King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
Дијар,
ми се глеа некој полициски филм со Енди Гарсија, од тие на Телма шо ги даваат.
Ама со Гарсија да е, најозбилно. Јак ми е тој
.
Ја и моите критериуми, right? ^. ^
Знам.
Иначе шо саав да те прашам... Абе пеер
, зашо бе мора една недела у месецот на све да сум осетлива? Најново шо ми смета, навлаката од перницата. Читав по интервебзов на некоја highly reliable страна као фемина дека свилените навлаки за перници биле поприкладни за кожата..
Можда свилена навлака за перница е се што ми е потребно за душевен мир бе пеер
Шознаеш 
Иначе вќера се испокарав со сестра ми и тоа ептен жустро.. Баш пошо фитиљов деновиве ми е минимален. Незнае да заќути коа треба. Незнам ни јас
И така, се закачнавме поозбилно...
Се спрема за у школо ја дур спијам и као шо пробува ствари, ПЕТНАЕС МИНУТИ ПРЕД ЧАСОТ ДА И ПОЧНЕ, тоа шо не и одговара не ми го враќа на место него го сее низ соба. Ја пустата од чистење глава не дигам, и пак ми е хаос
И објаснив дека коа више Заедничката соба јас ја чистам, бар да не ми ја прља.
Неее бе.
Не и чуе.
Не праела она ништо.
`И се напнав и `и забранив да ми чепка у плакар, воопшто.
Сабајлево се шуњаше низ соба (колку шо моеш да се "шуњаш" у 47 сантиметри квадратни), едвај додржа маица да не ми побара
Али ќе попушти за некој ден, ја знам шо мочла е ^. ^
А, и, ова
!!
Шо е со ова троловиве на кајганава, ја стварно незнам.
Квалитетни постови со цинизми, иронии, метафори и слично немоеш да ги лоцираш да ги ПРОЧИТАШ зашо секој втор пост е слика од 9гег ебате! Хумор, никаков! Креативност па, ИЧ! Се потрудил некој нешо да напише, и постот му се губи у бројни страници со мемиња.
-Lol u mad?
-TROLOLOLOL!
-The fuck did i just read? О.о
И ТОА Е.
Онака.
НЕМА ДРУГО.
а многу е тапа да отвориш пример Љ&С и на некоја постара нормална тема да си пишеш мислење, ничим изазивано
Ти текнуе, темата прашина фатила ама ти да си кажеш, колку да ти се дешава нешто ^. ^
тапа.
Али затоа е стаена ДК
Више коа си праиш квалитетен муабет со себе, напрај го кај шо е прифатливо xD
Патем денес двапати излегов на табла на аналитичка. И знаев.
ми се глеа некој полициски филм со Енди Гарсија, од тие на Телма шо ги даваат.
Ама со Гарсија да е, најозбилно. Јак ми е тој

Ја и моите критериуми, right? ^. ^
Знам.
Иначе шо саав да те прашам... Абе пеер

Можда свилена навлака за перница е се што ми е потребно за душевен мир бе пеер

Иначе вќера се испокарав со сестра ми и тоа ептен жустро.. Баш пошо фитиљов деновиве ми е минимален. Незнае да заќути коа треба. Незнам ни јас

Се спрема за у школо ја дур спијам и као шо пробува ствари, ПЕТНАЕС МИНУТИ ПРЕД ЧАСОТ ДА И ПОЧНЕ, тоа шо не и одговара не ми го враќа на место него го сее низ соба. Ја пустата од чистење глава не дигам, и пак ми е хаос

И објаснив дека коа више Заедничката соба јас ја чистам, бар да не ми ја прља.
Неее бе.
Не и чуе.
Не праела она ништо.
`И се напнав и `и забранив да ми чепка у плакар, воопшто.
Сабајлево се шуњаше низ соба (колку шо моеш да се "шуњаш" у 47 сантиметри квадратни), едвај додржа маица да не ми побара

А, и, ова

Шо е со ова троловиве на кајганава, ја стварно незнам.
Квалитетни постови со цинизми, иронии, метафори и слично немоеш да ги лоцираш да ги ПРОЧИТАШ зашо секој втор пост е слика од 9гег ебате! Хумор, никаков! Креативност па, ИЧ! Се потрудил некој нешо да напише, и постот му се губи у бројни страници со мемиња.
-Lol u mad?
-TROLOLOLOL!

-The fuck did i just read? О.о
И ТОА Е.
Онака.
НЕМА ДРУГО.
а многу е тапа да отвориш пример Љ&С и на некоја постара нормална тема да си пишеш мислење, ничим изазивано

тапа.
Али затоа е стаена ДК

Патем денес двапати излегов на табла на аналитичка. И знаев.