Зашто онда наку*чено смајли?Acid напиша:Последниве 2-3 комбинации, ми се допаѓаат! :twisted:
pa ete be takvi se nosat kao na slikive :icon_mrgrDimitarc напиша:mislam deka poentata bese kakvi se nosat tuka a ne samo sliki i sliki
ne deka se bunam ama...
Епа да не сакаш членките да се сликаат? :angel1:Dimitarc напиша:mislam deka poentata bese kakvi se nosat tuka a ne samo sliki i sliki
ne deka se bunam ama...
Јас ветувам дека ќе се сликам по бела гаќа, откако истото ќе го направиш и ти. Штранга веќе има слики по долна облека, само треба да ги објави на оваа тема (иако ги има во „најубави газиња“. Дивајн знам дека ќе ја закачи таа со црвеното фустанче откако ти ќе се сликаш.Dimitarc напиша:mislam deka poentata bese kakvi se nosat tuka a ne samo sliki i sliki
ne deka se bunam ama...
Спаваќа ми е опрај сеAcid напиша:Јас ветувам дека ќе се сликам по бела гаќа, откако истото ќе го направиш и ти. Штранга веќе има слики по долна облека, само треба да ги објави на оваа тема (иако ги има во „најубави газиња“. Дивајн знам дека ќе ја закачи таа со црвеното фустанче откако ти ќе се сликаш.
Договорено?
Acid напиша:Јас ветувам дека ќе се сликам по бела гаќа, откако истото ќе го направиш и ти. Штранга веќе има слики по долна облека, само треба да ги објави на оваа тема (иако ги има во „најубави газиња“. Дивајн знам дека ќе ја закачи таа со црвеното фустанче откако ти ќе се сликаш.
Договорено?
Наречи го како сакаш, долна облека е!schtranga напиша:toa e bikini breeeee tipicno mashko