- Член од
- 6 јануари 2008
- Мислења
- 32
- Поени од реакции
- 0
Секогаш каснам!!! Никогаш не сум на време... дури и во школо каснам.. добро почесто се успивам и сите неоправдани ми е од тоа...
Саат и пол?Дури тогаш ќе ти одеа живците?Абе мене по пола саат ќе ми одеа.Многу мразам каснење,или ако некој касни барем да ме извести,да се јави да речи еј ќе закаснам толку и толку и готово.Инаку јас ретко каснам,најмногу по 5 мин.А друга работа шо ме нервира е луѓе кои редовно ги чекам по мин 15 минути еднаш ко ќе закаснам и првиот збор му е..ааа ти касниш.А тие што каснат буквално СЕКОЈ ПАТ не е страшно,а јас еднаш што сум закаснала демек крај на светот е.Како одвај да чекаат да закасниш,за да и тие ти се развикаат,ко ти да си му крив шо тие постојано каснат.Кај ги чекам уште па....аууу се заборајв од пишење јас,ај доста е оти ќе се изнервирам :helou:секогаш пристигам на време..можеби еве минута две да закаснам зашто нешто ми искочило али тука сум..а за каснење па не се нервирам мн.се додека каснат макс.15мин..сум чекала и по 1ипол саат сум се мрзнела надвор и тогаш за малку ке ми отидеа живците