Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга

се моли Господ да се симне и да си ја земе паричката бидејки се падна кај него.

Благодарам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Драга

се моли Господ да се симне и да си ја земе паричката бидејки се падна кај него.

Благодарам.
Јас никогаш не сум сфатил зошто среќа за господ кога нели он е ултимативно семоќно битие и сам си прави среќа. :toe:

Него кај мене кај татко ми. Со врски. Има и тоа охооо. Кај мене се падна коска во рибата и кромид во гравот. И после тиква во релна.

Идат колоквиуми али мене не ми се учи бе. Дај натерај ме да учам ок.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Татко ми праеше лепче со паричка.
Се падна кај мене.
Брат ми: „Ќе се мажиш„..

I'm screwed.

:salut:

I

Intex

Гостин
Драга,

кај мене се падна тоа паричката. Се надевам ќе ме следи среќа и годинава. :)
И да, си замислив желба за годинава, ќе видам дали ќе се исполни. :pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Покрај неколку прилично лоши денови, паричката се падна кај мене и ми донесе неизмерна радост и среќа, се надевам дека ќе ме држи среќата, здравјето и се надевам дека секој ден ќе бидам се подобар и подобар човек и ќе продолжам да сакам и да се исполнувам со љубов и позитивна енергија.

...lioness...

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Драга,
Денов ми беше прилично..досаден.Цел ден го поминав пред компјутер и се што направив беше..слушање музика.
И и .. Да.. Паричката се падна кај сестра ми.

Поздравче најдрага моја! :pipi:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
кајганадотком

Паричката ко по обичај не е кај мене.Али затоа беше најблиску до мене :vozbud: Се падна кај татко ми,а јас седев до него.Јас имам изгубено надеж за парички ,така да ке пробам сам да си ја направам срекна годинава.и животот.и се што треба.

Фала на Вашите примања.Фала и кај Вас!!!!!!!!!!!

T

theTinule

Гостин
Кајги гледам сите за паричките пишуваат, све суеверни брее! хаха :)

ништо денов беше онака..важно стомаков ќе ми попука!одамна немам јадено како овие 2-3 дена...многу одамна!дури откако се родив!офф од утре на диета! а да да :D

ајде кајги те сакам му4о!:Р хахахахах :)

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Драга Кајгана
Ај и ја да ти пишам нешто во 2010ва година.
Јас да ти кажам ако не знаеш, сама по себе сум уметност. Се денес е уметност, така и јас и ти и сите, по дифолт. Креативност се наоѓа секаде, просек воопшто не постои.

Аристотел кога кажал дека умереноста е најголемо достигнување бил во заблуда, а Киркегор нема благе везе од животот, како така може секој да оди со свој пат до бога бе?!

Сите треба да се проамериканизираме и да станеме прагматисти, зошто тоа и така треба да го знаеш повеќе од се друго, зошто по ќе ти се најде денес. Зошто побогу ти треба суштина на работите, кога едноставно може да си роботизиран.

Варијатет како поим не треба да постои, шо ќе ти е тоа, дај ти се молам, само поголемо тупење и губење на време. Зошто да може да гледаш на една работа од повеќе аспекти, кога за тоа време можеш да запознаеш повеќе работи.

Позади секоја романса се смее животнискиот секс, позади секој парфем, човекот пак е жеден по смрдлива пот.

И да се потпреш на ѕид обавезно ќе те убедат дека некој те ебава од позади толку многу, што дури ќе те заболи. Не си ти крив за ништо, ако не е комшијата тогаш е државата.

И за малку ќе заборавев. немој никако, во никој случај да учествуваш во хуманитарни акции, Грујо треба да им даде пари, а не ти.

Ете тоа ми пропагираше мене 2009 година Драга, се надевам не и на тебе.

Остани ми со здравје
Пријатно

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.475
Ајмо кајги, среќен божиќ. Христос се роди !!! :)
Иначе паришката не падна кај мене, туку кај мајка ми :) И ич не ми е гајле :pipi:
ДЕПОРТИВО ПОБЕДО МОРИ!!!!!!!!! Радосен сум, а плус денес си правам два месеца со сонцето мое :) И кајги реков дека ќе ти дадам клип од вчера па еве ти :)

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
3.314
D K

eve me mene pak... utre sum na fax od 8 (znaci vo 6 treba da stanam) a veke e 2 i pol saat...:tapp: ke odam da igram karti so drustvoto, nekoja pratija pa drzi mi sreka... :pipi:

Uste 2 dena i idi weekend i ke se pie na mrtvo povtorno... :vozbud::vozbud::vozbud:

pozz:back:

PS denes se zaraziv so Karolinceto...

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Драга денов ми е најлош у животов мислам:nesvest::toe: Се издесија мноооооогу заебани ствари, се деси нешто што лично несакам, успеав да повредам некого и да сватам дека сум ИДИОТ:place:Само сакам да кажам дека никогаш немав таква намера и дека ништо не беше намерно:( Во моментов иам температура, продолжувам да се нервирам и да се чувствувам бедно. Ех драга незнаеш колку сакам вака сеа да си умрам во спиење и никогаш да не се разбудам...ама баш никогаш. Само се надевам потајно дека работите ќе се средат и дека се ќе биде како порано...надежта последна умира.:pipi:...и за крај уште еднаш да ти кажам ИЗВИНИИИИИИИ!!!!!!!!!!!:cry:...иако ништо не придонесува и нема големо значење.:kesa:

M

M del Mar

Гостин
Лејди
Се мразам во вакви моменти, ама буквално буквално, во права смисла на зборот се мразам што се осеќам вака...
Почнувам да верувам буквално во НИШТО...и се повеќе и повеќе го наоѓам решението на сложувалката која треба да ми докаже дека ништо нема смисла и дека ништо не постои, дека се е една ебана илузија и халуцинација...
Кога би можела да ги контролирам емоциите чим веќе не може да исчезнат....најверојатно би била позадоволна, зарем не?А паралелно со тоа и мислите, бидејќи можеби и сите овие ебани чувства во моментов ми се производ на мојата бујна фантазија.
Имам јас уште да пишувам, цела вечер....но доволно е волку да искажам, неблагодарно е само да се жалам!Го презирам нештото а сепак го правам

Фала чао пријатно

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
Драга....
јас не знам што е форава со дечковците бе...лелеле сите дечковци имат .. сите се перчат аман веќе шмизли ипол станале туууу...ми честитат нова год и ми велат ајдее и еден дечко да си фатиш...па у п.м мозда јас сакам двајца ц ц ц ееее на владо јаневски на свирка сите залјубени.... ако убаво е тоа... ама толку ли е страсно шо јас немам никој??? ауу јас изгледа ептен заостана немам коментар:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom