M
ne zborime za inaet zboruvame za ona sto go pravat , se zalat za ona sto im go pravele a polosi se od onie sto im pravele zlodelo.Им можеш нешто? Не.
За инат, пукни </3
Гледаш дека не разбираш-Израел не е потписник,па затоа нема инспекции иако веќе е јасно што се случувало во Димона.zosto nikoj ne go osuduva od zapadot deka ima nuklerani boevi glavi? zosto ne ispratat insp[ektori vo izrael da go utvrdat toa.
А што те боли па тебе за нив, што кур тебе те засегаат нивните проблеми, ти не си Палестинец, не си оштетен, а ?ne zborime za inaet zboruvame za ona sto go pravat , se zalat za ona sto im go pravele a polosi se od onie sto im pravele zlodelo.
kolku sto te boli kur tebe za palestinciteА што те боли па тебе за нив, што кур тебе те засегаат нивните проблеми, ти не си Палестинец, не си оштетен, а ?
Зошто не те боли за агресијата врз дел од населението во Нигерија на пример?
i ako nee potpisnik moze sto saka da si pravi ,Гледаш дека не разбираш-Израел не е потписник,па затоа нема инспекции иако веќе е јасно што се случувало во Димона.
Па не ме боли ич. Не ме боли никој освен за моите, Македонците. А тебе ти стигнаа 500 евра за брада?kolku sto te boli kur tebe za palestincite
jas nemam brada a toa sto nekoj mi plaka e ona sto jas go zarabotuvam so sopstven trud , so pot tie mene mi se najslatki pari , , a imas dokaz deka mene nekoj mi platil pari , zboruvam za mene zs mene licno mi upati poraka.Па не ме боли ич. Не ме боли никој освен за моите, Македонците. А тебе ти стигнаа 500 евра за брада?
nuklearnoto oruzje ne nosi dobro kon nikogo ,Aбе луѓе дајте не го тупете, особено ти closse ........ сите Муслимани(и Арапи и Турци и Персијци и.т.н.) од Мароко па се до Пакистан можат само да му се клањаат на Израел, иако е мала земја по површина и народ има доволно оружје да ги исплеска по газето до 100 и назад сите во комшилукот Арапчиња ........... а Турција и Иран и тие можат да го папаат .......... Турција колку и да е голема и воено-политички-економски моќна земја сепак нема и никогаш нема да има сопствено нуклеарно оружје, а најверојатно е дека и Иран нема никогаш да дочека да има сопствена нуклеарна боева глава ....................... па дајте бе луѓе контајте малце со мозокот да му се сневиди, мислите дека Израел ќе дозволи Шиитскиот Иран или некоја друга Суни-Муслиманска земја од соседството(Турција, Сауди-Арабија...) да има сопствен нуклеарен арсенал ........... јас лично не верувам дека Израел некогаш ќе дозволи такво нешто и дајте не јадете byrek ............ byrek ne byrektore !
Потполно се согласувам со тебе.Aбе луѓе дајте не го тупете, особено ти closse ........ сите Муслимани(и Арапи и Турци и Персијци и.т.н.) од Мароко па се до Пакистан можат само да му се клањаат на Израел, иако е мала земја по површина и народ има доволно оружје да ги исплеска по газето до 100 и назад сите во комшилукот Арапчиња ........... а Турција и Иран и тие можат да го папаат .......... Турција колку и да е голема и воено-политички-економски моќна земја сепак нема и никогаш нема да има сопствено нуклеарно оружје, а најверојатно е дека и Иран нема никогаш да дочека да има сопствена нуклеарна боева глава ....................... па дајте бе луѓе контајте малце со мозокот да му се сневиди, мислите дека Израел ќе дозволи Шиитскиот Иран или некоја друга Суни-Муслиманска земја од соседството(Турција, Сауди-Арабија...) да има сопствен нуклеарен арсенал ........... јас лично не верувам дека Израел некогаш ќе дозволи такво нешто и дајте не јадете byrek ............ byrek ne byrektore !
А јас да бев Муслиман, ќе ти одговарав што ти е гајле па тебе за Израел??А што те боли па тебе за нив, што кур тебе те засегаат нивните проблеми, ти не си Палестинец, не си оштетен, а ?
Зошто не те боли за агресијата врз дел од населението во Нигерија на пример?
Кој рече дека ми е гајле за Израел? Амебо, употребиго мозокот, прочитај погоре напишав дека мене ме занимаат само Македонците, никој друг.А јас да бев Муслиман, ќе ти одговарав што ти е гајле па тебе за Израел??
абе гркче, како е таму сега кај вас во Грција? Се спасивте? Или пак ќе питате како што сте навикнати..А јас да бев Муслиман, ќе ти одговарав што ти е гајле па тебе за Израел??
a makedonija demek e nesto podobra od grcija , vo ekonomski plan. pa mu velis pak ke pitateабе гркче, како е таму сега кај вас во Грција? Се спасивте? Или пак ќе питате како што сте навикнати..
И уште нешто, прочитај ги коментарите убаво па после реплицирај на некому, слушна бре гејче еден..
Па реално гледано Израел и прави како што сака според некоја внатрешна политика ( И да прави полошо од она што му го правеа ти тука ти не можеш ништо )... и како што се гледа, никој не може да ја смени таа политика на евреинот, посебно не овде на кајгана што дробите и мелите до бескрај како Израел „греши“ или не греши итн итн.i ako nee potpisnik moze sto saka da si pravi ,