Доцнење

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Јас никогаш не доцнам,евентуално ако е закрчен сообраќајот у градов.:helou:хехе

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Увек каснам,освен ако не е јадење у питање.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Каснам скоро секогаш, не знам ни ја самиот зошто, ако треба пример у 8 да искочам од дома, ја у 5 до 8 почнувам да се спремам, и после секад треба да се правдам, јебига идиотски од моја страна.Иначе најмногу иам закаснето коа требаше да идам кај другар дома да му помогнам нешо и закаснив цели 3 саата, се заглеав филмови и тотално забораив дека треба да искачам, коа отидов беше интересантно. :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.235
Поени од реакции
30.470
Јас сум космички одредена да каснам. Ако не каснам, тогаш нешто се менува во космосот.

T

theTinule

Гостин
Мрзам кога ми каснат...па поготову ако сме се договориле на некое прометно место ко рекорд кај што цело Скопје се свртува за 10 мин...а ја 15 минути дремам ко деген најголем!! Срамота е бе...
Ја гледам да не каснам...не сум закаснила на некој одамна, уште коа беше школска година...немаме сеа некои обврски кујзнае какви па ќе почнеш да се спремаш од порано, а не ја да чекам тука 15 мин сите да ме гледаат...:kesa:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
секогаш каснам пошо имам замислено дека се спремам за 5 минути а не е така. и најчесто каснам за да не ги чекам јас другите :)

S

StormRage

Гостин
паа каснам бајги посебно од сабајле (ради шо ми се спиет :))

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
секогаш сум точен :vozbud: излегувам од дома 5-10 минути порано и стигнувам предд време:pipi: ама ако некоја каси повеќе од 10 минути тогаш многу се нервирам :nerv:

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
уу секогаш каснам секаде, лоша маана

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Никогаш не доцнам, кога ќе кажам некое време точно на тоа си стојам, единствено може и да подранам, а многу ме нервира доцнење, ама ептен многу, подобро нека каже спор сум, влечко сум или нека се јаве одколку да кажува едно време, а да доцне :sakas_ust

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
не каснев порано ама кога испаѓавме цело друштво обавезно чекавме еден другар по 30 мин.
и од тогаш си имам лоша навика да си каснам
се трудам да си ја сменам оваа навика оти ме нервира и кај себе и кај другите
мислам дека каснење до 10-15 мин се толерира...ама повеќе не ни за мене ни за било кој

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Јас ова го решив со првата плата. Редовно се подготвувам психички да одам пеш, и кога ќе сфатам дека немам шанси да стигнам така, одам со такси, некоја минута порано.
Проблем е што се нервирам дека мене ми каснат. Слично како машкиот изговор. Јас смеам да ја изневерувам девојката, ама таа мене не, бидејќи (пази мудрост) Јас сум друго. :cuc:
Е неее...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.793
Поени од реакции
12.275
Ниту сум доцнел некогаш, ниту сега. Дури и полсаат порано знам да дојдам за било која работа, али доцнење њет. Податоците се тие-од 20 години работа, 2-3 пати имам задоцнето, а за девојка само еднаш, кога се успав откако не пуштија од воена вежба, окапани од планинарење.

Оф
Ако некој сериозен работодавец ова го чита (или швалерка која не сака да и доцнат на состаноци), ете прилика за работник/швалер кој не доцни, каква прилика за самореклама уф :vozbud:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кога се чекам со друштво ми се случува ретко да доцнам најмногу до 20 минути.
За во школо никогаш не доцнам то ест доцнам преку сила два пати во една школска година и не по моја вина туку затоа што се расипал автобусот или блокирани улици ,штрајкови ,такви работи.:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom