28 години.Колку години си бе?
Поентата ми беше дека ќе има некој што ќе гњави малку. Ќе ти честита и после поднапиен ќе ти филозофира.
28 години.Колку години си бе?
А јас па мислам дека си 18 години.28 години.
Поентата ми беше дека ќе има некој што ќе гњави малку. Ќе ти честита и после поднапиен ќе ти филозофира.
па тоа не е ништо, може спроти тебе пијаничишта да седат и да почнат да кршат, увек има полошо28 години.
Да има и полошо. Јас и не сум љубител на кафанско славење иако сакам прослави но да биде домашна атмосфера кај фамилија, пријатели или дома кога ќе ми дојдат пријатели или од фамилија да се пуштаат песни и да се седи на маса опуштено подолго време.па тоа не е ништо, може спроти тебе пијаничишта да седат и да почнат да кршат, увек има полошо
Еден од попознатите кафичи на кеј, не е Дион, но не сакам да го именувам кој е (не сакам да му наштетам), во алкохолот што го служат го отвараат и ставаат вода, а вадат од пијалокот малце. А сигурно и другите прават некои мучки за кои обичниот народ како мене, тебе и слични не ги знаат.Мразам дочек нова година по кафани иако не сум бил никогаш но знам дека во кафаните е лошо затоа што не знаеш кој ќе бидат гостите бидејќи не е свадба па сам да си бираш кого ќе има. Таму ќе видиш сигурно и некој кој што не ни сакаш нити си се надевал дека ќе видиш. Ќе мора со некој што го знаеш од град и повеќе од здраво немате разменето зборови цела година да направите некој разговор или пак ќе ти честита нова година.
Истото го мислам и за кафиќите.
Не ти е од прва рака информацијата,џабе измислуваш.Еден од попознатите кафичи на кеј, не е Дион, но не сакам да го именувам кој е (не сакам да му наштетам), во алкохолот што го служат го отвараат и ставаат вода, а вадат од пијалокот малце. А сигурно и другите прават некои мучки за кои обичниот народ како мене, тебе и слични не ги знаат.
Оваа информација ми е од прва рака.
Јас ти кажувам информација од прва рака. Ти можеш да си мислиш што сакаш. Нормално дека нема да ти стават вода кога си трезен. Размисли малку...Не ти е од прва рака информацијата,џабе измислуваш.
Вода во алкохол се осеќа па дури и само измиена да е чашата и да ти наточат алкохол во неа ќе осети нормален човек.
Тие селски-југо финти не важат, денес ако сакаш квалитетен алкохол треба да платиш. Набавуваат ѓубре кое е полошо и од комбинација алкохол со вода и така прават промет.
водата ја заменуваат со мраз, кратат по малце поише мраз и така им останува фазла па си делат шанкерите, односно персоналотЈас ти кажувам информација од прва рака. Ти можеш да си мислиш што сакаш. Нормално дека нема да ти стават вода кога си трезен. Размисли малку...
Абре кај постои мешање алкохол со вода та не пијан ќутук биди се сеќава и по боја мирис вкуа и по се!Јас ти кажувам информација од прва рака. Ти можеш да си мислиш што сакаш. Нормално дека нема да ти стават вода кога си трезен. Размисли малку...
ставаат баеѓи мраз внатре и мразот се топи нормално, милион пати ми се десило чашата да ми е пола вода пола коњак, мочка у превод исто како да пиеш.Абре кај постои мешање алкохол со вода та не пијан ќутук биди се сеќава и по боја мирис вкуа и по се!
Денеска за да заработат купуваат доста ефтин алкохол и на тоа количински трошат мн.
ставаат баеѓи мраз внатре и мразот се топи нормално, милион пати ми се десило чашата да ми е пола вода пола коњак, мочка у превод исто како да пиеш.