Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Драга Кајгана,

Додека да си легнам, ќе се случи уште нешто? Само по можност овојпат тоа да биде уште полошо од претходното. Знам што вели Марфи, ама ова е веќе претеризам. До кога вака?

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
Драга Кајгана,

Додека да си легнам, ќе се случи уште нешто? Само по можност овојпат тоа да биде уште полошо од претходното. Знам што вели Марфи, ама ова е веќе претеризам. До кога вака?
a sto se slucuva celo vreme?nesto loso?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
nema da ti se naluti samo ke se iz nasmee bidejki e izmislen za brus;-) dobro kako pomal bese po ubav sega ne e tolku kako porano ama privlecen mi e menne
Интерна шала е, некои знаат колку го сакам Леонардо, па зезанција е дека ми е маж ама уште не знае, па затоа и велам да не му кажуваат. :)
Иначе Брус е прекрасен, ама тоа е прашање на вкус. Комплетно и како пејач и изглед - го обожавам. :)

P.S Темава не е за муабети, секој си го кажува своето и тоа е тоа. :)

Драга Кајгана,

Обично не цитирам во темава, ама сега морам. Мој совет: Не прашувај дали ќе се случи уште нешто, пошто Марфи ќе каже: Challenge accepted и ќе ти се појави некако вака:

У такви случаеви, најдобро е ќути си трај си, можда Марфи и ќе те заобиколи. :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Путујеееееееееееееееееееееееш свјеееетом, ал Босне нема, ни бољих људи ни љепшииииииииииииих жееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееннааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.....
--- надополнето: 24 декември 2011 во 03:24 ---

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
ееееее тоа ти се вика да ти пукне онаквоото
до вчера беа невидени шупелки, празноглавци,беееда, едноставно ѓууууууууупци бе
а денес таквите не' условуваат :mad:

не така оддамна- пред само 20 и нешто години мизерациве гејски „слават„ нова година- а зад шанкот КОЈ Е?! :pos::pos:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.970
Драга Кајгана,

Вчера идам на шалтер во US амбасадата, и тој дечкото таму ме прашува, што правиш ти тука, и му кажувам тоа и тоа. Што ќе правиш кога ќе заминеш, му кажувам тоа. На кој брод идеш? Oasis of the seas.
Епа со среќа, у вторник дојди да си го земеш пасошот со виза :)

После бев со другарка ми JANIS_J да пиеме по едно кафе у Љондон, ама мнооогу гужва, па не сместија на маса у Тренд, и таму ни доаѓа келнерка од азија, кинескиња претпоставувам, не ја прашав од каде е, а ниту како се вика. после од фискалната видов дека се вика Кристи. тукку да не бегам офтопик, Кристи ни се обрати на англиски :) и ние така збун.... и кога дојде за да порачаме и вика на ЈАNIS дека мислела дека не е од Македонија, дека имаат исти, коси очи :јапонско_смајли:

И така... денес... не знам, ќе хибернирам по дома, можда конечно ќе фатам да гледам некој филм, имам еден куп у компјутеров, ама кој да седне и да ги гледа :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајги.......после 60 дена по ред на работа :( конечно дојде 24 декември..6 месеци откако сум осигуран, и добив право на 10 дена одмор....налет то.....вечер забава од фирмата.....500 души......плус девојката со која си се смешкаме....hell yeah....ако вечер не бидне нишо.....ја прогласувам 2011 за заебана година, зашто крајот го красело делото...
Вчера правев снешко од полиестер за дечињата од некоја прилепска градинка....воедно големо фала до девојките од ланецот кои го средија ко пуФка (љуби ги ДМД)
Love U Кајги :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Драга Кајгана,

После сите стресови, нервози и идни трауми, уште сам на себе си се чудам како до сега не го запалив факултетот.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пред неколку години чекав на Рекорд последна петка.
И на автобуската имаше дечко и девојка.
Зашто ги запамтив?
Дечкото беше висок 2 метри а девојката 1.50.
И онака она стоеше на скали за да се гледаат убаво.
И ги видов неколку пати после тоа, на истото место.
И вчера си идам со 5ката накај дома...
И ете ги пак на истото место двајцата
И бев ањњњњ.
Поздрав непознат љубовен пар. Не сум манијак жими се.

К

Кики.

Гостин
Драга,
внука ми е најголемото срце :X3: прво дете што не плаче кога ке стане од спиење. Колку е позитивна и колку добра глумица е, немаш поим.
Срцушка најубава.
Ај доста со изливите на емоции. :) Поздрав

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Ti znaš,
kako da me razveseliš
kad dođu dani bezvezni
I kad me život sastavi,
ti znaš,
kod mene sreću da preseliš
vratiš iz nokdauna,
da se dignem i nastavim.

:);)

Ti znaš,
sitan kolač da napraviš,
vanila, cimet i orasi,
kad vatra dođe na pola tri,
ti dodaješ,
na žumance od meseca
pola kašike polena
i dodir tvoga kolena.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Dear'

Накурчен сум, као и у поголем дел од животов ебан.. ма што те ебам, не ти зборам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom