Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Дијар,
ми се глеа некој полициски филм со Енди Гарсија, од тие на Телма шо ги даваат.
Ама со Гарсија да е, најозбилно. Јак ми е тој :).
Ја и моите критериуми, right? ^. ^
Знам.
Иначе шо саав да те прашам... Абе пеер :( , зашо бе мора една недела у месецот на све да сум осетлива? Најново шо ми смета, навлаката од перницата. Читав по интервебзов на некоја highly reliable страна као фемина дека свилените навлаки за перници биле поприкладни за кожата..
Можда свилена навлака за перница е се што ми е потребно за душевен мир бе пеер :) Шознаеш :)
Иначе вќера се испокарав со сестра ми и тоа ептен жустро.. Баш пошо фитиљов деновиве ми е минимален. Незнае да заќути коа треба. Незнам ни јас :D И така, се закачнавме поозбилно...
Се спрема за у школо ја дур спијам и као шо пробува ствари, ПЕТНАЕС МИНУТИ ПРЕД ЧАСОТ ДА И ПОЧНЕ, тоа шо не и одговара не ми го враќа на место него го сее низ соба. Ја пустата од чистење глава не дигам, и пак ми е хаос :(
И објаснив дека коа више Заедничката соба јас ја чистам, бар да не ми ја прља.
Неее бе.
Не и чуе.
Не праела она ништо.
`И се напнав и `и забранив да ми чепка у плакар, воопшто.
Сабајлево се шуњаше низ соба (колку шо моеш да се "шуњаш" у 47 сантиметри квадратни), едвај додржа маица да не ми побара :) Али ќе попушти за некој ден, ја знам шо мочла е ^. ^
А, и, ова :mad:!!
Шо е со ова троловиве на кајганава, ја стварно незнам.
Квалитетни постови со цинизми, иронии, метафори и слично немоеш да ги лоцираш да ги ПРОЧИТАШ зашо секој втор пост е слика од 9гег ебате! Хумор, никаков! Креативност па, ИЧ! Се потрудил некој нешо да напише, и постот му се губи у бројни страници со мемиња.
-Lol u mad?
-TROLOLOLOL! :D
-The fuck did i just read? О.о

И ТОА Е.
Онака.
НЕМА ДРУГО.

а многу е тапа да отвориш пример Љ&С и на некоја постара нормална тема да си пишеш мислење, ничим изазивано :D Ти текнуе, темата прашина фатила ама ти да си кажеш, колку да ти се дешава нешто ^. ^
тапа.
Али затоа е стаена ДК :) Више коа си праиш квалитетен муабет со себе, напрај го кај шо е прифатливо xD

Патем денес двапати излегов на табла на аналитичка. И знаев.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Помина и матурската драга. Беше интересно, не велам не, ама не беше нешто посебно. Џабе толку галама. Т.е да имаше нешто посебно. Цели 12 саата со турбо фолк музика, сите песни сум ги научила. Ха!
ајде поздрав

M

Moon Child

Гостин
Драга.
Утре си доаѓа другарка ми од Австралија. Се немаме видено 4 години... Јас незнам како да се поставам со неа, несакам да очекува премногу од мене, затоа што нема да добие којзнае што. Знам дека сум тука една од малкуте на кои може да се потпре, ама поминаа 4 години, и многу работи се променија.
Јас не сум таква каква што ме знае од пред 4 години, и несакам да се менувам, убаво ми е вака. Несакам некој да пробува да ме смени за да се прилагодам на него. И и реков, несакам да ме меша со луѓе, мислам, во ред е да се видиме, немам ништо против, а добив одговор дека ќе ме суредела таа мене, као демек еј, јас сум добродетелот ќе те просветлам у животов.
Нејќам, стварно.
Јас сум таква каква што сум, ако и одговарам во ред, тука ќе бидам за неа додека е овде, ако не и одговарам, немам намера да се менувам за да се прилагодам на нејзините потреби. Макар колку сака нека е себично од моја страна.
И стварно бед филм ме пука.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Не знам каде ми е главата. Уште еден fucking последен колоквиум утре, а не можам 2 реда да прочитам -.-
Знам дека ќе биде повеќе од добро, ама умот е на друго место.
Во сабота одам... пробувам да не мислам, ама мислам.

Ај ќе биде.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Станав рекордер во откажување на цигари, секој втор ден ги откажувам, ебате карактер... Од сега па до 30 јуни, ќе ме има поретко, имам многу испити, навечер учам, а преку ден ќе пробам да спијам.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Се чувстувем лошо, празно, и не сум ама ниту малу среќен, сакам што побрзо да пројде Толку од мене

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Cetvorka. Dobro, pogolema kucka, ne mozese da bide?
Cetvorka mi staila.
Ti se pluknam u profesorkata I u ostanatite 20 predmeti. Pa da ucev u gimnazija bolje uspeh kje imav, poso tamu kje naucis I ne te zamaraat, a tuka prasanje dal ke navezbas, kje ti rece deka ne si si go drzel si! Ili malce polevo si mavnala so rakata, ne e tocno toa!
Ili ne I'm teknue deka imas drugi predmeti I treba da te olabavat, da ne si mislat deka nivniot predmet ti e prioritet -.-
Normalno li e toa be? 20 predmeti da imas? I kaj sto imas, site profesori se zamisljaat deka nivniot predmet e najbiten. Sakas da ti gi nabrojuvam?!
Mak, Ang, Ger, Ital, Solfeggio, Harmonia, Istorija na muzika, Formi, Folklor, PHL, SHP, PVUO, Kompozicija, Kontrapunkt, Sonologija, Dirigiranje, Hor, Cello, Klavir.
E aj. Zaboraiv nekoj, I can feel it. I mi se zalat posle kutrite za ucenje imale po gimnaziive. So 12 predmeti. Makedonski 10 temi za pismena I'm dala. I toa "Motivot na pecalbarstvoto" "Pecalbarstvoto denes I vo minatoto" I sl. Really?! Ne ni treba da gi citam dramite, kje filozofiram.
A I najinteresno e so aj kaj so nemas vreme, nego ti baraat predmetite da vezbas. Klavir treba po 3-4 saati dnevno at least da vezbas ako sakas realna petka da dobies. Koga be 4-5 saati?! U 12 I pol nokje? Kompozicija, Sonologija. Ovie najvekje vreme odzemaat. Ke sednes da napises nesto I te ne ti se svigjalo kako zvuci, pa prais dr itn. Sonologija? Da ne zboram. Kje sednes na laptop, kje naprais eden bit I tek togas ti ustv pocnues da ja prais pesnata (a ustv si potrosil 6 saati na praenje na bitot).
I posle ja ne sum ucela... :D
Ma treba site na kloci da gi krenam!!! :D
Oni u nivno vreme, od 7 do 7 bile u skolo. Kao demek sea nie od 7 do 5 sme, pomalku sme.
Srekja ne se site profesori ko ovaa smrdlava. Cetvorka. Zivti profesorkata...
Dobro, ne mi e denes na dr mesto pametot, u skolo mi e. Hee, Bog da cuva. Sea treba za ispit da se spremam, kje saka da mi rasipe prosek taa smrdletina. Marina. So znaci be toa ime, da zeam pesna da I napisam. Zimi se, za matura, pesna dobiva od mene. Missis Kompleks ke ja krstam. Kje I ja ispeam na matura I kje ja baknam afterwards, posto se sakame mng. Pod slikata u almanah ima pesnata da stoi! Znaes so ke bide toa? Aw aw aw aw <3
Narodno. Klarinet u pozadina. Truba. Tapan!
Marina, moja sudbina. Od tebe
ne mozev da se otkacam, cetiri godini.
Sekogas mislese, deka glavna sii,
ama Pale ne ti dozvoooli.
Kje ja smislam! Na maaaaaj ubav mesec e.
Glupa4ka!
Aj mwah, otidov da se dospijam <3

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Драга од денес сум во еуровисион моод :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Драга,

Држи среќа,ништо повеќе :rolleyes:
и едно песниче од мене :X3:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Денеска е денот драга.:vozbud::vozbud:
Само да не послужи времето да не врне, лудило ќе биде на стадион, низ град и на школка.
Последната титула скоро и да не ја памтам, 9 години дали сум имал тогаш, ама денов цел живот ќе го памтам сигурно !

СКОПЈЕ СЛАВИ ВАРДАРЕ :pipi:

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Драга,
дали е до времево или пак до мене што сум вака депресивно настроен?

Имам само една желба,ништо поише само една а тоа е да го заборавам МИНАТОТО. Не знам дали премногу барам ама не можам да престанам да живеам од спомени..зашто ми е страв да продужам даље и да не гледам назад?! Зашто си мислам нема никад да успеам да заборавам некои работи?! Дали сум единствениот?!
Ај ваљда ќе помине...
Биди ми поздравена;)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Oooo make me wanna hollaaa.. Heeey,heeey.. I'm gettin bizzy yo, i'm gettin bizzy.. Queen Latifah in da houseee..
Че го правим хавуууззз..Stick 'em up, stick 'em up, stick 'em up, stick 'em.
Diamond D, Erick Sermon, A.G ; Lord Finesse.
This is a story of three boyz who went to the licker store to play with 'em toyz..
If you understand the flow let me hear you say YOOOOO//
How can hip hop be dead if Wu Tang is forever ?!
Check it out yoo..
On da M.I.C.
No retreat, no surrender, no mercy !!!
One to da two to da three.
Ban da iggidy !
Tatadatadatadanananannana
Обожавам одбојкарки.
Антисистем.
--- надополнето: 23 мај 2012 во 16:41 ---
P.S.
Џејн Фонда... не ги прават веќе такви у п***у материну

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ti multsä anji,Armanamea

Среќен и вечен нека ни е Денот на Власите !!!

П.с Не дирај Влав додека чести! Народна поговорка! :)

Затоа бујрум да го прославиме...

На крај поздрав со Најхардкор песната по влашките свадби
:pos:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Ti multsä anji,Armanamea

Среќен и вечен нека ни е Денот на Власите !!!

П.с Не дирај Влав додека чести! Народна поговорка! :)

Затоа бујрум да го прославиме...

На крај поздрав со Најхардкор песната по влашките свадби
:pos:

Emi aj so sreka da vi bide , cestit parznik , za mnogu godini:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom