Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
L

lady fairy

Гостин
Ах Драга, ах чуда се случуваат. Не можам да поверувам веќе.
Ама ако :pos:
Е еве ти да се расположиме :)

И тоа, да :tapp:

• Ми се допаѓа
Reactions: Gea

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
^ А кумановке? ;)

Драга,
на македонски ќе ти пишам, да не го мачам Дарк Кинг.
Пријавив дипломска еј! Уште некој да земе да ми ја напише. :X3:
И треба да почнам да учам веќе, да го спремам последниот предмет, да ја напишам дипломската и за еден месец да му кажам чао пријатно на факултетот. Скарај ме ма!
Ме предомислија сега за рокот. Се надевам дека ќе стигнам да завршам се‘, ако не тогаш август/септември ќе биде, како и што планирав досега. И така.
Сеуште неам слушалици и сеуште сум на смена. И сеуште ми е досадно. Има цел нет да го исчитам!
Ајт!

P

parvati

Гостин
Драа кајгано
Примети ли дека не гу викаф више(ја викале, ја викале)
ваљда учи за екстерно тестирање : )
Кд смо куде тој такфо еве едно питање од мене..
Парвати е алергичен на поленоф_____?
а)праф
б)криф
в)тфрд
г)мек

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
дојде покана за свадба од охрид, прв братучед на тато ја мажел ќерка му и слушај сеа на пликот што имаше напишано: Името на татко ми и името на мајка ми (најгоре), а доле пишуваше: Поканети се двајца од вашето семејство и ќе ни биде навистина мило ако дојдете да присуствувате на нашата свечена церемонија. Ве молиме јавете се на 021355489 и потврдете го вашето доаѓање. Благодариме.
:eek:
го гледам пликот, гледам лево-десно некој да не ме зафркава, гледам в соба да не има скриена камера (сам бев дома) или нешто слично.....
поглупаво нешто не сум прочитал, ни сум видел.
значи драга мораше да го искинам пликот, а поканата ја оставив за да си видат моиве датум и време.
па кој кур бе. ако не пишуваше дека се поканети двајца мислеа ја или сестра ми ќе одиме :tapp: глупаци прости бе лелее.
еднаш се прави свадба, а тие го стиснале срцето, кај по еден, кај по двајца да ми дојдете на свадба, сигурно така пишувале по пликовите.
абе одајте говеда едни, мене до вашата свадба ми е дојдено, да ви ебам глупите да ви ебам.
посекако немаше да одам ама ова шо го напишале не им требало. ненормални :гомце: па згора на се, да го потврдите вашето идење. :tapp: колку се дебилни луѓево еј.
сеа ме фати инат и може ќе одам да знаеш....и што....ќе ме избркаат ако појдам? :drk:

ако ми се фамилија ама ги поплавив со пцовки.
мамата нивна....

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

одамна се немав возено во стар градски автобус. Сум заборавила дека во тие тешко можеш да слушаш музика, а сум заборавила и дека ги пичат 200км на час и дека за 5мин се стига до дома :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Да драга, некои одлуки во животот се направени за да ни го скршат срцето за наше добро…!

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Мора да победиш у војна за на крај да имаш мир!!
--- надополнето: 29 мај 2013 во 17:36 ---
Мора да победиш у војна за на крај да имаш мир!!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ДК кој паракдоксални суштества постојат значи, знам дека напинам скоро секогаш, али не го правам за сеир да си терам со нив, и кај ќе помогниш после од мене чекаат да покажам резултати, ТОРКОВЦИ ВАШ ПРОБЛЕМ Е ТОА НЕ Е МОЈ !!!
П.С. ми се бендисува едно чупенце :P

П

Пепси_

Гостин
Ако не се исчешаш сам таму кај што те чеша,не чекај некој друг да те чеша оти никој не знае кај те чеша.

Од кога сум член кај тебе кајго,нај глупо шо сум видел е ова темите со честитање роденден.....фејк фејк

п.с. и мене ми се свиѓа 1 моме,2-3 незнам многу ми се свиѓат ма ајде..... не е ни муабетот тоа сеа

Џ

ЏинЏер

Гостин
Зашто секад чекам да дојде последен момент за да си ги сфатам обврските озбилно? Појма неам, изгледа стварно подобро работам под притисок :confused:
Ова дефинитивно хит на денов :)
Некои луѓе стварно позитивно изненадуваат :love:
Ајт поздрав XOXO

• Ми се допаѓа
Reactions: n/a
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom