OSHO-Lover
Konecno Sloboden...
- Член од
- 2 декември 2011
- Мислења
- 2.213
- Поени од реакции
- 2.844
Куку лелеееееееееее не ме зезај молим те...Да ти кажам едвај чекам.
Со новиот модератор ќе имаме религиска преродба во 100 чекори
Куку лелеееееееееее не ме зезај молим те...Да ти кажам едвај чекам.
Со новиот модератор ќе имаме религиска преродба во 100 чекори
Абе седни научи си англиски боље ке ти биде... до сега за ова време што само се жалеше дека сум пишувал на англиски ќе го научеше јазикот...Модератор
Абе овие од Ошо сектата не отепаа со Англискиот....по цели книги постираат....иако не се рабрале ништо (ова само да Ошоистите од атеистички аспект..)
Смее ли да се пишува на Анлиски на Македонски форум?
Тоа ти е бе Г... со врски е полна форумов... што се чудиш... Добро што не ти дадоа целосен бан... биди среќен...Модерат
Кој ме банира на темата КОЈ Е БОГ?
На мене кога ми викаат дека сум кловн...никому ништо
Јас еден погрешен збор...и оп, наградно...
Е алал ви вера.....праведни сте
Мене со какви не зборови ме нарекоа..и никој не е баниран и никого не сум пријавил (освен Ставрогин).Тоа ти е бе Г... со врски е полна форумов... што се чудиш... Добро што не ти дадоа целосен бан... биди среќен...
Пак истото прашање....Модерат
Пак истото прашање...Модератор
Абе овие од Ошо сектата не отепаа со Англискиот....по цели книги постираат....иако не се рабрале ништо (ова само дo Ошоистите од атеистички аспект..)
Џабе ти е Гурџи немаш ти врски...Пак истото прашање....
--- надополнето: 2 септември 2012 во 09:40 ---
Пак истото прашање...
Модератор
Наместо само негативни да делиш..покушај и некој одговор да дадеш...плиз
сигурно некој админ после некоја пријава ... неможам јас да банирам од тема.Модерат
пријави ги постовите ќе бидат санкционирани ... цели постови на англиски без да се пише некоја реченица и да се објасни тоа на македонски се смета за спам.Модератор
Абе овие од Ошо сектата не отепаа со Англискиот....по цели книги постираат....иако не се рабрале ништо (ова само дo Ошоистите од атеистички аспект..)
Ок, нема повеќе тролање...сигурно некој админ после некоја пријава ... неможам јас да банирам од тема.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 11:40 ---
пријави ги постовите ќе бидат санкционирани ... цели постови на англиски без да се пише некоја реченица и да се објасни тоа на македонски се смета за спам.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 11:41 ---
До сите други престанете да тролате на темава!
кога ќе постираш текстот на англиски очекувам да напишеш и некоја реченица на македонски да објасниш за што се зборува во текстот и да створиш по можност дебата ... ако не е така бришам копи пасте спамови и ќе делам офтопик казни.Ок, нема повеќе тролање...
Туку за на темата за Ошо поинаку и не може освем на англиски и понекое свое мислење на македонски, затоа што ако земеш да преведуваш од Ошо ќе ти треба цела вечност да изгубиш само во преведување на еден поголем пост...
Ок, од сега натаму ќе ставам мало објаснување за тоа што е темата во постот кој ќе го постирам...кога ќе постираш текстот на англиски очекувам да напишеш и некоја реченица на македонски да објасниш за што се зборува во текстот и да створиш по можност дебата ... ако не е така бришам копи пасте спамови и ќе делам офтопик казни.
Мислиш дека си интересен?Сериозно, колку години имаш? Си имал секс досега?
Мислам, толку исфрустрирано, мало, злобно, немоќно човече одамна немам видено.
Страшна работа...
престанете да се браните ко децанаДали на секоја тема на подфорумов може да се рафрламе со што сакаме и да си пишуваме за што сакаме?Ако е така,зошто воопшто се отворени теми со даден топик,кога може секоја исфрустрирана будала,кловн да си лечи комплекси и секоја тема да замара со едно те исто прашање?Дај средете го малку форумов,делете казнени поени за офтопик зашто мене ова на панаѓур ми личи,ниво никакво.