До и Од модераторот на подфорум Религија

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.136
Поени од реакции
12.116
У реду је - обожавам кога имам обожаватели на форумов :)
Ајде сега оди отварај теми и пишувај - ми кажа што имаш да ми кажеш, ти кажав и јас - тоа е тоа.

alf

Член од
28 јануари 2010
Мислења
1.595
Поени од реакции
1.138
У реду је - обожавам кога имам обожаватели на форумов :)
Ајде сега оди отварај теми и пишувај - ми кажа што имаш да ми кажеш, ти кажав и јас - тоа е тоа.
Наредуваш или замолуваш?

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.136
Поени од реакции
12.116
Доста беше на темава. Оди малку под клуч.
Одете активирајте се на други теми за да може да дискутираме за религиите и разните учења кои зборуваат за духовниот пат на еден човек!

П.С. Ќе биде отклучена во блиска иднина.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.249
Значи ние не сме „Македонија во мало“ ниту пак политичари и да ловиме „ситни поени“.

Темава е за да си честитаат оние кои имаат потреба да честитаат некому празник (или другите да ги потсети дека некому му е празник па да честита некој друг) - не е обврска ниту на админ ниту на модератори да глумат политичка коректност.
Не ги силувајте луѓето...

Нема забрана за честитање празници, така да кој има волја да честита - бујрум. Кој не чувстува потреба или смета дека тоа би било лага или дволичност - нема потреба да се објаснува - едноставно одминете.

П.С. Верска толеранција е глупост. Не постои. Чиста фантазија.
Najiskreno , ne si ti za moderator, posebno ne za tie temi. Ednostavno ne ti delile, ogranicen si ko balkon :toe:

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.136
Поени од реакции
12.116
Najiskreno , ne si ti za moderator, posebno ne za tie temi. Ednostavno ne ti delile, ogranicen si ko balkon :toe:
Бидејќи некој не ти честита празник е ограничен? Најискрено? :) Абе ајде... нешто друго не ти чини кај мене, не е до модерирањето ама ајде... кога ќе долеташ на некоја тема по твоја волја ќе откриеме што те мачи во однос на мене, кое „ребро те чеша“ во однос на религиите и дискутирање за истите :)

Модераторот треба да модерира, да внимава да не се забегува со офтопици, тролање и навреди. Да разгледува пријави и да решава околу тоа... Толку :)

Сето друго дебатирање на темите нема врска со модераторство и слично... мојот став за нештата не е од кога сум поставен за модератор, туку е од кога сум тука на форумов од 2010-та.

Бујрум помини на религија подфорумот и да дебатираме, не вака...

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.249
Бидејќи некој не ти честита празник е ограничен? Најискрено? :) Абе ајде... нешто друго не ти чини кај мене, не е до модерирањето ама ајде... кога ќе долеташ на некоја тема по твоја волја ќе откриеме што те мачи во однос на мене, кое „ребро те чеша“ во однос на религиите и дискутирање за истите :)

Модераторот треба да модерира, да внимава да не се забегува со офтопици, тролање и навреди. Да разгледува пријави и да решава околу тоа... Толку :)

Сето друго дебатирање на темите нема врска со модераторство и слично... мојот став за нештата не е од кога сум поставен за модератор, туку е од кога сум тука на форумов од 2010-та.

Бујрум помини на религија подфорумот и да дебатираме, не вака...
Ne be so ke debatirame. Bezpolezno e.
Ti kazav ogranicen si ko balkun :(

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.136
Поени од реакции
12.116
Ne be so ke debatirame. Bezpolezno e.
Ti kazav ogranicen si ko balkun :(
Не знам што ќе дебатираме, религија за се може да дебатираш.... ако не знаеш за што, значи не си за овој подфорум. :)

Член од
23 септември 2015
Мислења
876
Поени од реакции
439
Овие окултни теми од хептаграм треба да одат под клуч...ништо корисно нема а и малолетни ги надгледуваат....што може да биде опасно.
Додека во бодибилдинг форумот забрането е дискусија за стероиди дека било опасно а а ова е многу по опасно и не е забрането....
Нема логика.

Член од
2 октомври 2012
Мислења
270
Поени од реакции
204
Овие окултни теми од хептаграм треба да одат под клуч...ништо корисно нема а и малолетни ги надгледуваат....што може да биде опасно.
Додека во бодибилдинг форумот забрането е дискусија за стероиди дека било опасно а а ова е многу по опасно и не е забрането....
Нема логика.
Има и тоа како логика. Христијанството е уште поштетно а не е забрането.
По кој тоа критериум ти најде дека „Окултни теми“ се опасни?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.107
Поени од реакции
10.138
Нема логика.
Поопасно е на тротоар да се движиш отколку на Хепта темите.
Што се рчкаш бадијала кога немаш благе везе од темите!?

Член од
23 септември 2015
Мислења
876
Поени од реакции
439
Хахаха јас појма немам од темите?

Па гледаш чист окултизам е ова....треба да се забрани ова со закон

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.107
Поени од реакции
10.138
Хахаха јас појма немам од темите?

Па гледаш чист окултизам е ова....треба да се забрани ова со закон
Штом имаш знаење од тие теми, дај просветли ме, што е толку опасно?
Јас го читам Хепта на форуми скоро 9 години, па ништо опасно не осетив.

Kajgana Shop

На врв Bottom