Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
На коледарчиња што ми пеат Age appropriate песни како „коледе леде“ не отварам.
Се знае бе, „Јанко петел јаваше“ е магичната песна, и кучето не лае кога ја пеат децата.

За целосен избор и вовед во сексуално образование пуштете ги децата да си учат од тука
не да ми урлаат НВО после како децата не знаеле ништо.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.919
Поени од реакции
17.890
Драга

Морам со Агда да се сложам за мојот бајо @Rosemberg, за физичкиот изглед ви го препуштам вас драги кајганџики да го коментирате, а вака е бескпрекорен со две мани. Навива за мртов клуб и склон е на лошиот битолски хумор.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

-Сид Барет, во чија чест Роџер Вотерс и Дејвид Гилмур го напишаа и отсвиреа ова култно ремек дело. Основач и прва гитара на легендарните Пинк Флојд. Поради сериозни проблеми со дрога и психичко растројство е тргнат од бендот а на негово место е донесен господинот Гилмур, останатото е историја.

-Руан Аткинсон или во јавноста познат како Мистер Бин, англиски актер и милијардер. Слушај го Рики како ја поништи глупата 'игра' на колешка му.

-Малколм Јанг, заедно со брат му Ангес основач и до својата смрт член и гитарист на австралискиот хард рок бенд AC/DC.

-Алекс Тарнер, фронтмен на Арктик Манкис, основач и нивна прва гитара. Фраер.

-Ирина Шајк, прекрасната русинка, бивша девојка на педерчето К.Роналдо, мајка на децата на Бредли Купер.

-Еди Редмејн, актер, оскаровец, познат по улогата на Стивен Хокинг во филмот за Стивен Хокинг.

Изнапишав небитни информации и се надевам постот нема да ја изгуби поентата.

Сакав да ве прашам дали знаете што имаат заедничко Хемфри Богарт и татко ми?
Сеа ќе ви кажам.
На денешен ден во различен период од 20иот век, тие двајца го прославувале раѓањето на нивните синови.

Среќен роденден на ликот кој се крие под името Джонтра Вохохолта. Среќен роденден и на погоре споменатите ликови со една нумера од уште еден славеник, Енис Беслагиќ, босански актер и пејач најверојатно.

Среќен Бадник, имајте убаво попладне и пријатен ручек, напијте се вино и не замарајте каде се паднала паричката пошто секако не не интересира повеќето.

Среќен Божиќ,

ве сака Џонтра.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Дај им опција за дислајк на луѓето и види им паметот :D

Среќни празници на сите и останете во добро здравје. Жал ми е што оваа година сме спречени да нема поворки со деца каде ќе ја испеат веќе популарната песна "Вечниот Бог", нема да можеме да го прославиме и Водици како што доликува. Да се надеваме на подобри времиња. И намалете со дислајковите :icon_mrgr:

Член од
13 декември 2020
Мислења
85
Поени од реакции
139
Изгледа само јас не ја разбирам потребата за злоупотреба на дислајк опцијата, не е поентата на секој пост дислајк намерно да се става на тој начин губи на објективност самата опција, мислењето (постот) треба да добие лајк или дислајк а не членот.

T

Torchyrus

Гостин
40ти, последен ден од постите, ни во еден момент не се посомневав дали ќе издржам.
Чувството е прекрасно, не знам како ми е внатре во организмот и кои се бенефитите, но во поглед на mindset и физичка енергија дефинитивно може да приметам подобрување.
А и денес малку трчање ми дојде супер :jeeee:IMG-20210106-155942-007

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
ДК,

Рик вика да им се обратам на Стеф и Џонтра. Им се обраќам. Сте му ибале детство на малиот. Во дубоко го држите. Плус последните 10тина страни од ФК Интер треба да влезат во архивите. Такво тролање немало со години.

Не смее да се тагира, а радо и јас би ги тагирал сите членови кои сакам да ги запознаам. Убави дискусии водевме што на форумов, што приватно и со одреден дел дури и воспоставивме пријателски однос. Искрено се надевам дека барем со дел од нив ќе воспоставам контакт и надвор од форумските води во наредниве години.

Сега се подготвувам за четири годишен мандат за умарање кон политиките на администрацијата на Хајден. Сите ретардирани политики извираат од таму (поточно од Калифорнија), па ќе бидат интересни четири години, секако ако Хајден поживее. Голем дел од членовите не знаат за неговите сослушувања за Борк каде ја урна неговата номинација. Тогашниот негов интелект со овој се неспоредливи. Еве сега ќе му дале мачка затоа што германскиот овчар го повредил! Навистина храбра одлука. Ама и мачката е опасно животно. Мојата ми ги има зариено ноктите во моите гениталии. Динамичното дуо е во одлична состојба, ама процесот на санација беше малку незгоден. Да седиш под ладна вода извесен период... :noze:

Нема да го тупам со семејни традиции и парички, тоа помина. Ама мило ми беше што конечно ми се собра семејството на едно место. :love:

Среќен Бадник и среќен Божиќ.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.655
Поени од реакции
88.454
Како поблиску до Бога? Па еве пример речи им на луѓево што вртат паричка на Бадник дека немаат две чисти, и дека не знаат како да практикуваат вера. Бадниковиот оган да не го спомнуваме...

#Идиот

IMG_20210106_180619.jpg

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.907
Поени од реакции
30.867
↑ абе нека си слават халоувин

• Хаха
Reactions: A__

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.799
Поени од реакции
2.353
И ја не се радују на празници, ама барем не мрчу зашто овој правив или оној. Кој што сака нек си слави и нек си прави. И тој од регион до регион е различно с'с паричку у лепче. У некои региони само за Василицу кршив лепче. Различни адети, различан регион у Македонију. А тој што на некога му смета што с'к некој тој га прави, искрено треба да иде и да си гу сними главу. :)

C

CoolIris

Гостин
Драга,

Јас му се радувам на празниците. Без разлика дали ќе го поминам времето читајќи книга или во друштво на најблиските, секогаш се чувствувам убаво. Сè има смисла.

Инаку, секогаш кога читам некоја убава книга, крајот го одложувам. Цело слободно време го вложив во книгава и сега кога дојдов до последното поглавје, посакувам да не е крај. :)

Среќни празници.

Kajgana Shop

На врв Bottom