат да ми го напишат или спелуваат.
И Скопје не знаеа дека се пишува со ј... Не дека знаеа каде е Скопје или Македонија.
Џабе им е на весниците што ја спомнуваат Македонија на едно од последните места за економски развој во светот, пак не знаат каде е... Нека не се трудат!
И сега можам да се шетам кај сакам по Европа и малце по Светот, коа ќе бирам кај да одам ќе се ориентирам според visamapper.com.
Битно за Канада можам да одам. Тоа ми олесни :P
Битно ја се осеќам Веома Полски!

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
^Exactly! Hahahaha :D

By the way, it was a bad bad day.
Cause I've had a bad day, takinjdjd one down
Tnnnn and ttnn smile :)

I think I found my love. Убав е, плаќа такси, нема девојка, работи преведувач ииии....in love with my friend. Taa и онака нема сериозни намери...I do.
И тоа...

Jas ne sum jas koga pisuvam kirilica.

Plakja taksi, koj kriterium go iam hahha.
I meant, he is well mannered :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom