Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Аххххх Кајги, Кајги. Лесно ти е тебе.
Јас незнам од каде да почнам, милион проблеми. :confused:

Али тоа е, се надевам дека ќе биде подобро.:notworthy:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Пооо еј не ми се верва каква глупост напрајв..
:гомце:

П

Пепси_

Гостин
животот ми е срање,ама тоа е само моменталната ситуација (незнам кој го кажал тоа не е битно) најверојатно ќе се смени.....у депре паѓам.....се дешава и тоа.....-1 ден

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мислам дека не е возможно на ова видео човек да не се наежи или да не заплаче... Ах, ми недостига целата еуфорија. Одвај чекам ракомет, си ги подготвувам уште од сега гласните жици да пукаат... Нема поубави моменти од овие, нема поголема сплотеност од оваа... да ти е мерак и ќеиф на душата!

С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
дали знаеш ти што е вистински огразам?
Пилешко во сос од бадеми!
Гарантирано и за фригидни! :giggle:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Неможем да речем дека не е така.... посебно ако е тој/таа личност што ти значи, одма срцето ти се исполнува, забораваш на СЕ, ти внесува топлина! Му се препушташ на најубавото чувство и никогаш не сакаш да се тргнеш ... Ах.. прекрасно чувство !! :love: Се чувствувам во моментов исполнето незнам зашто, ама убаво мие ... порано се мислев до кога ќе трае ова? Но денес не, живам само за моментот, за сегашноста и ништо друго не ме интересира... што биде нека биде. Како и секогаш еднаш мора да си горе и доле... неможеш цело време на истото да седиш.. :)
Инаку Драга викендов ми беше (y), каква Нова Година поубаво проаѓам за викенди :)
Нова година како секој обичен викенд- разликата е во тоа што во 12 часот пукаш петарди и пола народ завршува на токсикологија :D

S

Stivie G

Гостин
Кајго ма, на тешки маки сум :(
Овде обично пишувам кога полагам. Така е и овој пат
Денес полагам математика, така ќе одам да се прошетам, знам дека ќе паднам но нели надежта секогаш последна ни останува за било што?
Ќе одам, можеби ќе препишам нешто, некој нешто ќе ми каже и така

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom