Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
A

AnFem

Гостин
Да ти се пушта седумнаесет годишник е дрскост! Од една страна ти иде да му пукнеш на мрсулкото една, затоа што се осмелува на таков чекор, од друга страна... до некаде тоа и ти ласка, затоа што мислиш дека изгледаш неколку години помладо и се надеваш дека малиот не те гледа како нешто во стилот на MILF. :icon_lol:

К

Кики.

Гостин
Драга,
guess what? Пак сум болна. -.- Се прашував дали може да помине една промена на сезона кога мојот убав имунитет нема да ослабе, ама ете, не можело.-.-
Во вакви моменти си ги мразам очите и глупите солзи. -.-
Малерот во септември мора да се покаже во најдобро светло, затоа што не може месецов да помине незабележително.
И Драга, една молба до тебе: Ако има некој што прави планови за текот на животот и настаните во него, те молам да го потсетиш дека уште сум на земјава и дека си ја научив лекцијата, па ако може да ме поштеди од понатамошни нервози и глупости.
Поздрав, еве ти една:

П

Пепси_

Гостин
Ете зошто го мразам овој период бе бич ! Настинав,затнат нос,главоболки ауу маууу.

Туку....дошле 2-3 педери од словенија и шетале низ градов,баш во период на берба на грозје,виделе неколку трактори и не сакале да си одат многу јаки момци развиени ово оно имало на нив сите широко груди :pos:

п.с. добро бе тетке кај го чувате вие месото ? - во фрижидер !.....
-епа знам дека таму го чувате ама нели бива малце и во бурекот да ставите ?! :icon_lol:

H

HITCH

Гостин
Луто ајварче, луто. :giggle: Инаку какви анализи обемни сум си нашла... Сега има да ме нема ако не ги дочитам до крај, а само мене може овие анализи да ми се интересни. Што би рекол Трајче Петровски: О, свето незнаење! Инаку, знаеш што ми е чудно? Кај нас никој не прави анализа. Не знам дали е од не знаење, не сакање, не можење, ама оваа негација пред глаголиве ме вади од кожа!

Здрави, живи, Вејсели. :pos:

Караоке у ниедно време...

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Ухх што сакам овие дрољи и курвишта да дојдат кај мене на врата да видат како има да ги пречекам...!!! Ќе се распобегаат главечки кон ридовите и планините од кои се симнале....!!! Јас веќе алергија имам на вакви појави, анафилактички шок мислам дека ќе добијам кога ќе сретнам вакви и слични на нив...!

http://sky.mk/makedonija/31687-Со-манекенки-ДПМНЕ-во-лов-на-ново-членство.html

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Незнам зошто ама така ми иде да земам тоа катаната да си направам еден црн список(така​
подолг да има повеќе за ликвидирање) и да почнам по ред... то крвишта да летаат, раце,​
нозе... глави... абе партали и на крај со песнава
во​
позадина избледувам одејки по магливиот пат во црно бела слика само катаната во црвено​
обоена и по некоја капка остава на патот...:icon_lol:
Што убав опис за пред спиење...​
:D
П.С. Во црниот список ќе бидат сите што успеале да ми разиграат некој нерв повеќе во последниов месец дена...:mad:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Се возиш во автобус и слушаш рандом муабети на средношколки од кои ти доаѓа цревата да си ги истуриш. Плус мутавава уште да заќути и да се засрами све погласно и погласно збори, ко од пети да го вади, се напиња, се напиња. На крај ми идеше да се свртам и да и кажам полека се напињаш немој да прднеш, па си помислив што ми е гајле, нека и мислат нејзините. Важно дечко и љубомори, оти се поздравила со некој нејзин бивш, а она незнае што да осеќа, збунета е, ама и годело, демек љубоморел.
Што би рекла една моја другарка: глупачка...:icon_lol:

Така ти е кога ќе заборавиш да понесеш слушалки...

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Стигнав и ја некој збор да пишам во темава ДК...

Многу ме курчат женски што се прават како врвот да го допреле ,виделе некој денар и се прават п. и пол , а они жаргонски кажано уште газот незнаат да си го избришат... Ми се прави од една страна супер ова она , од друга страна светица , недопирлива ....ма иди шетај и ти и таквите како тебе, па задња да си на светов не те вртам 1%... То све треба да се убије од прве до последње :icon_lol:

Дојдов само да се испукам тука , и сеа идам да си ја одморам малце душата.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ухх што сакам овие дрољи и курвишта да дојдат кај мене на врата да видат како има да ги пречекам...!!! Ќе се распобегаат главечки кон ридовите и планините од кои се симнале....!!! Јас веќе алергија имам на вакви појави, анафилактички шок мислам дека ќе добијам кога ќе сретнам вакви и слични на нив...!

http://sky.mk/makedonija/31687-Со-манекенки-ДПМНЕ-во-лов-на-ново-членство.html
Девојките доколку имало потреба се враќале и по втор пат. :pos::pos::pos::pos:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кајг. враќајки се од шетња позади зградата видов као децава си напраиле колиба бе и тоа ме врати едно добри 10 години наназад...
ејјј колку прекрасно беше детството а воедно и кејф ми е што гледам дека сеуште се праат тие ствари и не го поминале тоа време пред пц туку се old skul :D

Ќис :rolleyes:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Девојките доколку имало потреба се враќале и по втор пат. :pos::pos::pos::pos:
Ахаххахаххх...!!! Тој детал заборавив да го потенцирам...Се враќале повторно да "поразговараат" со станарите за бизнис климата...И на бизнис академија биле...
Абе овој шлајм е само за во концентрационен логор...Сите заедно на купче...!

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ахаххахаххх...!!! Тој детал заборавив да го потенцирам...Се враќале повторно да "поразговараат" со станарите за бизнис климата...И на бизнис академија биле...
Абе овој шлајм е само за во концентрационен логор...Сите заедно на купче...!
Смешки, овие мислат држава со ебанка се добива. Тоа е. :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom