Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
ауф, одморов ми дојде перфектно, многу нови серии и филмови изгледав деновиве. живот иде даљe.

P

parvati

Гостин
Кајгано​
Ај да се мењамо сс сликичиња, било што, жити сфе, да не те к'лну​

И најде тему за фотку на денот, али закључена од девеес девету : )
Дај нека видиф зшто е закључена, тема за фоткеее
Сакаше да ставу слику најде
Нијагара замрзнала
bcav0gciaapgpg.jpg

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга Кајгана
Шо ми прајш? Па незнам шо би праел без тебе, бакнежи мила.
Ево ме те возам угоре-удолу да видам шо е ново шо се зборат:D . Туку остај то, батали види ме 5та вечер со ред пак исто та исто само некои мисли низ глава, абе никако да си одат да си заминат се борам ама неможам (Иш бегајте, Волкот да ве јајт, Ке ве бијам бе разбирате хахах), замисли си вонредно коло и то Химки Арена ЦСКА Москва - Спартак Москва пази сектор гости(2660) една карта :place:. Иххх!!

Член од
26 август 2013
Мислења
213
Поени од реакции
245
светот е едно расипано место кајгана... посакувам никојпат да не дојдаах у контаакт со тебе или со било која страница дека шо човек може да комуницира. у моменто посакувам да не научаах ништо од твојо свет или некојпат да имам било каков контакт. разберах дека колку повеќе сум закачен на линија толку повеќе се губам себеси. не е битно дали сум тука или на фб. понекојпат човек да кликне на disconnect е најдобрата работа шо би можел да ја направи ама не...јас како и мн други веќе сме зомби на нешто ние луѓето го имаме креирано за да ни служе само за комуникација а не да стане дел однашето секојдневие ама не... комуникацијата е мртва во реалниот свет... чест на исклучоците. постои само фб и други некои платформи за комуникација шо служат за се друго освен за тава шо практично се нарекуват дека се создадени за. тава нешш се вика социјализација. умре тоа мн оддамна... нервозен сум кајги. се надевам скоро ќе ми помине..

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.637
Поени од реакции
31.854
Че спијав...........и реков ај една епизода од Twilight Zone и легнувам....aj уште една, две, до три макс.

Инаку од мал се прашувам како јадат старите пача :confused:

едит
:cuc:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Од сеа у сина крв ќе ти идам, драга. Доста, е неееее. Почна да ме нервира.
Добредојде во клубот.

Не знам дали више ова време останување навечер(!?) е екстремност или навика. Пак “заглавив“ или више нормално ми е. Дај да го сменам ритамов - радо би да станувам у 8 сабајле а да легнувам у 12, ама слабо некако. Треба да зеам да издржам еден ден да не спијам ама ризик јак, слабо срце, ќе се онесвестам, ми се врти. Си се регнав на скрибофил, најдобриот избор шо сум го напраил икад. И така. Шо е тоа факс?

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
^ u are not the only one.

Кајги градов ми е депресија, мизерија... не бе не го бива ова.
Не легнувам денеска !
Ќе си варам кафе.
Имам цела сезона за глеање...
+ овие од кабелнет се глупи, на секој 15 мин ми паѓа нет, неможам да те читам бе кајги.....:(
100 пати го надополнив постов ама ако... да си знаеш шампањ и цигари не одат заедно, особено ако имаш температура!
fuck it...

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Dear Ms Кајгана,
Мене ми се приспа, не знам што мајка барам уште тука да дремам.
Отидов да си легнам, додека не ми захрчеле цревава и додека не ми се приодело во веце, оти ме мрзи да мрднам од местово.
Yours sincerely,
sumecha tableta.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom