Доселени Евреи пукаат врз палестински муслимани...

B

Black Guard

Гостин
zosto nikoj ne go osuduva od zapadot deka ima nuklerani boevi glavi? zosto ne ispratat insp[ektori vo izrael da go utvrdat toa.
Гледаш дека не разбираш-Израел не е потписник,па затоа нема инспекции иако веќе е јасно што се случувало во Димона.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
ne zborime za inaet zboruvame za ona sto go pravat , se zalat za ona sto im go pravele a polosi se od onie sto im pravele zlodelo.
А што те боли па тебе за нив, што кур тебе те засегаат нивните проблеми, ти не си Палестинец, не си оштетен, а ?
Зошто не те боли за агресијата врз дел од населението во Нигерија на пример?

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
А што те боли па тебе за нив, што кур тебе те засегаат нивните проблеми, ти не си Палестинец, не си оштетен, а ?
kolku sto te boli kur tebe za palestincite
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 18:16 ---
Гледаш дека не разбираш-Израел не е потписник,па затоа нема инспекции иако веќе е јасно што се случувало во Димона.
i ako nee potpisnik moze sto saka da si pravi ,

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Aбе луѓе дајте не го тупете, особено ти closse ........ сите Муслимани(и Арапи и Турци и Персијци и.т.н.) од Мароко па се до Пакистан можат само да му се клањаат на Израел, иако е мала земја по површина и народ има доволно оружје да ги исплеска по газето до 100 и назад сите во комшилукот Арапчиња ........... а Турција и Иран и тие можат да го папаат .......... Турција колку и да е голема и воено-политички-економски моќна земја сепак нема и никогаш нема да има сопствено нуклеарно оружје, а најверојатно е дека и Иран нема никогаш да дочека да има сопствена нуклеарна боева глава ....................... па дајте бе луѓе контајте малце со мозокот да му се сневиди, мислите дека Израел ќе дозволи Шиитскиот Иран или некоја друга Суни-Муслиманска земја од соседството(Турција, Сауди-Арабија...) да има сопствен нуклеарен арсенал ........... јас лично не верувам дека Израел некогаш ќе дозволи такво нешто и дајте не јадете byrek ............ byrek ne byrektore ! :icon_mrgr:

Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
Па не ме боли ич. Не ме боли никој освен за моите, Македонците. А тебе ти стигнаа 500 евра за брада? :D
jas nemam brada:tapp: a toa sto nekoj mi plaka e ona sto jas go zarabotuvam so sopstven trud , so pot tie mene mi se najslatki pari , , a imas dokaz deka mene nekoj mi platil pari , zboruvam za mene zs mene licno mi upati poraka.:tapp:
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 23:15 ---
Aбе луѓе дајте не го тупете, особено ти closse ........ сите Муслимани(и Арапи и Турци и Персијци и.т.н.) од Мароко па се до Пакистан можат само да му се клањаат на Израел, иако е мала земја по површина и народ има доволно оружје да ги исплеска по газето до 100 и назад сите во комшилукот Арапчиња ........... а Турција и Иран и тие можат да го папаат .......... Турција колку и да е голема и воено-политички-економски моќна земја сепак нема и никогаш нема да има сопствено нуклеарно оружје, а најверојатно е дека и Иран нема никогаш да дочека да има сопствена нуклеарна боева глава ....................... па дајте бе луѓе контајте малце со мозокот да му се сневиди, мислите дека Израел ќе дозволи Шиитскиот Иран или некоја друга Суни-Муслиманска земја од соседството(Турција, Сауди-Арабија...) да има сопствен нуклеарен арсенал ........... јас лично не верувам дека Израел некогаш ќе дозволи такво нешто и дајте не јадете byrek ............ byrek ne byrektore ! :icon_mrgr:
nuklearnoto oruzje ne nosi dobro kon nikogo ,

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Потполно се согласувам со тебе.(y)

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
А јас да бев Муслиман, ќе ти одговарав што ти е гајле па тебе за Израел??:facepalm:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
А јас да бев Муслиман, ќе ти одговарав што ти е гајле па тебе за Израел??:facepalm:
Кој рече дека ми е гајле за Израел? Амебо, употребиго мозокот, прочитај погоре напишав дека мене ме занимаат само Македонците, никој друг.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
абе гркче, како е таму сега кај вас во Грција? Се спасивте? Или пак ќе питате како што сте навикнати..:facepalm:
И уште нешто, прочитај ги коментарите убаво па после реплицирај на некому, слушна бре гејче еден..:tapp:

Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
абе гркче, како е таму сега кај вас во Грција? Се спасивте? Или пак ќе питате како што сте навикнати..:facepalm:
И уште нешто, прочитај ги коментарите убаво па после реплицирај на некому, слушна бре гејче еден..:tapp:
a makedonija demek e nesto podobra od grcija , vo ekonomski plan.:tapp: pa mu velis pak ke pitate

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.315
Поени од реакции
12.321
i ako nee potpisnik moze sto saka da si pravi ,
Па реално гледано Израел и прави како што сака според некоја внатрешна политика ( И да прави полошо од она што му го правеа ти тука ти не можеш ништо )... и како што се гледа, никој не може да ја смени таа политика на евреинот, посебно не овде на кајгана што дробите и мелите до бескрај како Израел „греши“ или не греши итн итн.

А тебе closse ти дошло да се заморуваш со муслиманите отаде светот и да ги преставуваш како... хм како жртви на Израел? Ова испадна ако не се исполни желбата на муслиманинот тој веднаш е жртва? Во Израел жртви, во Македонија жртви и граѓани од втор ред... Еми дајте крстови и да ги распнуваме како маченици (немаме пари да им даваме бомби да се разнесуваат, мала држава сме)...
Луда работа...

И ајде да ја разгориме темата: Израилот има право да убива за државата и евреинот ако се тие загрозени!

Kajgana Shop

На врв Bottom