И небото плаче за поразот од вчера... се шегувам : D haha шалу се
Драа
Ја мислу дека ичера у девеесту ја поише га еде него дрфца кои играсфа солидно и не заслужисфа пораз.Игра гу бе тачан резултат 2 - 2 за пеешче, добифка 1220, али пусто македонче увек га еде у девеесту, дали фудбал дали кошарку протиф руси за трето место, дали протиф Данску рукомет, гол од гол на гол : D За џабе ке ги беше ичера бодче на наши, мене тија дваес евра како ке ми дојдесфа на овј припејд boxer(вер ис мај плата?) период : D
Сфи се чудесфа за мој тикет ичера, тј у спортлајф ми се смее, кај бе Буфон ке прими 2 комада од нас?
Сфи мислесфа после дека готоо добитан сам,као демек сфака чаз кумановац, али јебига, сунце се заледило, мрак је пао као завеза у театру наших сна, сонови соништа... забега ја еј : D
Е неамо среќу у ферги тајм, неамо среќу и менталитет за победе и успеси,за евровизие, за Кресненско и Разловечко востание, за Илинденско да не збору, за поразот на Гоце Делчеф кај селото Баница,за поразот од Словенија за гордоста на пиперките такозвани ајвар... и такодаље бре
Ширеа(Scirea) си га виде сфоега идола ичера на градски, ја пред 12 године на исти дн га виде лично и сс сфои очи Eдвин Ван Дер Сар : D