Долен веш (какви гаќички носите)?

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Нешто за тангата...:)

За жените се секојдневна потреба, мажите се луди по нив, поп звездите ги опејуваат, Клинтон "наседна" на нив, а тие измината година го славеа 23-от роденден.

Обичните танга гаќички во вид на триаголник, имаат вкупна површина од 20 цм2. Толку малку површина за толку голема сензација која ја предизвикува оваа микро-мини долна облека.
Танга гаќичките претставуваат културолошки феномен чие производство во индустријата за долна облека забележува голем пораст.
Жените ги сакаат зашто убаво им го обликуваат задникот. Тангата го покрива основното, а за останатото, ако природата се погрижила да изгледа добро, па, и не мора да се покрие.

Најсекси е работ на тангата

Никој не направил ништо за афирмирање на тангата како Моника Левински. Таа јавно призна дека го завела претседателот Клинтон покажувајќи му го работ на својата танга. По ова, почнаа да се произведуваат танга гаќички со големина XL и XXL. Тоа докажува дела сексапилот не доаѓа само од големините 36 и 38.

Мажите за тангата велат:
"Иако многу жени се опседнати со своите гради, на што укажува и експлоатираноста на силиконите, сепак од задникот запира здивот, а адреналинот се качува...

Кај мажите важи едно златно правило - тангата е навистина секси но само како долна облека. Сепак шетањето по плажите со "врвка" во задникот е знак на лош вкус. Жените кои шетаат со танга на плажа, сигурно стануваат мета на воајерите со фото-апарати во рацете, кои потоа нивниот гол задник ќе го "закачат" на некоја интернет страница."

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
еј, тотално се согласувам за ова на плажа. Имам сликано едно чудо.

И не знаете колку поштувам танги, како долна облека т.е. веш! Најзакон ствар.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
На светскиот тренд за борба против пушењето се приклучи познатата фирма Triumph која на едноставен начин сака да им помогне на жените кои никако не можат да престанат да пушат.
Нивните стручњаци креираа долен веш во кој се вградени таинствени состојки, кога испаруваат помагаат во одвикнувањето од пушење.

Облеката е дизајнирана со пригодни знаци на забрането пушење, а во самите гакички и градникот се вметнати капсули со титански вкус кој го неутрализира мирисот на тутунот.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
ThA-BiTcH напиша:
На светскиот тренд за борба против пушењето се приклучи познатата фирма Triumph која на едноставен начин сака да им помогне на жените кои никако не можат да престанат да пушат.
Нивните стручњаци креираа долен веш во кој се вградени таинствени состојки, кога испаруваат помагаат во одвикнувањето од пушење.

Облеката е дизајнирана со пригодни знаци на забрането пушење, а во самите гакички и градникот се вметнати капсули со титански вкус кој го неутрализира мирисот на тутунот.

ја не би облекла вакво нешто па макар и воопшто да неможам да се одвикнам од пушење...сакам долна одлека која можеш да ја носиш и како горна облека...да е ептен сехи ама да не се приметува дека е долна...исто така сакам мазни лизгави работи без многу чипка на нив и да не се памучни...немам слики...неможам да објаснам...не ме бидува за опишување заникаде сум:icon_lol:

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
за жени најбољи е Victoria's Secret многу дпбри ствари има (у ск има продавцица у ГТЦ)

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
filip_sk напиша:
за жени најбољи е Victoria's Secret многу дпбри ствари има (у ск има продавцица у ГТЦ)
kade...potocno vo GTC??? jas pravam naracki po interent...samo dolen vesh ili...??? da ne e neshto shkart...m?

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Allita напиша:
ја не би облекла вакво нешто па макар и воопшто да неможам да се одвикнам од пушење...сакам долна одлека која можеш да ја носиш и како горна облека...да е ептен сехи ама да не се приметува дека е долна...исто така сакам мазни лизгави работи без многу чипка на нив и да не се памучни...немам слики...неможам да објаснам...не ме бидува за опишување заникаде сум:icon_lol:
Ако де, ако неможеш да опишеш, облечи па покажи ни како изгледа тоа за да те разбереме:je:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Za onie koi ne znaat, Devilish Angeл podmetnala svoe сликче за да ако има коментар си го полни егото:

Ова е она! Кога не беше толку убава и згодна.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Не бе, нема шанса Devilish angel да е ова, ова е некоја тетка многу повозрасна...на една друга ме потсетува, ама не вреди да коментирам.

-Инаку, ако муабетиме за долен веш, мене најмногу ми се допаѓа долен веш кој е 100% неприметлив:):):)...кој го нема!-Не постои, не е облечен хехехехе:kez:

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
:eek:ftopic:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Мачоре не ми ги разоткривај тајните .. па уште и кажуваш дека сум јас .. на најгрдата моја слика .. не се договоривме вака

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mandrak напиша:
Не бе, нема шанса Devilish angel да е ова, ова е некоја тетка многу повозрасна...на една друга ме потсетува, ама не вреди да коментирам.

-Инаку, ако муабетиме за долен веш, мене најмногу ми се допаѓа долен веш кој е 100% неприметлив:):):)...кој го нема!-Не постои, не е облечен хехехехе:kez:
Мандрак, без гајле, ја знам лично, таја е, откако лани успеафне да ја нафураме дека не личи на чоек таква не знаеш шо женка испадна. Сеа е ммммммм!!! Да ја изедеш од шо е цакана. А бе да ја лапнеш ко циганче мрсул, да се оближуваш ко дете на црешна, да се радуваш и да и се радуваш ко мајмун на банана (и прилепчанец), ко......ај забегав.

Kajgana Shop

На врв Bottom