Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.100
- Поени од реакции
- 12.082
Фина дискусија... во глобала се што не ни чини да го запалиме, затвориме и да не го гледаме?
Така ми оди идејата за слобода на говор тука...
А да воведеме шеријатски закони на подфорумот (христијанството е премногу меко во овој поглед)?
Кој не е дел од мнозинството, ќе мора да плаќа данок или „под нож“ сите негови идеи ќе бидат бришани и казнуван бидејќи ќе биде „неверник“ според новиот закон што го предлагаат тука.. како што вели @asdasd5645 кој што сеуште го вежба својот сарказам на форумов
Мислете малку пред да се обидувате да пробувате сарказам
И тоа е уметност, треба да се знае како.
Ајде сега одете муабетете за религиите, верувањата, ритуалите, празнувањата, симболите... нормално, ако воопшто имате идеја за ова набројаното, било што...
Бидејќи религиите не се само 3 дена во годината и со доаѓање да напишете среќен празник на подфорумот.
П.С. И закани дури и на зезање - не е паметно. Да внимаваме и да не се губиме.
Така ми оди идејата за слобода на говор тука...
А да воведеме шеријатски закони на подфорумот (христијанството е премногу меко во овој поглед)?
Кој не е дел од мнозинството, ќе мора да плаќа данок или „под нож“ сите негови идеи ќе бидат бришани и казнуван бидејќи ќе биде „неверник“ според новиот закон што го предлагаат тука.. како што вели @asdasd5645 кој што сеуште го вежба својот сарказам на форумов
Мислете малку пред да се обидувате да пробувате сарказам
И тоа е уметност, треба да се знае како.
Ајде сега одете муабетете за религиите, верувањата, ритуалите, празнувањата, симболите... нормално, ако воопшто имате идеја за ова набројаното, било што...
Бидејќи религиите не се само 3 дена во годината и со доаѓање да напишете среќен празник на подфорумот.
Автоматски споено мислење:
Религиите кои се егзотерија, за мноштвото произлегуваат од езотериските учења... а знаеш што значи езотерија, напишавме на една тема каде што дојде да мудруваш таму без некоја основа.Хахаха јас појма немам од темите?
Па гледаш чист окултизам е ова....треба да се забрани ова со закон
П.С. И закани дури и на зезање - не е паметно. Да внимаваме и да не се губиме.
Последно уредено: