Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Драга,

Тибам то џандарите глупи, во најголема гужва најдоа да ги учат тие новајлиите, два пати ги пропушта истите, а нас не заборава, сончаница ме удри дури да ми дојде редот :lut:

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Ниеднаш кога ми доаѓаат роднини на гости дома не успеав да ги избегнам тие awkward handshakes, hugs and kisses и еднаш не научив како да се однесувам во такви моменти.
И капак на сè, мајка ти ќе дојде да ти тропа на врата и да те прашува како точно ти гласи звањето баш кога си во WC. Зошто многу е битно во тој момент да одговориш како ти гласи звањето, инаку Апокалипсата ќе започне.

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Арената ни ја прекрстија, а лавот и ружичката мерат кур кој е поголем Македонец. Епа и ти лавче и ти ружичке сте балисти на македонскиот народ.
П.С. Да ми го лапнете сите што свршивте денес, а го пцуевте Вардар пред една недела.

C

Castiel

Гостин
Kej

Eдна од полошите работи што можат да му се случат на човек е моментот кога ќе сфати дека се што верувал е потполно срање. И така тоа од еднаш го мава човек и останува вчудоневиден. А не е потполно крив. Луѓето го навеле да мисли дека е така. Не ми е јасно како некои луѓе немаат чуство на вина и грам осет. Мислам секоја им чест. Така се успева. Што е битно дали ќе прегазиш преку некој. Глеј тебе да ти е убаво другите кој ги врти макар што и се дале за тебе и биле тука во секој момент дури и кога немало никој друг. Ах место дома друго да ме учеа биди лош, гази ги, гледај си синко на тебе да ти е убаво другите кој ги врти можеби и поубав ќе беше животов ама јебига. Теле се учи не вол.

M

Moon Child

Гостин
Убав ми е животот, среќна сум и убавини ми се случуваат.
Ја имам љубовта на мојот живот, имаме среќен брак, чекаме две деца, растам како крофна секој ден, ја работам работата која ја сакам, мачорот си е со мене жив и здрав...
Доста е, не ми треба ништо повеќе. Вака нека остане.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Тргнав да се пофалам, ама дамата од погоре ме засенува со пофалбите така да се откажав.Нека ти остане засекогаш пријателке

Џ

ЏинЏер

Гостин
Оуукеј, пола облеката што ми е у плакар веќе не ме собира. Време е за шопинг. И за диета. :cautious:

Следниве две недели ќе сум сама дома и уште сега запаѓам во депресии. Ќе умрам од досада. Плус, мора да бидам одговорна и редовно да го полевам хибискусот. Многу ми значи што некој има толку доверба во мене да ми остави растение на чување. :icon_lol:

Летово е пренајфантастично. Со исклучок на вторниците и петоците кога се туркам со пензионерите во 24ка. Ама тоа е. Како што би рекол драгиот ми колега: „Кој ти е крив што си отишла да живееш таму од кај што Господ изведува корнер?“ :LOL:

Се пофалив пред неколку дена дека конечно спијам како бебе и еве ми ја пак несоницата. Нека е со лесно.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Кај го снема циркус Медрано? Порано редовно ќе не испочитуваа, сега 4 години ги нема да дојдат, пу!

Nickmachine

Bad to the bone.
Член од
29 јули 2016
Мислења
16
Поени од реакции
6
Лугето рекоа, што ке ни е циркус Адрија и Медрано...

Политиката наша го засени и најдобриот светски циркус кога двете мечки се подигнаа на задните шепи една наспроти другата:
Мечката од ДМПНЕ:
-ГРРРРРРРР...ЈАС СУМ ТУКА НАЈ ЈАКАТА МЕЧКА!!!
Мечката од СДСМ:
-РРРРГГГРРРР...НЕ!!! ЈАС СУМ ТУКА НАЈ МОЌНАТА МЕЧКА!!!

:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom