Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
The awkward moment when you're listening to Beyonce - If I were a boy.

Него...
Мајка ми ставила од тие спрејовите на секои 20 минути шо прскат, и секој пат коа прсне као мачорот да ми се дави. Scares the shit outta meh

Ај уживај.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ногу ја сакам песнава...

П.с Католици низаедни Божик е. Нека Ви е честит!

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Драга драга, денес сум зазборена како дрдало сум напраена, ништо не може да ме прекине, ми се чудат сите. :unsure:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Sentence of the day:
"Он е пеер домаќин чоек, доволно е само да му го отвориш фрижидерот дома и да се увериш. Имаш внатре ред воздух, па ред решетки, па уште малку воздух и уште неколку решетки."
:cuc:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
А шо убао не си пиев кафе навечер никад....
Ај иди сеа заспи вол еден.... :tapp: (n)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Драга

Три пати напишав нешто и го избришав. Ова четвртово нека остане.

Самото кажува за мојата неодлучност вечерва што не доведе ни до учење ни до излегвење туку на пишан пост на мојата неодлучност во д.к.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга, цела ноќ ја поминав на клиника со инекции. Fuck my life. Или fuck my ulcer, it's the same.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Што би рекол еден форумџија кој многу ми е драг, има да се отворам ко паштета во постов:)

Ова е пост посветен на моите пријатели. Мојата половина од моето се...

Пријателиве сериозно ме погодуваат со новости оваа недела дена. Ми направија еден таков микс на добри и лоши вести, што внатре ми направи каша попара. Најдобрата вест од сите. Мојот долгогодишен другар кој сериозно знае што е животна голгота е на пат да си го оствари својот сон. Ни сам не знае колку години му стискам палци да застане на безбедно и ете го, стига порака од него во која ми кажува дека е таму и таму, надвор одовде во лов по соништа. А има 30 години. Долго време чекаше другарче, заслужи. Заслужуваш и повеќе. Стискам палци за тоа повеќе, макар што ти не знаеш;) Животот не те умори, макар што напати ме вадеше од кожа дека може да ти го направи тоа. Сите мои добри мисли се кон тебе:)

Другарка ми доживува сериозен љубовен потрес. Ако и велам, битно животот пишува книга, утре ќе можеш да се сетиш на искуството. Подобро пишани страни отколку празни. И подобро научени лекции отколку нови четива. Никогаш не знаеш кога си на безбедно, се надевам скоро време тоа ќе ти се случи. И знам дека знаеш дека сум тука.:)

Енд лест бат нот лист. Ме испопотресе другарче, онака сериозно. Па после се освестив и си викам, море ајт се нека оди по ѓаволите, зашто знам дека ќе бидеш во ред. А јас сериозно ќе досадувам со прашања, за да се уверам:)

Е така. А сега Џибо од сабајле го вртам, а он пишал песна за секоја пригода.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Знаеш што ме пизди деновиве? Пак ме побара, сакала да ми каже нешто (читај: да ме лаже нешто) и само мене ми верувала. Премногу ме разочара. Патем ми снемува кафе, а тоа е лошо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom