Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јуни 2009
Мислења
105
Поени од реакции
37
Не сум добро.
Се надевам нешто убаво ќе ми донесе утрешниот ден.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
К
Посакај ми среќа бидејќи ми е повеќе од потребна во текот на утрешниот ден. Тежок предмет, уште потежок професор ( кога велам потежок всушност мислам на многу незгоден/ лош професор), се на се лоша комбинација. Да се надевам на најдобро. Со добра мисла до уште подобри резултати! :)

П

Пепси_

Гостин
Кајг`.... на саваш сум им заликувал бреееееееј :pos: уште да ја најдам јасмин и да си паркирам некое бе ем ве или ауди може и ќе бидам :ROFLMAO:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Драга,
твојот стил е мој па затоа викај ме тато !!!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Конечно го оформив главниот лик на мојава книга. Прекрасен е во секоја смисла на зборот,а тој самиот се согласува со тоа како негов синоним. Бај д веј очигледно не сум вљубеник во конвенционални методи. Кога Ведер 20 години ги типка текстовите на обична машина, зошто па јас да не можам да запишувам се на хартија место во Ворд:)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618

Кајгич и не дека не ми се случиле тешки срања у животот, али само да му се восхитувам ми остана. Колку шитерски изгледаат моите баналности ко ќе застанам покрај ваков човек. Зарем не треба да ни се сменети улогите? Зарем не е осуден да биде аутсајдер уше од старт? Али не додека он и покрај ретката болест храбро, дрско, му иде клизачи на животот, јас цвикам у некој ќош. Додека го гледав видеото се засрамив од опседнатоста со самиот себе која у никој случај не е продуктивна. И покрај насмевката која ми е заштитна фасада сеуште сум у потрага по внатрешниот мир. Енергијата со која овој млад човек живее, ми се чини ме искачи едно скалило поблиску до него. Благодарам.

Г

Грејвдигер

Гостин
Драга, не ми замерувај за работите што ќе ги напишам во овој пост и на начинот на кој ќе ги напишам. Накурчен сум до даска, плус имам некоја капка алкохол повеќе во мене. Искрено, скурчено ми е од луѓе што се' гледаат во форма на лавче, ружа, тупаница... или шо го ебам.
Од човек што работи у влада во неколку наврати бев нарекуван „комуњар“ и искрено ми дојде преку тасета, а ни самиот не знае зошто ме вика по тој надимак... и за возврат плус добивам прашање „Како планирам да успејам во животов?!“... Алооо бе, ти ебам и влада, и политика, и вакви ооовци, и онакви ооовци. Разбери дека мојот мозок не трпи такви срања и не сака да се труе со ова!

Друго шо сакав да ти кажам е дека у денешно време треба да пазеш на кој што му кажуваш, оти може гадно да те заебе. Е и тоа ми се деси у оваа ебена вечер, човек треба да се пази ОСОБЕНО од најблиските.

Трето шо сакав да кажам и ваљда последно, пошто се изморив куцајќи во 3ипол сабајле, и да не се фалам... али за сите што се учесници во погоре наведените ствари, може само да ми се ... (си знаете, да не бидам ептен безобразен), пошто на свои 19 години имам постигнато многу повеќе на сосема регуларен начин и без лижење г'з како што они се имаат упикано на местата каде што се сега.

Биди ми поздравена, ја ќе идам да дремнам малку, оти ако почнам да пишам на оваа тема ќе ме осамне.

И фак... ми фали една личност и едвај чекам да ја видам и силно да ја гушнам. :oops::love:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
До пред 10минути си ја корнев косата од глаа, сеа се смеам на цел глас:icon_lol:.Среќа што не можеш да прашаш зошто, за да морам да ти раскажам што се случи утрово, хаос, боље да не знаеш:pos:.Важното е што успеав во намерата, и веќе почнаа луѓево хакер да ме викаат (њтф?):icon_lol:.
Енивејс, ја сум добра, викендов беше еден од побурните, одреден дел поминат со луѓе кои цело време сум мислела дека ми се добри пријатели, а друг дел поминат со луѓе кои се уште мислам дека ми се добри пријатели.Дали и натаму ќе мислам така, останува да видиме.
Иако ми забија нож во грб, се осеќам посилна од претходно, и дефинитивно на повисоко место од нив, затоа што барем сега знам какви се изроди постојат а уште поважно знам дека јас никогаш нема да бидам дел од тие изроди, а уште помалку - да постапувам како нив.
И така ја ти викам, првично дојдов само да ти се пофалам, ама јеб*еш, оваа дешавкава се уште не ми искача од глава.Среќа што разумот го надвладува срцето, па ниедна работа повеќе не си ја ставам на срце.
Ајт, идам сеа да се посветам на мојата идна професија, преведување, а да знаеш само како ме мрзи..:X3:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Драга,ова френдзон или како и да го викаат бедна работа мајке ми :(

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Arguing with a Christian is like playing chess with a pigeon.

You could be the greatest player in the world, but the pigeon will still knock over all the pieces, shit on the board and strut around triumphantly.

МЕGA WIN

К

Кики.

Гостин
Драга,
не знам што е со луѓево... јас колку што знам сега е 21 век, а не 14. Не сфаќам како е можно така да размислуваат. :facepalm:
Инаку, денес со другар ми си мававме „ластици“... штета што имам нежни раце, па не можев да го победам поради црвенилото. :pos:
Да ти кажам се мислам утре да му се јавам на Коце и да го прашам за да славам роденден на бродот. Што мислиш, ќе ми дозволи? :tapp::pos:
Така Драга... ајде поздрав. :pipi:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Кеј денес беше среќен ден за мене (y)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Драга, Чунга Лунга... Се сеќаваш... Денес купив десет, а три напикав во уста... Чекав некој да дојде и да ме натепа зошто „шлапкав“ и цела канцеларија ечеше од мене, а тетоважите им ги лепев на колегите што ќе ми се доближеа. Никој не ме натепа :( Утре мора нова стратегија да мислам... Кај и да е ќе се најде некој да ми ги оствари мазохистичките фантазии... :D :D :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ајде бееееееееее пак тоа заебано чувство на неисполнета обврска а не ми треба во моментов, не мора да платам а чувството на тоа дека не морам ме прави заебано нечисто. Ќе платам бе шо имам пари на една рата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И пак она детско чувство да не згрешам да не ме караат кај се најде посабајлечки да ти ебам тоа сериозна не е во ред :icon_lol:. Го сметнав од мене и завршив добра работа.
Кур ме боли ако бензинот е 85.5 денари деновиве палам колата и одам со нејзе на духовно патување :icon_lol:.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Ова е катастрофа...Од играчка плачка бидна, а јас главниот играч...
Лошо..Многу лошо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom