Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
еден од посолидните родендени :)
тоа е кога си со оние што ги сакаш :D
остарев и јас магаре се напрајв

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Драга, само што ми текна вчера сонував дека тигар ми ја изел класната од основно :pos::pos::pos::pos: а пред да заспијам гледав Animal Planet и ете од каде темата во сонот. Само што во сонот плачев од жал, а сега плачам од смеа :pos:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кои се симптомите за шинат мускул :icon_lol:?
М. за советник да го прашам што има да чести за да го гласам?
Мислам дека се пресисав :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ооооооооо се ме боли после тебе, после која бе, а бе после два дена веслање овај резултат можи да го добие само некое тешко копито голем инаетчија како мене, горниов дел од телото ме боли :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, немам осет за тежина готово, ајде уште една доза креатин пред спиење има да ме смири. А ваму за мое неприсуство има да се вдам дека настинат сум :icon_lol:.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ратујемо ја и февруари.
Само да се најавам.
Уште 27 дена.

L

.Lost Angel.

Гостин
602691_323147634471848_2117022078_n (1).jpg 149748_297498977036714_1702106182_n.jpg

405307_253406381445974_2004732697_n.jpg

Ех драга моја кајгана на втората слика види ме ... а на 3 ех тоа не усм јас но зборот да тоа кај мене е баш така ... на крај сите си одат а ја никако да заминам од тука ... :confused:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
слушај го Васе;)
и немој да се смееш многу ќе те боли мешето после

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
драга кајгана , петок е, како и секогаш не излегувам си седам овде , по пижамчина , ме мрзи и ми студи да си го измијам лицето и да си облечам чорапи утре сабајле че се разбудам ко панда во очите:tapp:

....од ко почнав пред секое мијање да се мијам гла со кајгана не испржена , пред да клам шампон , влакното ми се смени, вејке по три мијења...не знам зошто ти го кажаф ова , ама не можи да ти штети а чим не можи да ти штети , можи на некој начин на некој да му користи :unsure:

А

Анноун

Гостин
И така . Сесијата заврши.
Прашањето е сега со што да се релаксирам .
Се мислам дали да изглeдам 2 филма номинирани за nајдобар странски филм , или да почнам нова сезона од Фрејзер.

Ама па да му се невиди , нели треба да гледам нешто весело после тортурава?
Ајде Еди , можеш да почнеш да го нервираш Фрејзер на мојот PC.

M

MrzaRules

Гостин
Драга...нека им е Честит празникот на сите ПРИПАДНИЦИ на ПОНЕЖНИОТ ПОЛ! :свиркам: :icon_mrgr:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Некој ми ставил рицинус во пијалокот, ни тапа у чмар нема да ми помогне веќе. Седи 10 минути, оди во веце пола саат. Нон стоп иста траекторија веќе 2 саата. И на :гомце: му се смачи веќе да излага.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Најдоброто нешто! Колку и пати да го гледам овој дел од цртанот се газам од смеење.
Pumbaa, with you, everything's gas :pos:

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Драга Кајги
Немам многу да ти кажам,
а толку чувам во мене.
Некои работи колку и да ти тежат
не можеш да ги кажеш онака без причина,
а мене ми е сеедно дали ќе кажам или не,
а сепак се одлучувам да не кажам, всушност кому му е гајле?
Или сепак постои цврста причина зошто се одлучив да не кажам?
И да постои, никогаш нема да ја дознаеш драга, секогаш ќе се прашуваш што ли сакаше да каже позади тие десетина реченици.
Остани таква убава. (y)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Паничам, се тресам, се знојам, и кај и да е ќе прекинам да зборам.Вака ли изглеа првото работно искуство? Првиот ангажман?
Типично јаречки - размислувам само за последиците.
Треба да се средам, психички.Само муабет е од саат време и после ќе си продолжам со денот на мој начин.
Ах, ајде нека пројде, само нека пројде!

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке, треба да си го смениш горе банерот за Телекабел да оди до 2013 та година :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom