До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Јавна опомена до Gurdjieff

секој нареден несодржаен пост, троловски пост ќе ти биде санкциониран со казнени поени за Офтопик

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Пак да си прашам: кога планирате да се отворат теми за прашањата за христијанството и исламот? Досадно е на форумов без нив :(

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Јавна опомена до Gurdjieff

секој нареден несодржаен пост, троловски пост ќе ти биде санкциониран со казнени поени за Офтопик
Јавна опомена само за да ги задоволиш атеистиве?
Ај погледни подобро кој трола и кој шири пропаганди на подфорумот религија ќе те молам.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Јавна опомена само за да ги задоволиш атеистиве?
Ај погледни подобро кој трола и кој шири пропаганди на подфорумот религија ќе те молам.
Гурџи пак ти:P

Како бе додека ти не се појави на форумот со совојата просветленост и иритирање на се живо, немаше казни за тролање?

Па цели страници тролување има заради тебе.

Ќе почнеш нешто, и како лавина ќе наидат еден куп слични коментари.

Зошто?

Кога ќе прашаш некого колку е 1+1+1
или
ќе му пишуваш ДО РЕ МИ ФА СОЛ ЛА СИ

што мислиш бе ти, што правиш со таквите постови?

Па после ќе те праќа кој кај стигне од лудница до п... матер.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
аман со тоа сум завземал страна ...
досега нема некој кој не ме етикетирал дека сум бил на страна на едни други трети четврти итн ..
како и да е

претеруваш со твоите бош муабети и несодржајни постови ...
шо се однесува до „пропаганда“ ... па тоа е тоа ... религија = политика .. секој си влече на своето и шири одреден вид на пропаганда ...
исто како и ти ... исто како и сите други ...

Јавна опомена со надеж дека ќе ти дојде памет да се собереш малце ... ако несакаш твој проблем ...

Wandering Star кога ќе најдеме +1 модератор за религија ....

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Па до каде стигнавте Екс? Некој апдејт од администрација има?

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Има ли и кои се кандидатите за модератори? Дајте ако не да олесниме работа, да направиме фер избори за модератор на религија.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Нека има избори (анкета), секој нека си каже зашто он треба да биде модератор и да средиме работа. Ова веќе не се трпи :)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Има ли и кои се досегашните модератори? Дајте ако не да олесниме работа, да направиме фер избори за модератор на религија.
Ако модераторот му угодува на мнозинството, наместо да го доведе до ред, тогаш што ќар од модератор?

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.186
Поени од реакции
12.168
Јас реков ќе бидам модератор!
Ќе си бладате само пред огледало дома! Со маска нормално, за да биде се по прописите!(y)

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Што е до мене ја би го дала гласот на нај хардкор кандидат модератор по мое мислење. Да направи да биде страв и трепет на подфорумов. Да размислиш дали би постирал нешто.
Признавам досегашниот модератор беше малку благ во казните :)
--- надополнето: 14 септември 2012 во 23:51 ---
Што е до мене ја би го дала гласот на нај хардкор кандидат модератор по мое мислење. Да направи да биде страв и трепет на подфорумов. Да размислиш дали би постирал нешто.
Признавам досегашниот модератор беше малку благ во казните :)
И еве јавно ќе го подржам Хепта за модератор, нешто фаворит ми е од тогаш кога прв пат се пријави.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Баш си е супер овде на религија....што сте запнале за уште еден модератор не ми е јасно.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас се пријавувам за модератор на религија. Но, морам да бидам искрена, досега немам отворено ни една тема во овој подфорум. Но, ветувам дека нема да бидам пристрасна (иако се знам со 80% од членовите што пишуваат овде).
give it a try... one week
ако не ме бидува, ќе ме смените, нема љутиш ... :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom