Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ууу Кајгана бејби па ти си била Јарец во хороскоп...Ете зошто си контрадикторна со бројкиве; седми роденден (7 - бројот на среќата) на Петок 13-ти (13 - наводно малер) :icon_lol:

Ти посакувам уште многу години да ги трпиш нашите срања (тешко тебе со нас) и долговечност.

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Кајгиии.... не знам понекогаш дали постапувам правилно или не?
И што ако се видовме после цели 3 години?
Да, се сменил, ама не знам што очекував јас.. сега малку глупаво се чуствувам... едноставно не знам што сакам... ама знам што не сакам :D
Единствено нешто што ми преостанува е да се потрудам да спијам.... ПОЗДРАВ

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Ацкаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:X3:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Nema ni gram somnezh...(palime gasime)
Nie sme na poteg...(probaj zapazi ne)
Ovoj stil e kolezh...(ajde zarazi se)
Samo eden pogled...(stanuvash zavisen)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ааааааааааа набилдав пријатели на фејсбук, само не знам зошто ја прифатив тетка ми стега допаѓање копче како на норма да е :icon_lol:.
Друже бе зошто тоа го мислиш за мене....

Имаме многу убав ручек тава со месо четири саати се готвеше уште не ми е пробана и правена ни е за веселба нешто дрн мрн фрн, уште не ми е пробана последен јас за јадење :icon_lol:, ако треба мебел нешто на трети спрат прв сум ама за лапачка последен ај сега :icon_lol:.

Ќе одам да си купам колонска па на бербер таму се убави луѓе сето од бесилка сметнато, наијинтересен ред чекање ми е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

B

BooBojan

Гостин
Во најградскиот кафич,"најголемиот сељак" покажа дека е класа за граѓаните!
50евра и не се така лоша сума! :) Дај боже да имам среќа годинава!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... најавна шпица.

... се разболувам, ме фаќа изгледа грипов. Почнав со кафетин, ќе видиме до кој ќе терам. Мразам грип!

Друго нема, освен дека утре ќе се изнашетам. Прилеп, Битола, Скопје, алал да ми е. Добро ќе ми дојде ова, не за друго... колку да се намали депресијата.

... така, ајТ.

... одјавна шпица.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Пфф јас името не го купив или освојв па да ми се честита..
Тапа :facepalm:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не ме интересира таму борба за моќ, е сега зошто се врткам па заради братучед ми за ништо друго.....

Ја ставил песнава на ѕид даскалот па му пишем таму кога нема да го потисне :icon_lol:.....

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
У глава ми иде песна: Сингл белс, сингл белс...
Бев кај едно другарче кај мене у мало, израснавме заедно, турчин по националност, иако два различни света бевме од мали израснавме заедно, разлика сме два дена, како браќа сме, ама не беше тука се врати од студии и ме изненади, ми врти и ми вика ај дојди на чај.
Се немавме видено едно 6 месеци, абе муабет еден куп, ќе се жени, секако идам на свадба. Таман имам желба да видам како изгледа традиционална турска свадба. Него тој чај пуст да е, како го прават не ми е јасно - најдобро нешто.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Цел сам расеан. Пред некој дн разбуди се од едн сн, и сга цело време мислу како да се врату па тамо, беше убаво. И проба неколко пута да се врату експериментира, ама немога. Све отиду на некои места куде што нејќу да сам, и нејќу да гледам, нити па да слушам.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга,
ми фалат црвенки, онака, да слепам некое пошо постојат идиоти ОN THE INTERWEBS!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyway
Дали си приметила дека од дамна ти неам пишано?
Мислам дека тоа е ради фактот шо нит Dark King нит wot ме имаат спомнато у потпис + не ме спомнуваат по постови.
бацки до двајцата :love:
KGN ONLINE LIFE IS NOT WORTH LIVING ANYMORE!!!!!!!!!! :place::place:
Сфарно.
Освен тоа, да почнам да ти раскажуам шо ми се дешаа, ќе се напнеш.
Сфарно.
Освен тоа, ијам некои безвезе соништа, и коа се будам се заблагодаруам на сите познати и непознати богови шо е само сон. :cuc:
А од друга страна, имаф утра кај шо се будев и се заблагодарував на сите познати и непознати богови шо тоа шо ми е пред очи е вистина. :cuc:
хехе
get it, get it :giggle:
hehe
А и ондак ијам факултет и колоквиуми и испити, шо не е забавно ама ич. Особено поради фактот шо компјутеро сам ме вика да глеам серии. WOS KOMJUTER!
и плус на сите плусови е шо МАЦ)) ми пиша на профил на фејсбук на ѕид, А НЕ МИ Е РОДЕНДЕН... :eek:

И озбилно админи, воведете пак црвенки, не е интересно вака коа нема кој со кого да се хејта зашо некој му слепил црwенко!!!
НЕ Е ТЕШКО!!!!

мња

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom