Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга,
Јако ова Владиново лоби кај тебе. Човек не може на раат да му честита роденден на премиерот. Бетер од евреи се. Што да правиме ние што немаме директен контакт со него или контакт преку штаб!? Стварно нема смисла ова што ни го прават.... Ако не е лоби тогаш некој од модовите мора да пукнал од завист што мене ми текна прв да му честитам! :pos:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Колку сум се смеел на фејсбук статусот на еден твој форумџија:pos:

По повод роденденот на премиерот пуштена во погон беше новата фабрика за производство на првиот македонски невидлив автомобил „Ни-Кола“

Еј мори, Кајгич!

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
К,
Да не се секираш, огин ми испадна косата..
Ќе терам као redhead да знаеш :) Ме испофалија сите шо ме видоа, боље сум била вака XD
Друго.. Вечер сум на роџенден.. :) Ќе пијам.. :D
Не сум нешо по пиењето, али ми се праи меракот зашо ќе пијам заедно со Нена, најјача е коа ќе се потфати <3
Да знаеш колку време го збориме петоков :D
Ќе пијам бунарче и ќе јадам пијани праски afterwards <3
Мх мх :)
На ти песма, одамна ти неам даено нешо да слушаш :)
лофче <3

p.s. Папмерс искинаа вчера.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ајде бе нека дојде таа недела па да се ралаксирам малце на Пиволенд уз рапче :D

Еј да и на брат ми му е бдеј,му скоцкав поклончич и сеа е чил :D

Ти кажуев за таа празнината у душата?

Е уште е присутна..

А ти кажуев за пицата кај френдот ?

Е не сум ти кажуел,лудило беше,доставата беше брза што е битно и пицата топла.

---------------------------

Еј а знаеш као ги фаќам овие што демек се пријатели?

Ауф леле,смешно ми е дури,па мме попрозирно никад.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Еј што ме буљаш така бе па не су еклер да ме изедеш... туку знам зошто чудно ти изгледам... да, да се избричив цела брада отиде јабана... така морало такви биле правилата... ако ќе си трпам уште малце па после тоа ко ќе ја совладам твојата игра ке создадам мои праивла каде каде подобри и поинтелигентни и поприродни од твоите(цивилизиран свету(n)) :P

Туку да, се возев во бус и седнав до еден типац... и така се возиме едно 10 минути(во 22-ка нормално) и проаѓаме поред соборна црква и типот онака лепо и фино си се прекрсти(не дека ми е гајле али стварно ми е смешно тоа демек се многу побожни тие, срцки:icon_lol:) и ништо... продужуваме така да се возиме(него го гледам така позадоволен сега дека се прекрстил:facepalm: ) и проаѓаме поред собрание и тука јас се прекрстувам и он онака бледо ме гледа... ја му викам: што се чудиш бе ти се крстиш на црквана ја на собрание... кажи која е разликата и едните и другите се апаши, политичари и подеднакво добро и вешто манипулираат со масата... и тој...(после тоа продолжив директива во државна за скршена вилица :D:pos: )

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Кајг, вечер 3та смена (до 6 сабајле) на работа па послем на афтошкола од 9:30. Со господ напред, да се надеваме дека ќе преживеам :D спиење дур кај 12 сато

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Конечно идам на одмор...!!!
Тргам ноќеска во 4...Чекав и дочекав...! И се надевам дека времето ќе ми се погоди убаво...
До 17 септември - чаоооссс Македонијо...Исклучувам телефони, на интернет нема да имам пристап, ни Тв ништо...Шо сака нека биде кога ќе се вратам...! (y)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
ват д фак е ова на сител?? мажи облечени ко жени пејат, играат, се смејат..... е овие актериве наши ги знаеш сите (сега не ми текнуваат имињава).
инаку си купив денеска нови патики :X3: а пред неколку дена и се рашишав плус (дека се немаме видено повеќе дена па да ти се пофалам)
друго не знам што да ти кажам освен дека сите што ги познавам ( млади, стари, машки, женски, албанци, македонци, цигани, културни, неписмени) денеска сите ги сретнав :facepalm: ѓубриња тогаш најдоа да излегуваат......

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Зошто секоја година кога ќе се наближи 1 септември мене ми заигрува срцето :icon_lol:. Овие денови се интензивираат соновите за ненапишани домашни и имагинарни единици. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom