Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Е драга.. и после ќе ми кажувале парите не биле толку неопходни.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Ќе ме убие љубоморова. Не сакам да мислам на тоа, а како да не мислам кога цело време сум сама, мислам ќе полудам, ах никој не ме разбира:(

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Кајгано,
муабетон со гратис карти ме потсети на мојата единствена гратис карта која ја добив за да глеам Македонија-Камерун.
И зажалив што ја добив :pos:

А

Антоние

Гостин
Мој драг пријателе:
Не постојат зборови со кои би можел да ја искажеш болката што ја чувствуваш овој период. Твојата загуба е загуба од која секој се плаши.
Незнам како се снаоѓаш во овие црни денови, но тоа што вечерва успеав да извадам барем неколку насмевки од тебе, навистина ми ја стопли душичката, па макар што беа насмевки утопени во неколку кригли пиво. Се надевам дека успеав, барем малку, да ти ја развеселам вечерта.
Знаев дека наместо да жалиме сите, и да ти ја попуниме црната дупка на јадеж, е подобро ако едноставно заборавиме на сите маки, и се посмееме како пијани магаренца, барем за период од два-три саати.
Ти го пишувам ова овде, каде што никогаш нема да го видиш, затоа што е премногу геј од моја страна да ти го кажам или пишам, и премногу геј од твоја страна да го ислушаш или прочиташ до крај.

Биди среќен.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Скоро 5 часот драга, во 7 треба да сум на нозе но не ми се склопува око! Го гледам снегот му се воодушевувам имам желба да излезам и да се прошетам, да бидам онаа првата што ќе згазне на него и да го слуша како крцка под нозете... ахх, но до сабајле ќе издржам :pipi: Ајде драга идам да читам физиологија ♥

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ди Кеј,

Во последно време нешто ептен ме маваат флешови од минатото. Не дека сум носталгичен тип. Не сум жими се'. Сметам дека иднината е побитна од минатото. Но факт е и дека истата зависи од она што веќе се случило.

Друга работа. Ако некој ми рече да го опишам Фејсбук со еден збор, тоа би бил зборот: кич. Не знам до мене ли е, или до другите. Кили беше во право кога рече дека ФБ не може да те депримира, ама мене не може ниту да ме инспирира. Може само да ме изнервира.

И за крај. Некои луѓе заслужуваат да се обесат. Ако им треба помош нека кажат. Јас ќе им го бутнам столот.

Член од
30 октомври 2011
Мислења
16
Поени од реакции
15
Драга.... сум изградила штит околу мене а дури сега се свестив, кога си ја ѕвекнав главата во него...

К

Кики.

Гостин
Драга,
каков комплициран сон сум сонувала... глава почна да ме боли, а треба да преведувам. Воопшто не сакам кога сонувам вакви сонови.
Ајде поздрав (песнава ми го одбележува денот).

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Колкав хаос имам у главата....А колку знам дека сум среќна, и колку ќе заебам се. Имам четири крала и еден ас во раката, а а сите би ги сменила за еден џокер кој одвај и двојче може да замени. Лудача.
Луѓето не знаат колку имаат глупи проблеми, јас сум среќна што успеав да ги надминам без да дрматизирам. Понекогаш ми смета што сум опуштена за се, ама барем знам дека нема да умрам од нервоза за глупости.
Сами си ја кроиме судбината, со малку прав од некој таму горе. Не треба да брзам во животов повеќе. Колку и да се живее, нема потреба да се брза. Ама лажам:) Пак ке трчам низ животот. Ама убаво ми е. Само уште да имав време за некоја добра книга.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
На З. новата Апореа многу геј му изгледала :icon_lol:, а бе кажи наше педерски :icon_lol:, на Ч. игротека а јас мислам дека многу хипи е, и сега оти З. е панкер во душата не трпи многу шарени и весели бои :icon_lol:. И зборува ми врти на скопски дијалект тоа е кога клецаш скопјанка ќе попримиш некои примеси, инаку го искршиле бардачето :pos::pos::pos::pos::pos::pos:....

Фино добро мазно лизгаво чувство, лесно и прекрасно. Маме му ебам паркингот за пари го направија сега овде е гунгула. Ама добро супер ми е бе шо пари чекаме :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Му викам на брачкава кај ја ветрот навеа оваа Н. шо ја гледам на сликите школска ми е :icon_lol:, другарка му била :icon_lol:. Како дете кога ми ја врза една ја памтам по убавиот газ и по тешката рака :icon_lol:.

П

Пепси_

Гостин
Демек ме страело да му кажам,па кога разбрал,прво шо ми рече е : оди и у место вежбај првен после ќе те научам јас :pos:

Се надевам утре нема да го мрзе :cuc:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, зарем ти не мислиш дека бетонот и градбите од бетон дишат у сиво и се најдепресивните створења, а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom