Кајг, наводно Христос се родил (се зезам де, за многу години).
И уште еден бадник, оганчето вино ова она... нешто не ми одеше вечерва... пиј пиј онака од ќејф, не ми оди на шишето нешто. Трезен се вратив дома.
Иначе сакам да се испукам малку за еден мој другар... малку метафорично... Одамна му кажав, згреши ми и ќе ти го срушам светот врз глава... Ми згреши и тоа многу, да е пострашно вртел центрифуга од луѓе покрај нив и многу колатерална штета. Погоди што ќе се случи така? Е, тоа, ионака се пробуди погрешниот во мене, сега сакам одмазда... За се, не само за мене или лична сатисфакција, за сите и за некоја подобра иднина, сметам дека може да биде подобар човек, ама убаво му е и вака. Себично, лицемерно и без срам. Понекогаш си мислам и така треба, али ајде, оди верувај на секого, ќе заглавиш со некој некаде. Играј се, дури еден ден не стапнеш на опашката на погрешниот... Не ќе знаеш што те удрило. И стварно, нема да знае... Sorry, the loser wins
Иначе кајгич, друго се е топ, мислев дека ќе се замарам со одредени работи, а се помалку вредат во моите очи, јебига, you can hurt someone till he feels nothing... then what? и ја не знам, али пак, топ ми е... Finally happy i guess
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)