Кајганче!
До пред 10минути си ја корнев косата од глаа, сеа се смеам на цел глас
.Среќа што не можеш да прашаш зошто, за да морам да ти раскажам што се случи утрово, хаос, боље да не знаеш
.Важното е што успеав во намерата, и веќе почнаа луѓево хакер да ме викаат (њтф?)
.
Енивејс, ја сум добра, викендов беше еден од побурните, одреден дел поминат со луѓе кои цело време сум мислела дека ми се добри пријатели, а друг дел поминат со луѓе кои се уште мислам дека ми се добри пријатели.Дали и натаму ќе мислам така, останува да видиме.
Иако ми забија нож во грб, се осеќам посилна од претходно, и дефинитивно на повисоко место од нив, затоа што барем сега знам какви се изроди постојат а уште поважно знам дека јас никогаш нема да бидам дел од тие изроди, а уште помалку - да постапувам како нив.
И така ја ти викам, првично дојдов само да ти се пофалам, ама јеб*еш, оваа дешавкава се уште не ми искача од глава.Среќа што разумот го надвладува срцето, па ниедна работа повеќе не си ја ставам на срце.
Ајт, идам сеа да се посветам на мојата идна професија, преведување, а да знаеш само како ме мрзи..