Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Ме удри денеска бугарка на семафорите на автокоманда уште ми излегува и вика: момчета све ќе наредиме, ќе ја платам штетата, море мрш у п*чку матер, нема ништо да средиме ќе дојде полиција и ќе те гонам... фаца и шкрљава.

B

BrunoFresh

Гостин
Драга кајгана,
цел ден сум на нозе. Се е тука ново, но во срцето е она старото чуство на кое му недостига една драга личност која одвај чекам да се вратам и да ја гушнам и видам, и да и кажам колку силно ја сакам.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга овакви сра*а само ја можем да ги доживим а?!!
Да дочекам другарка да ми крие дека ќе иде на одмор со дечко и , и да не ми каже само затоа што се плаши дека ќе отиднам со нив o_O?
До кај стигна светооовв ?!!!

До сеа траев за СЕ, затворав очи да не испаднат големи караница, но ова го достигна врвот !

БРАВО !!!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Одиме со контра удар на тоа кршење јајца на 20 метри под вода.
Си ги ладиш горе на површина.
It's me Herbie beep beep.. Tell me a bedtime story.
И јас да земам гратис еднаш во животот.
Секоја ноќ е вистински приказ на твојот град, а Битола е бетер од Бруклин.
Закани со смрт, тепачки, бркање со коли, средвање на сред улица, корни брате на мастраф. Пиштење од куќи. Марица на секој 100м, ископани улици пазииии ќе пропадниш во канализација. Under age drinkers drunk as fuck. А ти само слушалките ги имаш и си мислиш дека минуваш по Менхетен, со твоите хипстерски очила, долгиот џакет за есенски прошетки и modern age hairstyle кој наликува на оние од 60тите, а ако го загледаш добро ќе те потсети на Elvis Presley. Реалноста е друга, пошо во раката носиш најлонче со пирошка и соленка само шо ги купи од пекара, топли се топат во уста. Цигари ич сеа испуши една пакета.
Јао Ханкоче шта си ми урадио.
Hasta la siempre la victoria el comandante.
Во форма сум.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082

Жено ај потсети ме уште еднаш кое зло ме натера да се родам у ерата кога врз студентите прават експерименти преку системски промени, м? Одиш во студентски прашања (кај Зорето :love:) таму не знаат да ти одговорат, те праќаат во ектс, ни таму не знаат ништо и те праќаат на 13то место и така се во круг.
Настрана тоа... никогаш нема да научам економика! Клет, клет предмет!

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Od utre burek na glava kje im jadam na dzudzinja :D
Da znaes :D
Midgets :D

L

Ligeia

Гостин
Леле леле што ме чека по сесијава.Има јако да си наплатам за овие 1200 страни по внатрешни болести. :D
Нема да се приберам дома Драга.Веќе е направен распоредот за јули:
1.Одење кај колешката во Битола со останатите колеги ветеринари.
2.Визита на другарчињата во Тетово.
3.Викенд во Охрид. ( екипата е спремна )
4.Штипјани ги договорив на сец да ме чекаат секое лето си пиеме каве.
5.Кафаните во Струмичко мора да се посетат.
И нормално пред да си одам за Велес,Скопјево русвај ќе ти го направам така да си знаеш. :D

А до тогаш:

P

PewDiePie

Гостин
Зошто нели малку се 38 степени надвор,телово ме части со уште 38 :вонзем:

здосадено ми е веќе од тепмературава,кој дига на сред лето температура бе ??
А и се сомневам од што може да ми биде,зошто нели јас сум лаком гз видов фереро рошер на попуст(зошто им истекуваше рокот за 1 недела)и се полакомив здрвив 2. :tapp:
Се отрув или се отрув ? :cautious:
Си викам клин со клин се избива,денес земав тофифи ама џабе....едвај ги изедов.
ццц господе боже

Се обидувам да си кулирам со опуштени песни,и си мислам како може од вакви песни да се префрлиш на правење чист шит.

П

Паган-др

Гостин
Кајгано,

и ти тоа да видиш...

Sent from my NOKIA 5630 using Tapatalk 2

N

Nessa Alcarin

Гостин
К, замисли ќе ја цитирам библијата
..Зашто сите ја гледаме реската во окото на нашиот ближен,а не ја гледаме гредата во своето око... Но ова е навистина така..
Се дрзна да ми пререче зошто сум праќала приватен маил за време на работа и како не ми било срам, а она се уби два саати гледајќи понуди на нет за одмор. И јас само и одговорив, Сега тоа те копка? Па нели имам 1 час пауза, за тој 1 час можам што сакам да правам. Само ако му изеде бурек на директорот, има и она и сите да летат во воздух.
И драга веќе ми е преку глава сите да ми кажуваат што да правам. Како бе јас може сите да ги прифатам и да не ми е чудно ништо. Сакала да гледа понуди, нека гледа, сакала секој ден да излегува од работа 1 час порано,без никој да ја знае, нека излегува, а кога ќе дојде јас нешто да направам тогаш е тежок прекршок, ГРЕВ, ебате. И после се чудат луѓето зошто сакам сите да ме остават намира. Па зошто никој не го заслужува моето прифаќање и внимание. Се јас нешто не правам како што треба, сите други Богородици.... ебате...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom