Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ДК

У рок од 3 минути прочитав тројца како викаат "среќна нова година" и за момент... за еден мал момент си помислив дека све сум преспал :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
ДК, има ли на серверот ситурана слободна женска која би сакала да ме земе мене да живееме кај неа?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.905
Поени од реакции
11.665
Хај,
пред да си заминам пак во неповрат и пред да го прегорам веќе непостоечкиот џигер
ќе ти посакам се најубаво. Ваква баксузна година во мои 20 и кусур скоро накај 30 години, сум немал
Ваква бљувотина од година, каде успеав да преминам преку сите препреки и преку сите луѓе, гомна и предавници посакувам да не му се случи никому.
Дури и кога ќе умрам сакам на гробот да пишува 1 година помалце, земајќи во предвид дека оваа
воопшто и не постоела.
Но ја завршив во најдобро можно светло, со најголемиот триумф.
Запознав нови луѓе, изгубив многу драги, а со нив и нивните пријатели итн...Кругот се стесни но барем сум раат. Повторно ме чекаат патишта, нови авантури, предизвици, луѓе, жени неверни и проблеми.
Одлучив да прекинам со пороците и да си посветам некое време само за себе. Колку и да е себично, јануари е месецот кој што сите го мразат заради финансии, но мене ќе ми дојде ко џокер во прав момент.
Утре е нова, а задутре си ги пакувам куферите и одам нагоре. Ме чека тео париш во белград и некоја згодна панчевка на која ќе ги потрошам сите пари, па после со горнио напред во нови победи!
2014та ќе ме памти, веруј

чао кајги, биди кул
бац

Z

Zoza

Гостин
Kajgiiic znaes ovaa cuvstvo koga si srekna od mali nesta? mnogu mi e ubavo se razbudiv so zlatcceto moe....sea so druski na ziva muzika hiji pred novogodisna use sea jupiii...dedo mraz od tebe sakam samo Georgi da me slusa i saka cela godina pa i slednite :D a jas ke bidam dobra i poslusna vetuvam....

M

Muranyi

Гостин
Драга,

Знаеш ли што се фејкери?

Тоа ти се, драга, еден за мојот вкус несфатлив вид на створења кои седат во најубавото кафанче во градот, 3 типки и 1 дечко и пола саат скролаат на андроидите и пребаруваат ствари на фејсбук а немаат муабет меѓу себе. Посебен вид на фејкер е кога во такво убаво кафанче со амбиент кој ти го затоплува срцето е девојката која пие кафе. Си велам, хеј, па кој си ти да и судиш, нејзино право бе дечко. Врвот на фејкерството е кога на истата типка у меѓувреме и се јавува некој на мобилка, а таа вели:"Во кафана сум, каде што и припаѓам":facepalm:

Се прашувам, што ли се случува со луѓево? Во што ли само еволуираме?

Фејкери, пун ми је од вас, ама стварно. А секаде ве има.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
^Поздрав до Родаст :D

Драга,
Што ти значи да си најмало дете у фамилија - си добив пакетче и балонче и еден куп лампиони. Елката ми не ми е ни метар висока, неам кај да ги ставам, ваљда ќе го китам и хибискусот :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга, времето минува многу брзо, навистина. Кога и што поминаа 365 денови, па се сеќавам на ланското славење за нг како вчера да беше. Јебено време.

N

NikolaMKD91

Гостин
Кајгииии бе пааа го гледав излекувањето од наградната игра, фискална во рака награда без мака. И не ме извлекоа ,ништо не добив . ПЕДЕРИ :(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Морам да го испоштувам oвде...

1491604_10201194307275488_1278847893_n.jpg

каков човек еј! :cuc:

п.с. се заглеав МТВ и.... КАКО МОЖЕ БИОРИТАМ ДА ГИ ПОВИКАШ ЗА ГРУПА ВО СТУДИО ЗА БИНГО БЕ ?!? :pos:

п.п.с. Глеј да не се исечеш коа се бричиш, особено ако се „дејташ“ со „ајкула“... ќе намириса крв, ќе те испие... :coffee:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
-Пуууу да тибам крФта(гледам татко ми прави некои гримаси,зборува нешто, па вадам слушалките и тргам погледот од компјутер)
-Со кој се караш бе?
-Кош ми дадоја, не се карам со никој.
-Оди лечи се........

Краток дијалог во 5 секунди пред една минута.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom