Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Кајганче

Конечно сум во Струмица, чувствувам како камен од срцето да ми падна. Еве, се обидувам да почувствувам новогодишна атмосфера, за чудо во Скопје ни малце не успеав. Дома си е дома, as simpe as that. :)

Зуљфи

~~~МУДРЕЦ~~~
Член од
24 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
Здраво Каигана :helou: Еве јас каи еден приател седиме планови со нова година изгелда нема да бидам со зена :tapp::uvo: Епа и рековме не сакасе највероиатно ке сетела дома :nenene::toe: Позз идеме ние да пиеме каве :vozbud::smir:

Еее еве му казав сега ке се стави и он на Кајгана ке се друзиме

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ој.
Извини, не можев да додржам.
Обвинете ме за лингвистички нацизам, ама...:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Среќна Нова, и со умот напред.
Господ не помага, проверено.
Војничко адиос!:salut:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Повеќе се фрустрирам место да ме демотивира.
Немав досега видено толку младо безживотно тело.
For what? Over a fucking girl?

Напната ситуација.. Доста ме замисли.
Сепак поголемата болка е кај поблиските.

R.I.P.

M

M del Mar

Гостин
Лејди
Не ја чувствувам таа новогодишна еуфорија, заборавив и што е тоа?!?:nesvest:Вдф ми е проблемот?!?Само мене ли ми е вака бе?!?Сеедно ми е, искрено би можела и дома да си останам :pipi:
И мрзам да идам по гужвине, а утре ќе морам т.е после...:nesvest:
Ај да ти кажам уште нешто, жедна сум за љубов и внимание:(....дап, јас ладнокрвното суштество...:wink:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Драга Кајгана,
31.12! Очекувам лудило, од почеток па до крај на дефинитивно најеуфоричниот ден во годината. :)

Х

Ханзо

Гостин
Кајганскаја винтовка Драгунова von Hammersberg de la Puente Suzuki,
Како и 365-тиот ден од минатото, и сега ти се изјаснувам дека хејтам нова година и целото потресување околу ноќта за пиење и being generally dumb. Океј, признавам, ја чекам, ама само заради огнометот. Огномет, по ѓавола. А ми беше речено дека бил насилен. Огномет, насилен? Ах... Епа, нека ти е среќна годината (ми се споеба Кенко саатот), aaaand keep me sane, would you? :smir:

Г

Господ

Гостин
Моја драга ќајѓи
последен пати ти пишам годинава...
а шо убава година испадна бе нели?
Или не?Што знам ваљда зашто толку ми е срање животот и веќе не распознавам дали си поминувам убаво или не.
Додуша не знам дали ми е животот тапа,не знам не се осеќам тапа,или се осеќам...
Не знам.
Шчо направив а шчо требаше да направам...
Не знам а баш би сакал да знам,на моменти сум толку апатичен што сум патетичен.
Се мразам себеси ќајѓи,се мразам затоа што смрдам,смрдам на кукавичлук и сите силни зборови исчезнуваат кога треба акција...
Станувам тоа што го презирам,пасивен и апатичен.
Се мразам себеси одвратен сум си.
Полн со нихилистички мисли тивко го чекам крајот и полека се спремам,знам дека
е далеку мојата тортура е на почеток но фак животот е срање и онака никој жив не останува после дружба со него.
Го мразам животот зошто ми е даден за да ме измачува и на крај иако го сакам да ми биде одземен.
Ги мразам луѓето затоа што се одвратни.Порано мислев дека сите ме мразат и некако се осеќав убаво бидејки мислев дека патат поради мене.
Но ја осознав вистината а таа беше уште поболна.
Никој не ме мразеше...да...но никој не ме ни забележуваше.
Ги мразам затоа што се препотентни и манипулативни,лицемерни и стереотипни со испрани мозоци наполнети со ѓубре.
Го мразам светот затоа шт осе врти и ќе се врти и без мене и кога ќе ме нема тој ќе продолжи да се врти.
Мразам се...
Но то е то се гледаме во наредната година ќајѓи:smir:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

За некои 24 саати од сеа ќе ти ијам нов ник.
Уште да знаев као ќе ми биде ќе беше ТоБ.
Ијам предлог за Капаче, Пуканка и Магде.
И Sophie е во опција, ама ја надминав таа фаза:toe:
Така да ако имаш некој предлог бо било во ред.
Сеа ми текна недка и Џеси ми се допаЏа, ама ај, има време.

Убава вечер, штета шо виното ме фана коа заминувавме :/

баи.

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Драга,

гледам како ти се навртеле со ова менувањето никови ... се мислам да те земам јас тебе со мене да славиме уз гитара и добра свирка во живо - што мислиш???

Еве Роки ќе ти ја свири (и Тања ќе ти ја пее) - Simply the best ...

Ајде размисли до утре до кај 21 часот да знам да те спремам :back:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга

Почнува да мава предновогодишнава еуфорија:)Утре овоа време ќе има пиење и лумпување:vozbud::vozbud:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Џес

За некои 24 саати од сеа ќе ти ијам нов ник.
Уште да знаев као ќе ми биде ќе беше ТоБ.
Ијам предлог за Капаче, Пуканка и Магде.
И Sophie е во опција, ама ја надминав таа фаза:toe:
Така да ако имаш некој предлог бо било во ред.
Сеа ми текна недка и Џеси ми се допаЏа, ама ај, има време.

Убава вечер, штета шо виното ме фана коа заминувавме :/

баи.
Пуканка е топ.
Со тебе ми иде и Шаренило (иако е недефиниран пол, јбг) и Светулка.

п.с.
Драга Кајги, ајм хепи. И не знам дали е ова возможно, ама кога мислам на него имам пеперутки во стомак!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Драг мутаф грд сок во тетрапак што ми седиш на бирово

Веќе долгооо време ми е топ. Сума-сумарум годинава би беше полна со подеми и падови. Интересни и досадни периоди. Од првин ми беше добро, па сеедно па лошо па сеедно па добро. Кул. Година која што ке ја памтам како и да е, по сите настани. Запознав луѓе кои никогаш нема да ги заборавам и луѓе кои ке сакам побрзо да ги заборавам. Година која направи пресврт во мојот живот. Година која ме направи да се чувствувам главен актер на повеќе полиња. Година 09. Ок да ок. 1.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вечерва се потсетив зашто ја сакам Маракана највеќе на свет! Прекрасна вечер, последната вечер од 2009 ја поминав прекрасно! Маракана ај лав ју! :back: Значи секогаш се рехабилитирам после само една вечер во Маракана! Прекрасна атмосфера, прекрасна музика... прекрасно расположение!

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
се мислам да преминам во политика.
Денес 31.12. Демек се праело ретро(пер)спектива на годинава што прошла. Демек па ја нешто напраив :toe: Додуша, цела година во трансплантот ми се изврте. Цела година ееееј, имаш ли ти памет? И, минатиот 31 не знаев ништо, а ни сега не знам ништо, али сега барем сум посреќна :smir:
Туку, да те прашам, се претворам ли јас во некое непрепознатливо суштество? Се имам ли толку изменето да правам работи кои никогаш не ни помислував дека би ги правела? И се' со цел да се почувствувам убаво? Вреди ли? Вреди... Убаво ми е... Живеј за моментот!
Ај чао, си ја некст јир!
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom