Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Тууу... да не можиш рајат порнич да си изгледаш... а да го издркаш нејди во предвид... :confused:

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.093
Поени од реакции
11.498
Драгана,

Се надевам дека денот што се буди ќе биде исполнет како вчерашниот.
Толку многу нови и неоткриени места лежат на дофат на раката, бесцелни патувања што ми ја полнат душата.
Сонцето штедро ме облива, тивко ги анихилира сите мрачни мисли и влева сигурност на изгубениот поглед во далечина...

Ај доста забегување со поезија,
Поздраф од Острелија

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга,
ми се спие ама и ми се гледа серијава!
Шо викаш да си легнам или да гледам, а? Имај на ум дека утре во 6.30 треба да сум станата, а исто така дека ЕПТЕН ми се глеа, оти ме копка да знам шо се дешава понатаму.
Во понеделникот не си легнав, и еве уште неможам да се свестам.... абе дааа, во многу голема дилема сум. Ај одам да си каснам од слатките на бабами, се читаме покасно, ваљда.

П

Пепси_

Гостин
Кај нас во Македонија се е хаос, само криминалот е организиран.

Е тоа ти е....нема друго чаре,тајно и скришно да си прткаш....и на крајот знаеш што.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.773
Поени од реакции
8.037
31 Јануари, од утре започнува важниот месец за мене. Февруари = Важни одлуки во животот. Сите одлучувачки и важни моменти се случиле токму во тој месец. Веќе полека започнува... работата не ми е баш загарантирана во овој период, така да можно е овој месец да останам без неа. Што е доста важна работа, и пак ФЕВРУАРИ.

Секое лошо за добро, останува да видиме.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

леле иде Валентајн што ќе му купам на дечкото

Член од
29 декември 2012
Мислења
88
Поени од реакции
25
Драгице
прекрасен ден за средување на мислите
правење на убави нешта за сите околу мене
а за другите кој ги е..:)

M

Mussolini

Гостин
Каги, со душа го очекувам новиот албум на Fabri Fibra... Осети само трјлерот колку е моќен...

L

Luki Junior

Гостин
ДК,

Значи колку ќефски сам се наспијал...... Абе три мерака.... Сега еден туш, едно чајче од шумски плодове, и дено ми е почнал Перфектно.

Твој,
наспиен Луки.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бе ми го пукна куров не сум дома повеќе за него, ај тоа шо фатил женска од Скопје со кола со стан и со пари :icon_lol:, ама на крај и пријатели имал во фејсбук администрација и му го одблокирале профилот :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Е на ова в лице злобно сум се смеел, не можам да го заебавам гревота е многу е глуп а и досаден е со тоа веспата од 125 кубни сантиметри појака било од 50.
Стварно не сум дома повеќе за него :icon_lol:.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
Драга,

У сабота иам утакмица и морам да тренирам како ненормален пошо морам да г и извадам моиве губиме веќе 3 утакмици по ред морам појке у сала али школово ме спречува па денес ке изглумам у школо и ке одам право у сала да се изнашутирам така како што треба само шшшшш за ова ок?

Ајт поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom