Драга Кајгана (виртуелен дневник)

E

enzo8

Гостин
ДК,

Се размислувам вака како почнува да ме живцира ова скопсково педерче Ронче, кај и да е ќе ми треба друг акаунт на форумов а Костиќ како тргнал сите никови ќе ги испобанира, дај некоја средина да фатиме, барем Костиќ не го банирајте да не ми земе некој следен ник. :D

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.873
Поени од реакции
6.511
Ќеј, ви се случило да сте на собиранка со луѓе кои ви значат нешто, еве важност како нова фамилија да речиме, а на крајот од денот да сте толку исцрпени и емоционално паднати - no particular reason?
Можи како стареам така станувам се поголем интроверт, ама гледајќи ги денес така сите на иста маса, такви носталгии почнаа да ме пукаат. Се чини како да ги донесов со себе дома. Сега ќе готвам паста со домати и многу лук како утеха. Мислам, буквално кога ме видоја (после една година) паднаа ултра срцкасти коментари од типот на und die Sonne strahlt schon wieder - и сонцето почнува да блеска пак, демек штом ќе ме видат мене хаха. Воопшто не се смениле, не стивнала ни добрината ни љубовта вигорливо низ нив, иста, непроменета. Ми покажаа видеа од цела година кај што се снимаат при работата. Посебен впечаток видеата од Божик, кога им било кажано дека нема да добијат елка во својот оддел, па биле надвор на цигара. Шефицата (жена над 60ет години) видела мажи кај што истовараат елки во тој миг, во Германија е популарно да имаш вистинска елка за да мириса убаво, па има бизниси кој за 1на година растат елки на плацој само за Божик, за да нема сеча на шуми. Еивејс ги прашала маживе кај кој од нив треба да се проституира (или кај сите, после 60ет години и било сеедно) за и тие да добијат една? КАКВА КРАЛИЦА. Секогаш успева да покажи зошто ја викавме Ла Хефа, не дека кисни на Мајорка хахахахаха. По што маживе се изнасмеале па колегиве добиле елка. Ми фалат, факт. Добри луѓе е особено тешко да најдиш меѓу своите таму, а не пак овде меѓу странци. На ја, се препукав торта со афион и малини и пиев розе шампањ (тотално јуропиан енд геј вајб), можи тоа ме удри вака во главата. А можи и треба да си се вратам назад. Незнам, ќе ми помини до утре, размислувам принт од портретот на Морџери Фери да опнам в дневна, ама се плашам домот да не почни да ми личи на музеј.
Љубов до Баден, ДЕ.

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.455
Поени од реакции
39.103
Јас Дел Бој од кајгана форумот, регистриран далечната 2012, со 11 илјади и кусур мислења и со на Флеш папагалот на аватар, јавно изјавувам дека форумот го користам за спрдачење и не ми е намера да навредам никој.

Цвеќиња до сите.:smirce::smirce::smirce:

Член од
13 април 2021
Мислења
3.520
Поени од реакции
11.488
Драга,

Нема ништо поубаво од удобноста на тишината. Сакам да кажам дека ептен ми е priceless моментот кога сфаќаш дека некој ти е близок благодарение на тоа што непријатните тишини не ти се веќе непријатни, и не мора мозокот да ти работи 100 на саат во очаен обид да смислиш тема на разговор за да не ти биде незгодно и неубаво. Едноставно сакам кога луѓето не чувствуваат потреба да го полнат воздухот со бесмислени муабети. :pipi:

Член од
4 август 2018
Мислења
1.576
Поени од реакции
3.371
Како да им објасниш на луѓево дека не си класичен партиски ограничен гомнар кој ги знае сите комшии(и две улици плус) кои се и за кого гласаат и дека не те интересираат избори затоа што тие не одлучуваат ништо,само замена на паразитите на едни со други..Како..?!

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.651
Поени од реакции
9.937
Одам јас во тобако да си купам цигара и внатре еден човек си пишува лото и иде да плаќа, застанав јас зад него и влезе една тетка и оп на каса и пред мене и пред него. И вели овој госпоѓо ред има. И оваа е добро де што ви направив не ви скршив раце. И си плати што имаше и си замина. Ние си зборевме за правдини со човекот и девојката што работи таму, ама што фајде, оваа си купи што и требаше, ни ред да чека ни ништо, гајле и е што збореле таму некои небитни тројца во тобако, или маркет, или институција, или болница, битно си заврши таа работа.

И нека падне веќе лотото, редици чекам за цигара.

Член од
22 декември 2023
Мислења
232
Поени од реакции
218
ДК член сум овде и фала многу неќам да сум са сум на фемина ме прогонуваа мажени жени и нивните приказни нормално во л.п и нивните швалери во форумот барем мирна мирна ми е главата овде не мислам психијатар да бидам на никој може ви грешам некогаш но од тоа зло се тргнав најважното иако наизглед личи на женски форум све е курви кои ги варат мажите

Kajgana Shop

На врв Bottom