Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
R

redhead

Гостин
Драга
што да ти кажам, пак јас со своите патетики. Зошто едноставно не го направам тоа што знам дека треба, тоа исправното. Немам сила. Повторно се надевав дека ко демек ќе се смени нешто, и пак истото на крај. Ама јас сум си крива, свесно одам со главата во ѕид, не знам како не ја искршив до сега. Ко божем не ми е битно, ама и те како ми е.
Катастрофа.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
И као демек сите биле мои луѓе ама грешно мислев,повеќето биле ѓубре
лицемери кои ми велат дека се со мене,но во маската се крие само скит кој го ебе
И на моите демек луѓе секогаш им помагав,стоев позади нив јас рака подавав
а на тоа ниту фала ниту мала почит ниту трошка гледам само омраза во твоите очи
И сите се тука само кога нешто треба секој ми е пријател кој од корист само гледа
тука бев за сите,сите стоевте на мене
кога барам услуга ми викате немам време
И понекогаш од некој не гледам ниту здраво ниту поглед ниту како си,добар ли си ало
бев премногу добар и секогаш им попуштав
кога ви беше тешко бев тука да ве сослушам
ви давав љубов и сите вистински ве сакав но се плашам дека веќе тоа не е така
И тој голем круг се претвори во кругче
сеуште сте во мене ама не сте моите луѓе !!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Бев да си ја заменам возачката. Епа таму работат сите кретени собрани од цела држава. Таму е најкилавата администрација која го цица буџетот. Tераат да се закажува а чекаш едно два саата, а сите роднини, пријатели, комшии од пич*у материну на говедото од шалтерот влегоа преку ред. За тие таму само еден Б-52 од НАТО племе им индијанско нивно....

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Драга кајгана, не ми се верува дека се расправам со хомосексуалците и нивните права. Опрости ми.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Слепо црево нишо страшно ќе биде како нова за 2 дена (y)
Последен пат кога бев во болница сам си станав и си отидов...ме мрзеше да лежам таму недела дена и да чекам отпусна листа :pipi:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
После 20 дена менувам wallpaper.
После 20 дена сменив аватар.

what's happening to me, i used to do that almost every day.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Кајгано,
кој стигна пишуа колумни у државава, сва среќа шо иаме побеаѓи медиуми инаку кај ќе ги објавуваа колумните богати.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга,
Станав брачен советник. Проценувам квалитет на врски, определувавам правци на развој, дата на прв секс, делам совети, идеи за родендени и годишнини, а во план ми е и да напишам книга за оваа проблематика. Контакт преку приватна порака.

Ох, иронијо пуста...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Поголем баксуз од мене мислам нема, кога оди нешто оди, кога не оди, едноставно не оди. Таман ќе помислам ќе биде нешто од работата се некои пречки ми излегуваат, остај тоа и да почнеш една обична работа пак нешто ќе се појави и пак се враќаш на почеток. Почнав да губам и надеж.:(

П

Пепси_

Гостин
Џабе рибарење коа рибата не знае шо храна сака. И после он не бил добар рибар... :pos: Туку воа времето е ебиветер...нема веќе кратки ракави,па долги ракави,па ондак иде долги ракави со есенско палтенце,после иде дебело палто на крај бунда/капут.....сега од кратки ракави директно се оде на капут ! е тоа е работа. мислам да се штеде бе малце и времето мисле на рецесијата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга, ми исчезна кучето пред 2 дена и никаде го нема :( .......
Ke se vrati, uvek se vrakaat :)

Anyway dear, sega stanav I kazi mi so da praam cela nok. Aj moze ke citam kniga ko za promena.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom