Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
L

Lu

Гостин
Торес легендо :D
Скриншот обавезно да се направи ... сите нови теми моментално се Торес тип :vozbud:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Драга кој ѓавол ме тераше да се наждерам бурек у ниедно време, па сеа киселини да ме јадат. Ни сон ме фаќа, ни бутур :notworthy:
А и гледам некое востание кај тебе се дига со темиве, моронот што ги отвара темине бајаги е упорен (y)

И друго да ти кажам, планирам викендов да идам на Солунска Глава, у Петок поаѓање, со шатори, со фул опрема, и качување до врв, и здравје у Недела враќање назад, зошто оваа Недела ќе е голем ден :D Ако искочи све ко што треба, и според планот, ќе има славење до бескрај :)
Само страв ми е за у планина, времето да не не сјебе :cautious:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еи уште од сабајле нервози :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Овај шампионов боксеров Али до мене шо седи кога возам понекогаш само маани наоѓа како сум возел, а бе доста :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Кило бадеми имам онаму под скали и после шо вика М. курот кочанка :pos::pos::pos::pos::pos:, кај курот не толку многу ама ова раменава камен се :icon_lol:.

Среќулето наше :icon_lol:...

P

parvati

Гостин
Кај(си)гано

Мора да ти се пожалу нешто
Иду прееска на тој санитарно срање, а тамо сфе Шкљонци запослени и само две наши.Чекам ја ред и слушам унутра тија две наши збориф "ај још овога да га откачимо и кидемо кафе да пиемо"ццц
Улазам ја и ву викам ја дојде да ме закачите. Она се чуди, глеа ме како коза у постер од Мерлин Менсон
Дада викам ву, дојде да ме закачите, па после да ме ОТКАЧИТЕ и да си пиете кафе...... нели ве е срам, тој ви е работа, а не да ме откачуете, ццц и ке не биде Кајгано, никад нема да не биде еј

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
mi trebaat edno 10 dena nekade podaleku od prilep,preporaclivo na more, ni tv ni pc ni net,da napolnam bateriive,vaka totalka sum promarsen,vo 3 se budam nautro a vo 10 si legnuvam
p.s. vo skopje na fax bila, and there goes my chance

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга кајганче морам ова да го пишам: Истакнувањето преку материјални работи и глупави постапки ( употребување на прекумерна сила), во суштина е прикривање на НЕМАЊЕТО ШТО ДА СЕ ИСТАКНЕ. Често се споредува и со слаб карактер, односно лица кои не знаат како да се вклопат во социјалната и културна средина.

Мислам дека е сосема јасно што сакам да кажам.

Одиме понатака ... :cool: како и секогаш така и овој ден јас на работа :D ...

Него најдов некои фотки во кои уживам додека и гледам но работава е полни очи празни раце ... beautiful-place-21199.jpg beautiful-place-for-relax-250283.jpg beautiful-place-250288.jpg Untitled.png beautiful-place-for-relax-108767.jpg beautiful-place-247329.jpg

И секако се опуштам со реге музиче :cool:

Џ

ЏинЏер

Гостин
Ди Кеј
Работава ми е да идам да се самоубијам... Ама ако ми е, се знаеше дека порано или подоцна ќе дојде до ова. А што е најлошо, немам кој да обвинувам, добро знам дека сама сум крива :mad: Али ајде, повеќе среќа следниот пат... ако има следен пат :notworthy:
Ми треба една огромна Милка моментално :)
Ајде бај бај :*

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
незнаев дека имало толку ебачишта на кајганава ке отвориш тема во Љубов и секс одма експерти се прават ,а дома уште десна рука маваат на порниќи ,па уште сакаат пракса да им мавам на нивните ма!!и ,и слуашам иделе искривено и имало пофалби од нивните ма!!и .Salute

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
После сите срања што може на човек да му се случат, почнаа да ми се подредуваат коцките... Се уште не ми се верува. Зар е можно јас - малерот кој е зачнат според Марфи, толку лесно да добијам се, во рок од еден месец. Не, не мисли дека ќе летнам сега во облаци, знам дека животот е тркало, и дека ужасот и срањата ме демнат на наредната раскрсница во животот. Но после тоа што го преживеав изминатите 12 месеци, можам да кажам „Suck it, животе! “
Со љубов, Неса :love:

еве на што сум пак навлечена

...I am not aware of all the reasons
I am not deciding the results
Sanctioned through the principles
Autonomously blessed...

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

добро бе, мораше температура?

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Болки во колено... болки во рамо... плус и настинка... :sick: Why????
:place:

S

StormRage

Гостин
Таман ми тргна денот, се си беше океј, си наместив Arch... и така си одмарам... умрел докторот од кај мајка ми на работа... Ментор, легенда чоече беше, многу ми е криво...
Почивај во мир.

B

Blade Torch

Гостин
Денес ми се случи случка која може да се сретне во Том & Jerry . Доаѓам изморен од факултет , и да извадам од шкафот некоја маица да се пресоблечам , едното крило под шкафот недобро заштрафено почна да паѓа накај мојата нога . Но навреме го видов и ја мрдам ногата со светлосна брзина наназад.
Но , со петата директно ударам во ногата зад мене , толку силно што целиот стол падна на земја.
3 пати испцув у п.м (целосна фраза) . Ај што уште ме боли , не можам ни патики да облечам . :mad:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Драга кајганче ... седам и гледам во пораките но никако да ми врати на пораката ... се загуби :( ...

Него си седам на работа си слушам песни ... кафенцето разлистување на интернетов тек тук нешто подработувам но некако немам желба некоја за работење ... :confused:

Плус нешто ми се пријаде јаготки :love: како на сликата large (2).jpg

А за љубов ... само сликава подолу се надевам ќе успеам ма како морам да успеам ! large (1).jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom