Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Мала, чудни се животните патишта, знаеш нели !? Кога викам јас 80% се наши одлуки, а 20% судбина - луд ме прават. Пази го ова ..

- Наоѓам праисториски переци и од стрв грицкам и ми пука пломба
- Другиот ден проживеав едночасовно страдание на забарскиот стол
- Зашеметен од болката тргнувам пешки накај дома, заборавајќи дека постои такси
- Непостоечката интимна меана на центарот во која сакав да ја ублажам болката со еден дуплак, ме одведе дo Вил Хил
- Ми се отвори старата болка и знаев дека ако се искоцкам ќе се смирам малце
- Уплаќам после Х време зихерско ливче и добивката ми излегува точно 2.222 денари
- Истото го примети и типката што ми го уплати тикетот и ми кажа дека тука 'има нешто' и дека ќе да е на среќа :)
- Излегувам добитен другиот ден

Е ај сега, камен переците да не ми го уништеа забот, немаше да фатам 2 илјадарки.

ПС - Dreams shattered :( :( . We'll catch up next time S ...... Maybe.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Есен е брат. Во есен сум најактивен, најмрзелив итн. Во есен сум се и во есен сум ништо.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Драга К.

Мило ми беше што се дружевме толку време. Ќе ме нема некое време(можеби и засекогаш,нема да го избришам акаунтот туку едноставно прекинувам). Во оваа прилика сакам да му се извинам на многу членови,админи,модератори шо сум бил мајмун во некој ситуации и за сите намерни и ненамерни навреди. Се надевам се гледаме во скоро време.

Ве сака вашиот Near(поранешен smokey_the_kid)

:)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кајги неможам да заспијам...
Уште 4 дена и почнувам нашкола пак! Сега едвај чекам, зошто ми е екстра досадно, а после ќе плачам зошто ќе сум од 8 до 8 низ школото и болниците! Овие 2 години се борам за просек, зошто сакам да специјализирам и да биде од мене научниче:vozbud: ! Ќе се борам, и ќе успеам!
Мн сакам бе Кајги, да се запишам на курс за јазик, ама немам пари моментално ... Време ми е германскиов да го седнам да го учам :sick: , ама грозен јазик....
Утре ќе тркнам до ДМ да си купам мејк ап, да не одам ко некоја вошкарка нашкола..... ич нејќум да се шљакам, ама од друга страна си викам, зошто па да одам така, па сакам на себе си да си бидам уба :love: ... Колку и да сакам да останам на едно ниво на натурал грл, сепак по дифолт луѓето повеќе те ценат ако си дотеран, нашминкан....она изрекана руба краси, руба гнаси точна ќе да е.....
Сум била жртва на таквата ти дискриминација, секогаш кога ќе сум скромно облечена, без шминка нормално средена и се, настапува такво одбегнување, ти се чини шириш чума, а пак кога ќе се дотерам и нашминкам, и етеј ги сите ти прават муабет, ти се улизнуваат, те воздигнуваат, абе мрш упм........ГИ МРАЗАМ ЛУЃЕВО!!!!
Јас сум јас, и треба да ме ценат и сакаат каква што сум...... по моја логика! Ама очигледно мојата логика не важи во ова време, па така сум јас за нив онаа старомодната, мутавата, никаквата.....
Чудна сум била = затоа што не користам ФБ, не се сликам со ајфони, не апдејтирам профајл пикчрс на секоја милисекунда! Абе деца, јас ко имав 5 години вие уште во на татко ви јајцата не сте биле! Они на мене чудна!
Па и Кајги, ме нервираат овие маживе, викаат сакале природни девојки, а стално се закачаат на лешперки со едно кило паштета на нив, ти се чинит cup cake поминвит пред тебе :sick:! И уште па викаат не сакаат лигли, а кога ќе му спомнеш да изиграте партија пинг понг или билјард, си го креваат носот! Ебате машките.....Сакате лигли и лешперки, уствари незнајте што сакате!
И преку таквата ми се овие магарињава што ме прашуваат дали во Словенија имало работа, и како можи работна виза да добијат, и преку таквата ми е, што ми се лижат и ми праат муабет само заради тоа....ма мрш таму блокензии перманент......
И то.

Член од
22 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
62
Мислам дека стварно е доста. Го избришав количникот и никогаш повеќе не се појави. Аме еве ти ги ко за инат децималите. Ќе почнеш да ги бришеш и почнуваат да ти се јавуваат на сите страни. Можеби не знаат дека го знам она за коешто тие мислат дека не го знам. Ми иде математика сигурно ќе ги збришам но веќе со самото нивно појавување произлегува нов проблем , а не е математички повеќе е комппјутерски. Верувајте и мене ми е нелогично колку и на вас.

Целиот хард од неколку гига фино лепо си го исформатирав. Не мислев дека ќе сакам да го покренам комп. уште еднаш. Знам за еден многу одамна што со запален фенер сред бел ден бараше да најде човек. Сум го правел тоа ама веќе не. Затоа на писито му удрив шатдаун , немаше веќе причина да се покрене. Ама еве се враќаме на првиот постулат - на тие скоро безвредни децимали. Зар тие да ме натераат на нова Win7 x64 ultimate инсталација.Писито распознава само вредности 0 и 1 можеби затоа реагира на нив. Всушност отсекогаш реагирало само на нив. Јас само илузирав дека постојат 8 , 9.. а тие беа само посложена комбинација на 0 и 1. Зато решив да станам најобична 0 , зашто да се двојам. Писито во сервис го сметаа за трајно уништено без никаква можност да се поправи. Кога ќе поверував во тие сложени бројки не само што сам го поправав туку си правев и оверклок. По секое расипување кога ќе го направев имаше подобри перформанси од последниот пат кога бил во работна состојба. Не верував дека само за 0 и 1 ќе треба повторно да се фатам за работа , а уште помалку кога ја знам точната вредност на децималите кои ме прозиваат.
Ако некој чита ова е само објаснение зашто го сменив аватарот , Кајги дава 180 дена за промена на име ако успеам сигурно ќе бидам Win7 за 6 месеци , ако не којзнае.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Кајги неможам да заспијам...
Уште 4 дена и почнувам нашкола пак! Сега едвај чекам, зошто ми е екстра досадно, а после ќе плачам зошто ќе сум од 8 до 8 низ школото и болниците! Овие 2 години се борам за просек, зошто сакам да специјализирам и да биде од мене научниче:vozbud: ! Ќе се борам, и ќе успеам!
Мн сакам бе Кајги, да се запишам на курс за јазик, ама немам пари моментално ... Време ми е германскиов да го седнам да го учам :sick: , ама грозен јазик....
Утре ќе тркнам до ДМ да си купам мејк ап, да не одам ко некоја вошкарка нашкола..... ич нејќум да се шљакам, ама од друга страна си викам, зошто па да одам така, па сакам на себе си да си бидам уба :love: ... Колку и да сакам да останам на едно ниво на натурал грл, сепак по дифолт луѓето повеќе те ценат ако си дотеран, нашминкан....она изрекана руба краси, руба гнаси точна ќе да е.....
Сум била жртва на таквата ти дискриминација, секогаш кога ќе сум скромно облечена, без шминка нормално средена и се, настапува такво одбегнување, ти се чини шириш чума, а пак кога ќе се дотерам и нашминкам, и етеј ги сите ти прават муабет, ти се улизнуваат, те воздигнуваат, абе мрш упм........ГИ МРАЗАМ ЛУЃЕВО!!!!
Јас сум јас, и треба да ме ценат и сакаат каква што сум...... по моја логика! Ама очигледно мојата логика не важи во ова време, па така сум јас за нив онаа старомодната, мутавата, никаквата.....
Чудна сум била = затоа што не користам ФБ, не се сликам со ајфони, не апдејтирам профајл пикчрс на секоја милисекунда! Абе деца, јас ко имав 5 години вие уште во на татко ви јајцата не сте биле! Они на мене чудна!
Па и Кајги, ме нервираат овие маживе, викаат сакале природни девојки, а стално се закачаат на лешперки со едно кило паштета на нив, ти се чинит cup cake поминвит пред тебе :sick:! И уште па викаат не сакаат лигли, а кога ќе му спомнеш да изиграте партија пинг понг или билјард, си го креваат носот! Ебате машките.....Сакате лигли и лешперки, уствари незнајте што сакате!
И преку таквата ми се овие магарињава што ме прашуваат дали во Словенија имало работа, и како можи работна виза да добијат, и преку таквата ми е, што ми се лижат и ми праат муабет само заради тоа....ма мрш таму блокензии перманент......
И то.
:cuc:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
Кајганче!
Милион прашалници ми висат над глава.Дали вака да напраам, дали така напраам или пак има трета опција која се уште не сум ја открила?Се осеќам како тинејџерка, и не, не ми е убаво.
Знам дека ќе зажалам подоцна што сум го рекла ова, али, едвај чекам да почнам со факс.Ваљда затоа што ќе бидам поголем дел од времето зафатена со нешто, па нема да се мачам со овие прашалнициве:)
Чус!
Don`t be Nemo nobody. He is a faggot.
Anyhoo

Passed down to you...

3 интервјуа во една недела. Ебати среќата ебати. Дури ни 7ца у лото вака не ми се изнареѓала.

So says Saladin

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
Драга годинава црно ми се пишува не дека ми е страв од нешто туку еве треба да полагам за кола ај тоа не е ништо,треба да презентирам тема да бранам предмет на матура ако не сум голман :D сеуште неам појма зашто ќе пишувам,матура да полагам -.-

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154

Нели?
Не можам да си ги контролирам чувствата.Fuck yeah.:oops:Баба ми ке ми го изеде чоколадото кога тогаш.А јас блеам во екран барајки решение.

И Есента е веке тука,врнежлива,депресивна полна со спомени.

Член од
30 јануари 2010
Мислења
468
Поени од реакции
573
Така е ова си мислат деца ќе плашат, го појавив суратот и оп нема проблем никаков :icon_lol:.

Него остај тоа да си пишам се надевам дека нема да прочита затоа што не знае.... :icon_lol:

Вчера ме начека комшивката по гаќи кај мене в соба, ми вика извини ти ми требаш :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, чекај реков да се облечам, еххххххх за што и требам јас по гаќи, интернетот и бил исклучен да го провери фејсбукот тоа јес да беше 8 саато навечер ама јас си го пуштив креветот си се опуштив дома сум ако сакам гол ќе шетам :icon_lol:. Седна на кревет го провери фејсбукот и си замина :icon_lol:.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееи мене не ми е лесно :icon_lol:.

П.С. Господе дај ми сила и трпение да не паѓам во искушение да скршам нечија глава.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom