Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.297
Поени од реакции
7.023
Драга К.

Изгледа положив на семинарот. Иначе колку ненормални другари иам. Замисли,на девојче му го рекол следново:

Ако немаш стапала,ќе носиш патики?
-Не.
Па зошто тогаш носиш прслук ебате?

:pos:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Бебињата многу ги галат и мазат а и сироти ги лажат стварно многу ги лажат...посебно девојчињата и коа ќе пораснат...проблеми...епа проблеми! Прикаски за принцези и принцови... :(

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Мразам апчиња, но морам, ако сакам да го истуркам денот денес. Сите тие кои кажале лош збор за женско, нека се сменат денес со мене, да видат како е... Има да плачат како мали деца од болки... Природа бе, еднаквост.. пффффффф Се додека маж не почуствува како ти се кине утробата секој месец, ништо не признавам... Па ни биле надредени, полуѓе биле од нас.... Мочковци...
аа да денешна мисла на денот ми е: Не не разочаруваат луѓето, не разочарува тоа што сме го мислеле за нив а ни во никој случај не било така.. (или слично нешто, со свои зборови)
п.с. Денес ќе сум неподнослива....

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Ќе и направам статуа и ќе ја обожувам, лепота :love:. Ахх Ирина, Ирина мома убава.

M

Mr.InF3ction

Гостин
И така К, темава постои околу 3 години...и моeто трето мислење тука и крај на нешто што траеше 3 години...ми го смени животот многу К, многу.. :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Милион прашалници ми висат над глава.Дали вака да напраам, дали така напраам или пак има трета опција која се уште не сум ја открила?Се осеќам како тинејџерка, и не, не ми е убаво.
Знам дека ќе зажалам подоцна што сум го рекла ова, али, едвај чекам да почнам со факс.Ваљда затоа што ќе бидам поголем дел од времето зафатена со нешто, па нема да се мачам со овие прашалнициве:)
Чус!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom