Shorty
Вансериски
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 7.277
- Поени од реакции
- 1.496
На истиот начин на кој си настанал ти.Добро прашање ајде Short сеа да те видам :>)
Ајде да те видам одговори па после ќе реплицирам.
На истиот начин на кој си настанал ти.Добро прашање ајде Short сеа да те видам :>)
Па без душа не можеш да шивееш Short даа те држи во живот BTW не навлегувај во толку длабоки дилеми. Јас верувам!! Ти не веруваш. и тоа е тоа :smir:Секој има право на свое мислење.Од каде да знам дека душата е дар од Бога? Од каде да знам дали воопшто постои душа? Што е душа?
Работата е да се дискутира/дебатира, да се бранат своите мислења кои се поткрепени барем со малку вистинаПа без душа не можеш да шивееш Short даа те држи во живот BTW не навлегувај во толку длабоки дилеми. Јас верувам!! Ти не веруваш. и тоа е тоа :smir:Секој има право на свое мислење.
E, стварно, ова не ми е јасно... Освен Библијата, има некој друг пишан доказ, предание на некој, опис или било што, за Исус и неговите дела додека бил на земјата?Епа тоа е колку чуда има направено Господ мислам Исус кога дошол на земјата за да ги земе гревовите и какви чуда правел лечел луге што не можат да гледат итн итн. и ние уште не веруваме дека Господ постои.. е То ти е.