Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Статус: Во ишчекување кој прв ќе ја постира „Божиќ је“ од Дино Мерлин на Фејсбук.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Како сум се маскирал вечерва за на Бадник немаш појма,литар узо,и теби је све до Косово равно:D.

P

parvati

Гостин
Абе Кајгано
Кур те боли тебе бес кур, а мене како ми е
Празан и овј ноќ
Едина разлика измеѓи м и ф е тој што ф незнае кд ву се сака кд ву се нејќе(у исто време) а м си знае унапред и сс печат
Е ај сфати гу, сака ву се а нејќе ву се,женско
џас лајк ју, ама она има пооодобар гз
Такф гз кајгано ретко се лиже,пупи и сфе остало...
Ако знам како сам си дошја дома па ете

S

StormRage

Гостин
Кајг, наводно Христос се родил (се зезам де, за многу години).

И уште еден бадник, оганчето вино ова она... нешто не ми одеше вечерва... пиј пиј онака од ќејф, не ми оди на шишето нешто. Трезен се вратив дома.

Иначе сакам да се испукам малку за еден мој другар... малку метафорично... Одамна му кажав, згреши ми и ќе ти го срушам светот врз глава... Ми згреши и тоа многу, да е пострашно вртел центрифуга од луѓе покрај нив и многу колатерална штета. Погоди што ќе се случи така? Е, тоа, ионака се пробуди погрешниот во мене, сега сакам одмазда... За се, не само за мене или лична сатисфакција, за сите и за некоја подобра иднина, сметам дека може да биде подобар човек, ама убаво му е и вака. Себично, лицемерно и без срам. Понекогаш си мислам и така треба, али ајде, оди верувај на секого, ќе заглавиш со некој некаде. Играј се, дури еден ден не стапнеш на опашката на погрешниот... Не ќе знаеш што те удрило. И стварно, нема да знае... Sorry, the loser wins

Иначе кајгич, друго се е топ, мислев дека ќе се замарам со одредени работи, а се помалку вредат во моите очи, јебига, you can hurt someone till he feels nothing... then what? и ја не знам, али пак, топ ми е... Finally happy i guess :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Христос се роди, за многу години, среќен божиќ КАЈГАНО!

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Кајгано...колку само време трошат луѓето за негување на ниски страсти и нивно негирање...
Епа, ајде, секој со своите ниски страсти...

П

Пепси_

Гостин
na svalerkata i naprajf akaunt na kajgana i si pisime u sifri onaka.....

neznam so uste lajkovi mu stiska :pos:

a i od tolku rodeni deneska teganica ne vidiv

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто преводите на филмовите закаснуваат и останатите мистерии на универзумот.

:facepalm:

Пологично е да отвориш тема на форум за што се случува со едниот чорап што засекогаш се губи во машината за перење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom