Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Draga,

TELEPATIJA IMAM! :D

Cao pozz :D

Pies: Zosto na vesti davaat kako nekoj si ja dal babata u oglas? So e so vestive?
Ccc Boze socuvaj.
Samo za Evropsko I ovoj babava sto si ja dal u oglas "izvesuvaat". Ccc. Bog da cuva se novinarive.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Jas iam televizor
Ок шала на страна.......

К

Кики.

Гостин
Драга,
каков може да ти биде денот кога ќе ти почне со бакнежи од најмилите срциња? :X3:
Денов максимално го искористив за себе, а и до вечер така ќе биде. Бев на фризер, на маникир, па на масажа и сега, се ми е супер. :)
Вечер правиме ladies night за да си прославиме за завршување на испитите и не се сомневам дека супер ќе си поминеме. :)
И нормално, да ве потсетам да помогнеме за да оздрави срценцето на Ева:
300-0070827508-86 Комерцијална банка
Вип мрежа: 077/143-402 T Mobile 070/143-191 One 075/143-161
Cите оние од странство што сакаат да донираат, на следнава сметка:
0024580171
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT:STOBMK2X
NAME AND SURNAME: DEJAN ILIEVSKI
IBAN :MK 07200002458017143 EUR
ADRESS:UL GJORCE PETROV BR 75 A
KUMANOVO 1300
MACEDONIA

Поздрав Драга. Еве ти една: :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Драгичка, од што ми е досадно пишувам глупости во темата за Матура. Ама доста беше... идам у парк да одморам и следните два дена треба да се спрема испит... уште 3 дена, па после и јас ќе осетам што беше тоа живот.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Пуст нека остане овој 9 јуни, пред 12 години си го изгубив најдобриот пријател на овој датум... :(

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Oнака си се мафтосувам наваму натаму, како да не ме чека полагање в понеделник. Од толку шо не ми се учеше трудово, во темата за матура им помагав на матурантите :P како се пишува есеј, правилни зборови и така натака, поинтересно ми се виде, се надевам дека ќе им користи барем. Изгледа нескафе че прам сега, па да седнам салам да почитам, мала материја, тежок тест, то е болката, не е само од ученото, ни ја мерат интелигенцијата и креативност, па има и примеси на стрес тест, али како и да е интересно е.
Слушам некое рандом даркерско музиче и то. Изгледа на кај 4 че легнам, ајде барем имам два дена салам да се наспијам без аларм до кај 14-15 часот. Навечер барем нема Европско и ништо интересно, како човек би учел..........или сепак не.........дај да ѕирнам шо има во темата за матура :)

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,
тамам ќе си помислам дека сум ја утнала некоја работа, одма се јавува некоја будала да ми покаже дека имало и бетер. Замисли, по грешка ме избришале од завод и автоматски ми укинуваат сини картони и сметаат дека имаат еден невработен помалку. Ама се заебале овој пат, јас не се откажувам лесно. :icon_lol: Знам дека не е смешно, ама што да правам?!? Не можам да плачам, иако е за плачење, едноставно тоа не сум јас.
Кои неписмени дебили се! Ми внесле погрешна дата, месец и година, ама заборавила дека се потпишала од страна. Ми требаше многу време додека успеав да и кажам на глупачата дека потписот е нејзин, мислам јас и кажував, ама таа не можеше да сфати. Ај, средив тоа и си помислив дека конечно се средило срањето, ама тоа пусто турско, одма се јавува нешто ново!
Замисли, смотаната на шалтерот кај што се пријавува за сини картони погрешно ми го препишала презимето од извод, па сините картони не ми важеа, оти не само што ми го погрешила презимето, туку заборавила и некаков број да внесе. Последно нешто што ми фалеше периодов беше да заглавам в затвор за фалсификување на сини картони... Која душа ќе се објаснуваше пак дека грешката не е моја, таму нема печат. Ќе си ќарев неколку години затвор. :tapp:
Но, тоа не е се`! Некоја будала у комшии земала да чува мачки, па ми рикаат под прозор, дење и ноќе, никако не заќутуваат... Не знам која е, ама и ветив дека кога ќе ја начекам ќе шета со нова фризура. НО, тоа не е најлошото, ме убива мрзава, бе!
Ми треба концерт, ама некој добар концерт. Ми недостасуваат и добри журки, не со пријатели, туку како музика, како изведба, нешто што ќе ме опушти... Може треба да почнам да искачам у Менада, само не знам дали ќе ме примат?! :pos: И дожд треба. Вака - така испадна се` си треба. :facepalm:
Деновите не поминуваат толку лошо, само малку запнувам во текот на денот.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
ДК
прв пат се заљубив на прв поглед.Моментално.Светот застана во тие 7 секунди...

И после го сменаа кадарот , зш Чешка имаше контранапад :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
ДК
прв пат се заљубив на прв поглед.Моментално.Светот застана во тие 7 секунди...

И после го сменаа кадарот , зш Чешка имаше контранапад :pos:
Ко даде гол и ко фатив спортска?:icon_lol:
Јас општо само на ова сакав да искоментирам Драга. Ништо ново освен долгоочекуваниот почеток на Европсково првенство. И шо мислиш... ќе ја газиме Шпанија? Буфон мисли дека да, јас мислам дека да, мораш и ти! Втора љубов ми се Шпанците, ама тоа нема да ми ги збуни чувствата. Forza Italiaaaaa!
Во склоп на муабетов, еве ти нешто Италијанско... ај после не навивај за нив...:love:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
У последно време, коа гледам шо има низ форумов се осеќам ептен старо. Онака како баба у приватен автобус у петок. Се нешто шали си прават, си дискутираат, некои интерни шали а јас неам појма што се дешава. Не дека нешто прекинав да следам по форумов али онака, ко да не е за мене веќе форумов а јас не сум за него. Се е променето.
Сеа ме напаѓаат некои мали патриотичкиња дека сум глупо продадено говедо зашто сум кажал нешто разумно а не сум се приклучил кон фашизоидни шовинистички срања.
Сеа ме ставаат у група на најлоши модератори а јас бришам гомнарии од по теми. Како да си џенитор у ќенеф а да ти зборат како си чистел гомна цел ден ама сепак некаде си оставил малце мочка. Опростете ми на софрава за муабетов.
А шо ми беше муабетот? А, да. Завршувам факултет па шо ве вртам* мали пубертетлиски патриотски свирчиња...

*ебам

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Пијам и шо?

Алкохолот е емотивна ствар. Како љубовта... Првиот бакнеж е магичен, вториот е интимен, третиот е рутина...
Алкохолот е одговорот, на прашањето не се ни сеќавам.
Уз пиењево со едно девојче, паднавме на муабет и за менталитетов.

Обожавам со неа да пијам. Ебате филозфиите шо паѓаат. Вика:

" Највише ме нервира ко влагам у некоја продавница. Си купувам кондоми и ми се блуе од погледот на продавачката.
- Ти се ебеш?
Наместо да биде - браво бе мала сакаш безбеден секс."

Знаеш бејби ти дека постојат повеќе стари пијаници на овој свет, отколку стари доктори. Ко сму више кај нив, ај прокоментирај ми го клиничкиов упат, мајке ми:

2271_1098143407954_1994_n.jpg

Еве ти ги моиве:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Квалитетно спиев, се најадов, пиев, шетав, наидовме на цреши, јадевме, си дојдов дома, играв на пц, bow chika wow wow, фудбал, уште повеќе фудбал, FRIENDS, ми ја донесоа custom made нараквицата од Arctic Monkeys, пак јадев, играв на пц, слушав музика, и сеа ти пишувам овде.

Сеуште не можам да најдам причина зошто ми е тапа.

Мора да тепам некој.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кајгано у пичку матер,не сум во форма еј,вечерва испив само 4 литри пиво,мора да се подобрам наредниве денови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom