Драга Кајгана (виртуелен дневник)

A

Antigona

Гостин
Кајги,

Сите тикети за концертот во Берлин се распродадени.



А сакав да одам на концертот и да направам љубоморен еден другар кои ги обожава овие. Тоа е тоа, ко сакаш да изнервираш некој ,не ти оди па што сакаш прај .:yid:

 
B

Blade Torch

Гостин
Еј не можам веќе вакви статии. Аман. Сите вордот отвараат, и немал со кого да се дружи во странство и ќе пишам сега патетики како сум сакал/а да живеам во МК, ама сум морала да напуштам. Гив ми а брејк!!! Полов орган најголем ако си излегла од вукојебината, па уште за цвикање е. Пола континент не живее од кај што е (живее на поубаво место). Лапај странските валути, живеј во нормална животна средина и доста квичиш. Ако не ај да се смениме???
 

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Еден од најдобрите викенди бар годинава.
Скара, пиво, ракија, друштво, викендица, природа, заебанции :love::love::love:
Прв пат после долго време станав наспан, а станав у 7, да не ти се веруе.
Излагаш надвор, чист воздух (добро сеа не е планински, ама каде-каде почист од Скопје), кафе, цигара, си седиш на тераса.
Дури и тоа тонот мрсни садови од скарата го измив со мерак :D
Колку ми фалеше вакво нешто !
Сеа друг чоек сум :D

Да не бев утре на работа уште ќе останев...
 
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.126
Поени од реакции
15.950
Драга,

И дружењето со луѓе е преценето, не за џабе цути филмската индустрија и серии излегуваат секоја година во поголем број од претходната, да не знаеш што да гледаш попрво. Да си створам шанса за излегување оттука, нема да ми текне на никој, а моите ќе ги запознаам со Скајп. Али што знам јас, јас сум ептен затуцан интроверт и не ми значат ништо површните познанства во мојот живот.

За мене и утре и во вторник е недела. Ха!
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.916
Поени од реакции
84.335
Чувството кога зад тебе седат албанци, до тебе турци и сите во на својот јазик заедно се радуваат и пцујат на фудбалски натпревар на Македонија.

Добро е бе, уште има работи што не' обединуваат.
 
D

Daedalus

Гостин
Jако е тоа како сите коишто не веруваат или не сакаат да веруваат дека пушењето е причинител за добивање рак, имаат по еден дедо којшто живеел 100 години во село и пушел природен качак, за да го дадат ко пример.
 

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.832
Поени од реакции
5.950
Зборувам со една србинка и ме прашува што значи: "Да ти го пикнам?"
Велам: "Да ти га гурнем"
Она: Ахаа.. Да ми га пикнеш, па да цвикнеш. :shok2:
Нема вечерва спиење. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
 
Последно уредено:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ah tie Srbinki, kako si go baraat .... Najubavata devojka od Makedonija da ja odnesesh u sred Belgrad kje se vklopi samo vo prosekot, ma ni tamu.


Ochekuev zemjotres majku mu stara... dozd i zemjotres e cool.
 
Последно уредено:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.445
Поени од реакции
19.673
И небото плаче за поразот од вчера... се шегувам : D haha шалу се

Драа
Ја мислу дека ичера у девеесту ја поише га еде него дрфца кои играсфа солидно и не заслужисфа пораз.Игра гу бе тачан резултат 2 - 2 за пеешче, добифка 1220, али пусто македонче увек га еде у девеесту, дали фудбал дали кошарку протиф руси за трето место, дали протиф Данску рукомет, гол од гол на гол : D За џабе ке ги беше ичера бодче на наши, мене тија дваес евра како ке ми дојдесфа на овј припејд boxer(вер ис мај плата?) период : D
Сфи се чудесфа за мој тикет ичера, тј у спортлајф ми се смее, кај бе Буфон ке прими 2 комада од нас?
Сфи мислесфа после дека готоо добитан сам,као демек сфака чаз кумановац, али јебига, сунце се заледило, мрак је пао као завеза у театру наших сна, сонови соништа... забега ја еј : D
Е неамо среќу у ферги тајм, неамо среќу и менталитет за победе и успеси,за евровизие, за Кресненско и Разловечко востание, за Илинденско да не збору, за поразот на Гоце Делчеф кај селото Баница,за поразот од Словенија за гордоста на пиперките такозвани ајвар... и такодаље бре

Ширеа(Scirea) си га виде сфоега идола ичера на градски, ја пред 12 године на исти дн га виде лично и сс сфои очи Eдвин Ван Дер Сар : D
 
Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Најстабилниот брачен пар што го познавам, не се венчаа после долга врска, туку се гледаа повремено, кога не беа во врски и така подолг временски период. Многу па што се земаа со дечковците завлечени од средно, се испоразведоа. Се знае младоста за што е.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
За понеделник дека е тежок квичат невработени или студенти и тоа не дека им е тежок туку онака, ставил некој меме на 9гаг па ајде да го "продолжиме" хуморот.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom