Драга,
Јако ова Владиново лоби кај тебе. Човек не може на раат да му честита роденден на премиерот. Бетер од евреи се. Што да правиме ние што немаме директен контакт со него или контакт преку штаб!? Стварно нема смисла ова што ни го прават.... Ако не е лоби тогаш некој од модовите мора да пукнал од завист што мене ми текна прв да му честитам!
Јако ова Владиново лоби кај тебе. Човек не може на раат да му честита роденден на премиерот. Бетер од евреи се. Што да правиме ние што немаме директен контакт со него или контакт преку штаб!? Стварно нема смисла ова што ни го прават.... Ако не е лоби тогаш некој од модовите мора да пукнал од завист што мене ми текна прв да му честитам!

Ме испофалија сите шо ме видоа, боље сум била вака XD

) и проаѓаме поред собрание и тука јас се прекрстувам и он онака бледо ме гледа... ја му викам: што се чудиш бе ти се крстиш на црквана ја на собрание... кажи која е разликата и едните и другите се апаши, политичари и подеднакво добро и вешто манипулираат со масата... и тој...(после тоа продолжив директива во државна за скршена вилица

а пред неколку дена и се рашишав плус (дека се немаме видено повеќе дена па да ти се пофалам)