Ти целиот на офчпјна смрдиш мене за чорапите најде да ми збориш,али ај
нема везе тоа што во турција се иселени турците од Македонија,а со нив и торбешите пошто од незнаење и мешање на нација со религија се сметале за турци иако незнаеле два збора турски,дури иденес дома говорат македонски, по дома ти велиш дека биле Албанци е небиле Албанци бе батка, тие политики на заплашување на торбешите да се пишат Албанци и дека ако не се пишат Албанци несе муслимани помина,има многу примери на такви Албанци тазе,од македонски муслимани шо со врбување станале Албанци,и лично познавам такви не треба да ми кажуваш и чим си запнал дека сте милиони во турција бидете бе кој ви брани ако сакате сите фатете таму и во албанија и во правосте автохтон народ сте тука, зелки и шипинки од секогаш имало во македонија
Ова ти е 4 пост по ред, каде прекршуваш правило на однесување.
Не сум модератор, ама некој модератор или супер модератор ќе те банира и ќе одмараш неколку дена, ако не недели, ако не месеци.
Не мавај со главата во ѕид. Ти пречи тоа што албанците се моќни моментално на балканот, како и на останатите како тебе, и паламудиш и валоризираш ваква лоша енергија.
Разбери дека и ти, и таквите како тебе, на глава да се наместите нема ама ништо, ама тотално ништо да превземете и да имплементирате, што се однесува на албанскиот народ, култура, традиција, инсторија, археологија, етнологија, целосна онтологија!
Значи ми е мака да се замарам со тебе, оти не си некој фактор, да имаш ум, немаш сум го гледал тоа на форум религија, да се истакнуваш инелектуално или духовно, во никој случај, така да, немаш влијание бе дете, оди легниси, одјависе од форум, да не ти се зголеми казната, па да јадеш перманентен бан.
Не се секирај, ни ти не ги сакаш шЌиптарите ама ни они не те сакаат тебе.
Zaboravija koga od samostojuvanjeto na Albanija vo 1912 pa se do 50-te, nasilno gi iseluvaa albancite od nivnite domovi, nad 150.000, posebno tie od Tetovsko, pa i od Skopsko. Bratucedite na mojot dedo se seuste tamu, tie ni kazuvaa. A da ne zboruvam za od Kosovo, od tamu izbrkaa 300.000 albanci, se bese taka ubavo isplanirano od Beograd, ima i dokumentirani fakti. Mameto na Ivo Andric. Ali sve se vraka, fala Bogu.
Албанците ги избркаа во Турција!
[zEUs];2946395 напиша:
Има...
... скуптири, камења триста чуда за постоењето на ,,Македонија,,.
Па затоа те прашуем убоо од кога има постоење за ,,Албанија,, ...било какви.
Скулптурите не се доказ за постоење на нација и идентитет.
Тоа го знаат сите добри интелектуалци, а некој кај нив бара нација, по малку идентитет, и што уште не.
Оној што има идентитет, не се колеба за истиот.