Драган Павловиќ - Латас

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Надвор од сите политички симпатии, онака за око на обичен граѓанин, на што личеше она скокање на Спикерот, човекот треба да си оди во пензија очигледно дека неможе да го издржи притисокот.
Kakvo bilo toa skokanje.....se isplasil covekot od nesto?????.....mnogu go spomnuvaat , nikoj ne go opisuva...?????

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
E go nema toa na youtube , sdsmoovcive se pasivni za klipcinja za razlika od dpmne koi stavaat samo sdsmovski gafovi.
Izleze covekot od edna vrata pred koja go cekaa novinari, gi krena racete i vikna ...AAAAAAA lele majko...potoa napravi mekolku "vezbi" sto vo JNA na utrinskata gimnastika bea poznati kako Gusterov Skok....no so sirok kez na liceto i neartikulisani zvuci. Definitivno mu treba tretman ili penzija mozebi.

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Латас = вести? Латас = Новинарство? Латас = муда?

Латас=Виц!

Член од
26 јули 2007
Мислења
230
Поени од реакции
0
Колку сака нека е Шеќеринска тупа, и колку сака нека е Латас ѕверот, ама онакво малограѓанско однесување, и тоа на телевизија е апсолутно неоправдано.
Малограѓанштината е основниот проблем на македонското општество. Уште повеќе што според македонските изопачени вредности малограѓанштината е in. :uvo:

Ова комуњариве дури го имаја Латас на нивна страна беше цар, сега не им чини. Човекот шо не го бива за новинар не го бива ама е доста хумористичен.
Ако е хумористичен (според мене е трагичен) нека му се приклучи на тимот на К-15 и нека не прави циркус изигрувајќи новинар на вести.

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Ако е хумористичен (според мене е трагичен) нека му се приклучи на тимот на К-15 и нека не прави циркус изигрувајќи новинар на вести.
Па се проба човекот и на хумористичен план, КУМАНИЈА, ама таму немаше политичка партија на власт за да опстане пазарот, како шо вика тој, ми се продаваат вестите.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
E go nema toa na youtube , sdsmoovcive se pasivni za klipcinja za razlika od dpmne koi stavaat samo sdsmovski gafovi.
Izleze covekot od edna vrata pred koja go cekaa novinari, gi krena racete i vikna ...AAAAAAA lele majko...potoa napravi mekolku "vezbi" sto vo JNA na utrinskata gimnastika bea poznati kako Gusterov Skok....no so sirok kez na liceto i neartikulisani zvuci. Definitivno mu treba tretman ili penzija mozebi.
не викаше така,викаше ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::baeh:

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Не знам што толку се нервирате, по коментарите може да се види кој која партија ја симпатише. Некои се обидуваат да ја прикријат симпатијата и да бидат (као) неутрални и со тоа што плукаат на двете страни всушност покажуваат дека се без идентитет. Нема средина, или си лево или си десно. Точно е дека Сител е наклонета спрема сегашната власт, а Анал 5 е опозициски медиум (впрочем видете кои политичари се газди на медиумите) не треба никој да ви го каже тоа, едноставно погледнете ги вестите на двата канали и ќе ја забележите разликата, но никој не ви ставил нож на врат па мора да го гледате Латас. Можете да гледате ЕРА, АТВ, КРТ итн, но очигледно дека нешто ве тера да го гледате Латас.

Што ли мислеше Sugarinska со јавувањето, сакаше да ќари поени на туѓ терен?

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Ако Латас е хумористичен, онда Тајсонине од парламент ни на Граучо Маркс не му парираат.:toe:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.415
Ајдеееее, Латас пишува против педерите!!!!

:vozbud::vozbud::vozbud:

Па на Сител веќе 3 години оди единствената педерската серија која се прикажува во Македонија, Вил и Грејс!

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Многу одбивен човек еј а уште се прави комичар на вести.Го жалам искрено ако мисли дека му успева тоа.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Ајдеееее, Латас пишува против педерите!!!!

:vozbud::vozbud::vozbud:

Па на Сител веќе 3 години оди единствената педерската серија која се прикажува во Македонија, Вил и Грејс!

Па Латас не ни гледа Сител,само собира пари,кажува два-три портарски муабети и си оди.

Член од
28 септември 2007
Мислења
215
Поени од реакции
0
Не знам што толку се нервирате, по коментарите може да се види кој која партија ја симпатише. Некои се обидуваат да ја прикријат симпатијата и да бидат (као) неутрални и со тоа што плукаат на двете страни всушност покажуваат дека се без идентитет. Нема средина, или си лево или си десно. Точно е дека Сител е наклонета спрема сегашната власт, а Анал 5 е опозициски медиум (впрочем видете кои политичари се газди на медиумите) не треба никој да ви го каже тоа, едноставно погледнете ги вестите на двата канали и ќе ја забележите разликата, но никој не ви ставил нож на врат па мора да го гледате Латас. Можете да гледате ЕРА, АТВ, КРТ итн, но очигледно дека нешто ве тера да го гледате Латас.

Што ли мислеше Sugarinska со јавувањето, сакаше да ќари поени на туѓ терен?
Да си симптатизер на една партија е едно. Но да ја подржуваш таа твоја партија а таа да прави секакви глупости според мене е глупост.Тоа е како да немаш мозок па правиш како ке ти кажат викаш ура на се што тие ќе кажат дека е добро и викаш уаа на се што тие ќе кажат дека е лошо. А за гледањето на Латас. Па и животните во зоолошка градина секоја сабота и недела ги гледаат по 200- 300 луѓе. Интересно е да се види до кој ниски граници може да оди еден новинар.

Член од
26 јули 2007
Мислења
230
Поени од реакции
0
А за гледањето на Латас. Па и животните во зоолошка градина секоја сабота и недела ги гледаат по 200- 300 луѓе. Интересно е да се види до кој ниски граници може да оди еден новинар.
:pos2:

Едно се прашувам, како е можно од ултра левичар и најголем критичар на ВМРО, преку ноќ да стане "најголем ВМРО-вец", а уште повеќе знаејќи дека Латас е Србин и симпатизер на Грците. Во минатото ВМРО на еден или друг начин била поврзана со Бугарија, но НИКОГАШ немала допирни точки со Србите или Грците.

Која е целта на Латас? Си лечи некои лични фрустрации или нешто друго?

п.с. Најинтересно ми е кога треба да презентира некоја вест за некој инцидент меѓу Србија и Македонија или пак Срби и Македонци. Половина од времето за вестите ги троши да објасни како Србите ни биле "најголем пријател", па дури потоа со два збора ќе ја каже веста. Или пак, ќе ја каже ,но со половина уста, а често при такви вести не е тој презентер, туку некој од останатите. Од каде сега Латас - ВМРО-вец? Каква врска имала ВМРО со Србија?!

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
можеби за некој да е добар новинар, ама на мене ми е антипатичен и како човек и како новинар

Kajgana Shop

На врв Bottom