Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
кајг.
утре на школо ич не ми се ој :mad:
треба да се тактизира со боловање :D

M

Mussolini

Гостин
kajgic, baagi oddamna ne sum dojdel da te pozz pa vikah aj da dojdam... Kaj mene dosta novi rab ima: edno vreme trebase da ne si idam za mk ama ja dojdeh na 10 dena i ok bese. Trebase i da se vidam so 1 licnost tuka so ja zapoznajah ama veruvaj oti beh preterano kratok so vremeto... Preterano... Sega kajgi znas, lezam si i mislite mi odat kon 1 devojka... Kajgi proklet da sum 1000 pati ko oste mislam na nea a ona nejke da cue za mene... Znas, sega me premestia na sluzba u Parma i znas, se si mislam oti ke ja vidam ama znam oti tava me samo iluzija.. Iskreno, na momenti bi ja ubil... Znam oti ti gubam vremeto i zatava ke te ostavam... Pozz :*

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
ke go promasev krevetot za malce, glava ke skrsev. Ebate temnoto. Ili ko so vikase mojot nastavnik na vremeto, ne e temno, ti ne mozes da vidis. Dali ima smisla ili nema ne me interesira.
doesn't really matter

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Знаеш веќе, она, де.... кога малите деца си ги покријат очите мислејќи дека станале невидливи?!
Е, тоа....
Да се стане невидлив...
Или да се избега.... од овде, од сега, од сите, од се'...
Е, тоа, де...
Па, јас конечно решив дека нема да бегам, ниту да се обидувам да бегам - ќе си останам - овде и сега...
Па, и редно време беше - да решам нешто....
Не е лесно да си Министер за решителност!

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Bitch..
кои светски сили ке ме станат утре за на школо???
не сум спиена ко чоек 1 месец, а утре дефинитивно ке личам на наркоман.... :facepalm:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Знаеш драга,

Има луѓе за кои си имал многу погрешно мислење, никоаш не си очекувал дека ќе те повредат...
Океј го преживуваш тоа, но пак некој ќе те најде и ќе те тресне толку силно од земја... А ти со сите сили пак стануваш од дното... продолжуваш... и се е така во круг.
Пречутуваш за болката. Траеш дека боли.... но и се навикнуваш, те удираат цело време на исто место и отрпнуваш, ,, не осеќаш,, и кога ќе ти дојде преку глава после тие удари им велиш дека е доста дека боли. Но не ти веруваат, дека претходните болки од ударите си ги пречутел... !! И ти продолжуваш пак...

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга,
Има ли искачање кога јас нема да трчам по автобус за враќање!? Ај доста, не дека не стигам на време... Ок де, добро. Касно си тргнувам накај автобуска. Ете признавам! Ама и кога ќе наумам порано да тргнам нешто ми искрснува. У пм веќе, аман!
Ќе ти пуштев една Новогодишна песна која ми се врти низ глава цела недела ама не и е времето сега. :(

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Кајги колку се само некои луѓе истрајни. 350 страни рачно да ги нумерираш, да направиш содржина и индекс(така е пишан бар), абе појма немаш шо работа е тоа. И се паѓа во вода кога нешто ќе се додаде на средина.Да не кажам оди у к**ац. И погоди кој треба да ја оправува работатат?:mad:
Да не заборавам, ако некој од овде е оној што свири на клавир секој ден. You are making my days champ(y)

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Драга Кајгана

Прв ден во ново школо, не испадна како очекуваното како и секогаш. Се паднавме со некој другари заедно, ако не се сменат до утре задутре.
Си замина човекот кој го сметав за цар, иако беше очекувано, нормално не сум во добро расположение. Почивај во мир мој мил дедо.
И така ти викам, ептен зезнат ден. Си симињам филмче сеа па ќе пробам да ги тргнам мислите од реалноста.

au revoir dk ;*

H

HITCH

Гостин
Драга, сите имаме различни аршини. Дојде време народот да моли за леб и за покрив. Тоа не чини, ич не чини!

- Фичо, Фичо... каде е Фичо? Каде е Фичо?
- „Нашиот“ Фичо е на средба со иселениците во Детроит.

Многу заразна песна! :eek:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ау лудило !

Последнава вечер од Пиволенд беше онака баш мерачка ама па само и на таа бев :D
ДЈ Илич и Зад Аголот искинаа бе,не ни обратив пажња на Сарс и Рибља Чорба !

Журка ипол !

Дај ми ребра пол' кило
кебап пол' кило
пилешко стај кило.....стај две
Од мојата жолта,од нашата жолта..!!

Еј да и хммм...
She is very very cute and her smile is amaziiingggggg <3:love:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Снема уште личност која не ја знаев, а повторно ми падна ептен тешко:place:

П

Пепси_

Гостин
Додека трепнеш/прднеш сеа ќе дојде она депресивно врнежливо ладно време од 5 степени каде што задолжителна опрема пред излевање (ако воопшто испаднам) е чадор и јакна. :гомце:

п,с. вечер ќе крцкаме од на баба пешиите :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom