- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.917
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

[DOUBLEPOST=1434312299][/DOUBLEPOST]p.s. Ќе ја шернам на ФБ програмата за пливање што му ја дадов на Cassaro али не е за почетници, без с`клдисување како што би рекле стариве.
Се заебавам, слушнав од некаде доаѓа некоја музика, викам мора некоја дешавка да има тука у близина. Затворени улиците, уличен фест у населба која е lgbt-friendly. Неколку стејџови, музика, храна, пиво, сувенири, тракатанци. Народ низ улиците, баровите полни со луѓе. Им се инфилтрирав во дувлото, толку гејови, лезбејки немав видено од парадата пред некоја година. Заврна малку, застанавме кај еден стејџ, свиреше некој женски бенд. Листата на песни одеше некако вака: I kissed a girl, I love it (I don't care), Can't get you out of my head, You gotta fight for your right, You shook me all night long итн, се пресмеав...сите се журкаат мокри, лезбејки у загрљај, педери се лапаат под чадорче (how romantic), срциња на сите страни летаат. Проба еден фин дечко да ми понуди џоинт, му фрлив еден ваков:
, денес сум како да сум седел 20 минути во рерна на 200 степени, качив температура, црвен како рак и згора на се алергијата ме уништи од кивање.