Десет години од матура па и костум ставил, матура матура а му викам каде на факултет после

. Еј два три пати рече што се дава алкохол, на дел од тој коментар мислеше на мене да беше друга манифестација поинаку имаше да се објаснев поради тоа непочитување, а вака само со другарчето си подадоа рака а нејќеше да пушти рака ама вториот поубедливи бевме

. Еј матура 10 години кај ќе се собреме ние не може а и кој не е тука црната земја коските им ги јаде кој....
Еј Д. го видов некни само здраво здраво да не треба да се избациме у пичку мајчину, еј мило ми е што те видов да не те видев подобро ќе беше, после десет метра разминување истовремно се свртивме да се видиме уште еднаш мило ми е што те видов брате и мене како си заебано исто и јас....
Ја затвориле вратата заборавив денеска Сабота не работи државна институција, на Ж. му викам што сте ја затвориле вратата да не можи човек дз се измоча

, па ми вика овај другиот главен е тука

, одма се изваде

...
Славете годишнина од матура куров ме заболе, и за тебе да ти ебам тоа филмот на повисока вредност куров ми разбираш на мал прст те носам не знаеш со кого си имаш работа, само за настанот и за братучед ми ми е и затоа си ја чував устата затворена да помине се без проблеми. И ти мори не ме познаваш а ме знаеш и без облека а сега не ме познаваш здраво едно не мора... Ајде помина се без проблеми

....