Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

Zoza

Гостин
edno stanuvanje odma da te popizdat...dobro be kajgo zosto lugevo nemozat da razberat deka nekoj ima potreba od ODMOR I SON..zosto lugevo nemozat da razberat deka ne si na kopce nitu pa si necii robot da bides nacrtan nekade vo momentot koga bas togas posakuvat...znaci sinoka bese na silent od vecer ke bide na offf skroz mob i nema da go uklucuvam se dodeka ne se razbudam ubavo i ne mi pocne denot makar so utrinskoto kafe...da i jas sakam so nekogo da bidam ama ja sfakam koga covek nemoze...neznam so e tolku tesko i drugava strana da razbere....ustvari ne e tesko nego se NESAKA DA SE SFATI...
--- надополнето: Nov 1, 2013 5:42 AM ---
edno stanuvanje odma da te popizdat...dobro be kajgo zosto lugevo nemozat da razberat deka nekoj ima potreba od ODMOR I SON..zosto lugevo nemozat da razberat deka ne si na kopce nitu pa si necii robot da bides nacrtan nekade vo momentot koga bas togas posakuvat...znaci sinoka bese na silent od vecer ke bide na offf skroz mob i nema da go uklucuvam se dodeka ne se razbudam ubavo i ne mi pocne denot makar so utrinskoto kafe...da i jas sakam so nekogo da bidam ama ja sfakam koga covek nemoze...neznam so e tolku tesko i drugava strana da razbere....ustvari ne e tesko nego se NESAKA DA SE SFATI...

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Фино, кога ќе гуглнеш добра книга (Тунел, Ернесто Сабато) + зборот кајгана и се појавуваат постови на @nicole_l , и @Mary poppins. Чекам мислења по пп, доколку случајно го видите ова. :гик:

Идам да купам потребни залихи и цел викенд ќе си седам со завојов и во пижами. :coffee:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ајде мантра: Јас имам стопроцентна самодоверба :icon_lol: и стоилјадно повторување во ум и работи бе :icon_lol:.

Ајде за тебе...

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Драга, 1000 мислења :vozbud:.
После точно 3 години и 8 месеци дружба со тебе, конечно дојдов до четирицифрената бројка :D. Не ти пишував многу за овие 3 години, но верувај дека секој ден проверував како си и што има ново кај тебе:pipi:. Љубов до тебе Кајги.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Еј,

Осум или девет години кога имав, одев кај баба ми и во влезот на првиот кат имаше куче. Океј, пес. Неможев да го искачам катот, случајно излезе човек кој живееше на истиот тој кат и му се пушти на песот и го избрка. Ми рече оди сега слободно синко и никогаш повеќе во животот да не се плашиш од ништо. Ништо. Истиот тој човек, недела дена после тоа заврши во затвор поради убиство.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
Драга,

смешно ми доаѓа кога се бунеме у средно кога ќе ни речат за наредниот час повторување последните 5 лекции, а сега?! сега по 300 страни ќе ти лупнат па ти снаоѓај се.

све ќе дадам да се вратам 4та средно :place:

П

Пепси_

Гостин
Од ситее вика дај ако може твоево :D ајдее само се брзам ме чекат......а глеам го испушти автобусот.......не бе пешки си одам :icon_lol: клошар

Поголема мотивација нема од асистенката срцка е,дури и каа ме рамне со гомно го прае со стил :icon_lol:

и нешто од социјалниот живот..................
....
....
..

G

Geezer

Гостин
Имам чувство
дека многумина
од студентиве
запишуваат факултет,
само за да пишат
на Фејсбук/Твитер/Форум
дека учат и да се
сликаат со кафињата,
маркерите и енергетските
пијалоци.
Пишувам вака намерно,
како Лешоски,
да ми ставаат пиќиња
лајкови и да ми нудат
секс.
Е така!
Така!

Lyn

Член од
29 јануари 2010
Мислења
257
Поени од реакции
619
Кога ќе го прочитам зборот колоквиум: НЕ МИ ВРШИИИ ПРИТИСООООООООООК

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.299
ДК
Уште ова и веќе не пишувам за страните твои поврзани со календарските години.

Кратко и јасно 2010та се случуваше ова:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom