Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi zasto se krijat koa duzat se krijat isklucuvaat telefoni ne moes da gi najdes
pamet za drug pat kajgi nema davanje vise pari na nikogo ....

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Многу сум тажна, уште ова ми фалеше, се плашам како мало дете:(:place::place::place: Мака ми е од се, па уште и да трпам навреди од други барем ко гледаат како ми е нека ме поштедат и од тоа. Се надевам дека не е ништо лошо, ма да не беше немаше сега во ваква состојба да бидам:place: а што е најстрашно не знам ова од што ми е, и што ми е:place:

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Драга Кајгана,
Почнав да се потресувам од овие сликиве на Анон (демек рендом биле :rolleyes:). Како некој хорор веќе на сон ќе почнат да ми идат. Кај да се свртиш, се` таа истата фаца во 284 варијации на тема. Што е многу - многу е (n)

А

Анноун

Гостин
Ех кајги кајги , колку треба да си среќна што неможеш да гледаш ТВ . Ние , македонците си напативме деновиве. Реклами прават , вземја да пропаднеш од срам . :facepalm:

Ќе ти опишам значи што се дешава. Дневна соба , ликови , мало дете 5-6 години , татко му , баба му и уште 2 лика небитни.

- Женски глас : Ајде , дојдете сите , Матеј има нешто спремено , ајдее . :facepalm:

- Матеј е малото дете . Името (y) . Нема тука Гоце , Мите , Диме. МАТЕЈ БРЕ . да се знае , голема фамилија е у питање . Детенцето нормално со троа дугачка косичка , ако е 5 години , кој го тркала , родителот решава што ќе носи на глава. :facepalm: Не може да расте детето на раат.

И .. излегува матеј од зад завесата , облечен како магионичар . Ја прашува баба му , што пропушти вчера , нешто во тој стил , и зима тука малиот матеј со најиритирачки глас што можеш да замислиш , вика :
ABRAKADABRA , ху ху ху , тиииинк ! :facepalm:

Оп . на телевизорот Величествениот ја мерка младата невеста. Бабата возбудена вика . ЕЈ , епизодата што ја утнавме вчера. :facepalm: КАКО МОРИ ЈА УТНА ?! КАКО МОРИИ . За тројка да не шутираше па да утнеш?

- после малиот матеј го прашува татко му ?
" Tато , што пропушти вчера кога бевме во град?"

- Ааа , Реал - Барса - вика таткото :facepalm: . и Матеј со абракадабра му ја пушта снимка на тв-то

Како бее ? Како беее ? Папучар еден , влечко една папучарска. Како бе реал-барса ќе пропуштиш за да одиш во град? Имаш ли ти свое јас бе ? Маш ли си бе ти ?

браво т-хоум , цареви сте за реклами ејј , жими задното дебело месо . :facepalm:

лесно е кајги , лесно е да бидеш веб-страна .

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.948
Поени од реакции
30.948
Кајги, цел ден ми помина за никаде.
Бев на факс и од таму се почна, морав пред професорот да се правам глуп пошто он кажуваше глупости на кило а јас само климав со глава, зошто ако му кажев дека не е така пак ќе ме убедуваше и на крај нормално пак ќе се согласев со него само за да не го слушам...стари професори и нова технологија, не иде ебаго (со исклучок на некои)

Цел ден во главата ми се мота еден лик а колку би сакал да не мислам на тој лик...да ми биде полесно, али некако не ми иде. Се ми се чини дека бев посреќен и дека бев по продуктивен додека не ја сретнав пред една недела...алоооо ти ебам тоа плавите очи и прекрасното бело лице...ме маѓепса со нив.
Изгледа и вечерва тешко ќе се спие.
Како и да е утре ќе станам рано да завршам некои обврски и се надевам дека ќе се фокусирам на нив и дека бргу ќе ми помине ова никакво чувство.

ПС Ти оставив песниште у Хит на денот (y)

К

Кики.

Гостин
Драга,
I'm alive!!! :)
Знам колку ти се бунев за апсолвентската, ама за разлика од тоа што се надевав, супер си поминав.:) Знам дека имаше и тетки и невести и луди, кои беа влезени во филм, ама вчера некако не ги приметував. :)
Уште ништо не гледам и ти пишувам на 2 см од монитор, ама ме мрзи да станам и да ги ставам леќите, ако има грешки, да знаеш од што се... :unsure:
Како им се стануваше рано на колегиве за уште сега да стават слики на фб... :tapp:
Не знам што ќе се случеше со грлово ако пиев алкохол, затоа што и без алкохол ми откажува... Не дека ми смета... Имам секси глас :pos:, ама не сакам вака цел ден да зборам.
Така Драга, помина и тоа... Ајде поздрав. Песна нема, вчера се презаситив (патем, имаше и добар џез (y)).

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Неверојатно е колку опуштена и среќна ќе ја направат жената два саата поминати во салон, заборавајќи на сите грижи и маки..:) Се осеќам убаво, иако фалат уште неколку мали делчиња за да се оформи слагалицата.
Почнав да учам за испитиве, прочитав две книги, ми остануваат уште две и се молам додека ги читам овие да не ги заборавам оние претходните..
Како и да е, можеби во врска со учењето нешто ситно ќе заборавам, но затоа во врска со она другоно, ќе памтам се до последниот детаљ.Е сеа дали тоа е добро или лошо, ќе видиме во иднина:pipi:

M

Mussolini

Гостин
драга кајгана,
пред неколку дена се видов со една девојка која што многу ја сакав. Можам да кажам дека беше и единсвената што толку многу ја сакав. Правејки муабет до кај е стигната со универзитетот, дали работи или не, индиректно ми кажа дека се проституира. Дали е да се издржува на универзитетот или не, не знам... Само знам дека и покрај тоа што не сме заедно тоа нешто ме уништи... ме докрајчи... оти сепак има еден дел од срцето шо припаѓа на неа без разлика колку време е поминато.... не знам шо да мислам... не знам шо да правам... :(

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kagi stanav pred 2 saati pijam uttrinsko kafe i rokam muzika po doma
and i don't give a fuck...........
finaly od ponedelnik pocinjam so nova rabota taka da papapa 3 smena forever

pa so bide bide......
krivo mi e so samo deneska ne stignav da otidam na trening

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

мајка ми гледала реклама за сладолед и ме прати да купам. И не зажалив. АУФ колку беше добар

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Вчера си одев по улица и видов две мачиња сакаа да идат на другата страна од патот. Се стрчаа и на средината на патот застанаа, најверојатно беа уплашени. Центиметри беа во прашање една кола ќе ги згазеше. Откако одмина колата уште една идеше од другата страна, но јас се стрчав и ги грабнав и двете во раце и ги спасив. Жената на која беа мачињата ми се заблагодари и јас и ги оставив таму во дворот. Обожавам мачки, а и ми текна на мојот, кој го изгубив пред 2 месеца.

:place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom